4madlen
Mateczka Anteczka :)
witajcie :-) rzeczywiście super że znam datę, ale za to będą to chyba najdłuższe 2 tyg w moim życiu
mówicie że 15 ładna data? w sumie na początku sobie tak zaplanowałam ten 15 ale później sie dowiedziałam że znajomy którego nie znoszę ma wtedy urodziny i nie chciałabym żeby mój Antoś był chociaż w ułamku procenta do niego podobny... pozostaje mi jednak trzymać się zasady, że to kwestia wychowania dziecka
joanna &&&&&&&&&&&&
dziś zamierzam zagospodarować meble co wczoraj kupiliśmy... nareszcie się pomieszczę ze wszystkim
mówicie że 15 ładna data? w sumie na początku sobie tak zaplanowałam ten 15 ale później sie dowiedziałam że znajomy którego nie znoszę ma wtedy urodziny i nie chciałabym żeby mój Antoś był chociaż w ułamku procenta do niego podobny... pozostaje mi jednak trzymać się zasady, że to kwestia wychowania dziecka
joanna &&&&&&&&&&&&
dziś zamierzam zagospodarować meble co wczoraj kupiliśmy... nareszcie się pomieszczę ze wszystkim

cudnie
Tylko tam poród rodzinny kosztuje 150 zł
więc już wolałabym tą cesarkę, przynajmniej szybciej wróciłabym do domku 
Menio dziś przed 6 wyjeżdżał do roboty, więc mnie przypadło małą do przedszkola zaprowadzić. Później jeszcze muszę tą trasę zrobić jeszcze raz z powrotem 
Normalnie się zakochałam w tych ciuszkach różowych, choć nigdy nie lubiłam tego koloru