kasia_s
marzec 2008/grudzień 2012
witajcie
nie nadrobię tyle napisałyście :-( poczytałam trochę ale jakoś wogóle nie mam weny nawet do czytania :-( ostatnio tak się nasprzątałam że do 2 dni lezałam z nogami do góry, całe krocze mnie boli jak się ruszam jakkolwiek - przegiełam
co prawda z każdym dniem jest coraz lepiej - nie wiele ale lepiej więc mam nadzieję że chętniej posiedzę tez przy kompie 
nie nadrobię tyle napisałyście :-( poczytałam trochę ale jakoś wogóle nie mam weny nawet do czytania :-( ostatnio tak się nasprzątałam że do 2 dni lezałam z nogami do góry, całe krocze mnie boli jak się ruszam jakkolwiek - przegiełam
co prawda z każdym dniem jest coraz lepiej - nie wiele ale lepiej więc mam nadzieję że chętniej posiedzę tez przy kompie 

jak ja będę z Małą wracać ze szpitala a raczej będzie u siostry przez jakiś czas zanim ja się nie ogarnę. Także zobaczymy jak zareaguje ale wydaje mi się że jakiejś afery nie będzie

dzwoniłam do tego sklepu ale oczywiście nikt nie raczy odebrać telefonu chyba juz ze 20razy dzwoniłam. 18 dni tyle czkam na pościel no masakra jakaś. Wysłałam im też wiadomość ze rezygnuję z przesyłki i ze jestem mega niezadowolona z obsługi i traktowania klienta, bo na żadną wiadomośc którą do tej pory im wysłałam nie odpowiedzieli, tak że dziewczyny nie polecam w ogóle tego sklepu.