reklama

Mamuski grudniowe

Majja Abercrombie tez lubie :).To u nas sa wlasnie takie duze sklepy jak Century21 i TJMaxx i tam najczesciej kupujemy- teraz czekam z tesciowa az chlopcy wstana z drzemki i bedziemy jechac wlasnei do tych sklepow. Ja nawet mojemu mezowi ciuchy ostatnio kupuje, bo on nie ma czasu. Ostatnio mu kupilam jeansy Hugo Boss za 20$ :), a on od razu je przerobil po swojemu, dziury sobie na kolanach zrobil nozyczkami :).

Fiolka a na gardlo to tak jak pisalam zrob sobie syrop z cebuli i pij ciepla wode z miodem lub mleko z miodem pomaga :)

Ostatnia edycja:
reklama
W tkmaxxie niekiedy można upolować niezłe perełki, ja w zeszłym roku kupiłam płaszcz Hugo Bossa piękny czarny dopasowany ze złotymi dodatkami za 300 zł. Jedyny minus takiego sklepu, że jak się tam wejdzie to 3 godziny wyjęte z dnia :-) Dziury w spodniach w modzie :))))

Tak w takich sklepach to czas ucieka szybko :), a ludzi zawsze tlumy. Co do dziur to moj maz twierdzi, ze dziury w spodniach sa trendy i wiekszosc jeansow tak przerabia :sorry:, ja sie z niego smieje, ze biznesman z niego w w tshircie, jeansach z dziurami na kolanach i trampkach :)

Witam się dopiero teraz, bo doczłapałam się do kompa. Rano byłam w pracy na 4 godz. i się przeforsowałam:eek: Szefowa chciała abym przyszła jutro ale odmówiłam, ma zastępstwo za mnie a ja chcę odpocząć w końcu:tak:
Wybaczcie ale nie wiem co której ale czytałam wszystko.
Lilith super, że nic poważnego i już jesteś w domku:-)
ciril powodzenia:tak:
Koleżanka, która była 8 tygodni niżej w ciąży ode mnie w niedzielę wylądowała w szpitalu z ciśnieniem i musieli jej robić cc bo umierała z małym, on teraz w inkubatorze a ona nieprzytomna na OIoM-ie leży. Masakra jakaś:-(

hejka;-)
mummy 2 przerabiałam te drażniące pytania jak przenosiłam dziewczynki , strasznie mnie to wkurzało "a ty jeszcze się toczysz, kiedy w końcu rodzisz itp" ludzie nie mają wyczucia
noukie 33 :tak:
lil witaj :-)
mummy 3 dzielna jesteś, ja rodziłam sn 2x bez zzo i wspominam źle taka mała trauma , no ale co zrobić 3 raz przede mną inaczej nie wyjdzie :-(
ciril przytulam
bulkasia ojej straszne to z twoją koleżanką
4madlen a widzisz datę jeszcze kilka dni ;-)

Dzień doberek:-)
Ledwo podniosłam się z wyrka, plecy to mnie tak bolą, że chodzę jak stara babcia,ehh...Do pracy fizycznej to ja się już chyba nie nadaje.:no:
Wczoraj Mały tak mi się wiercił, że płakałm z bólu. Wszedł pod żebra i napierał a ja oddychac nie mogła,ehhh...uroki ciąży. Zostało mi tylko 34 dni do cc więc dam radę:tak:

Cześć dziewczyny

Już dziewiąty miesiąc, czas zleciał a niedawno test robiłam i szczęśliwe 2 kreski. Co chwile ktoś w szpitalu ląduje i powoli do mnie dochodzi że za niedługo poród :baffled:. W ogóle przez całą ciąże byłam nastawiona że poród to nic takiego jakoś się nie bałam. Ale jak byłam ostatnio w szpitalu i robili mi na początku wszystkie badania to leżałam na porodówce na tym łóżku co się rodzi i tam mi ktg robili wkuwali weflon i normalnie przeraziło mnie to, zdałam sobie sprawę że za niedługo będe tam leżeć i umierać z bólu. Was też dopadł juz taki strach?
Miłego i spokojnego dnia Wam życzę

reklama
witam wszystkie,

mnie też czasem tak plecy a w zasadzie tuż na pośladem boli, że ruszyć się nie mogę...
dziś obudziłam się jak mąż do pracy wstawał - przed 5 i zasnąć nie mogłam :-( więc wzięłam książkę i poczytałam do 7, no a potem na szczęście udało mi się jeszcze trochę pospać.

pogoda typowo jesienna, nic się nie chce - non stop tylko pada i wieje, już bym śnieg wolała.

w weekend w końcu biorę się za uszykowanie torby do szpitala...

ja póki co o porodzie narazie nie myślę - ostatnio właśnie mąż się mnie pytał czy się boję porodu, to mu pow., że narazie o tym nie myślę a strach przyjdzie napewno jak już zaczną się regularne skurcze, albo przed samym wejściem na porodówkę. Za to on powiedział że się boi :-p będzie ze mną przy porodzie.

miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry