Majja Abercrombie tez lubie
.To u nas sa wlasnie takie duze sklepy jak Century21 i TJMaxx i tam najczesciej kupujemy- teraz czekam z tesciowa az chlopcy wstana z drzemki i bedziemy jechac wlasnei do tych sklepow. Ja nawet mojemu mezowi ciuchy ostatnio kupuje, bo on nie ma czasu. Ostatnio mu kupilam jeansy Hugo Boss za 20$
, a on od razu je przerobil po swojemu, dziury sobie na kolanach zrobil nozyczkami
.
Fiolka a na gardlo to tak jak pisalam zrob sobie syrop z cebuli i pij ciepla wode z miodem lub mleko z miodem pomaga
Fiolka a na gardlo to tak jak pisalam zrob sobie syrop z cebuli i pij ciepla wode z miodem lub mleko z miodem pomaga
Ostatnia edycja:
, ja sie z niego smieje, ze biznesman z niego w w tshircie, jeansach z dziurami na kolanach i trampkach
Szefowa chciała abym przyszła jutro ale odmówiłam, ma zastępstwo za mnie a ja chcę odpocząć w końcu

. W ogóle przez całą ciąże byłam nastawiona że poród to nic takiego jakoś się nie bałam. Ale jak byłam ostatnio w szpitalu i robili mi na początku wszystkie badania to leżałam na porodówce na tym łóżku co się rodzi i tam mi ktg robili wkuwali weflon i normalnie przeraziło mnie to, zdałam sobie sprawę że za niedługo będe tam leżeć i umierać z bólu. Was też dopadł juz taki strach?
będzie ze mną przy porodzie.