Noukie
Majowa mama 2007
Betiks u nas ta masc to Proctosan, nie wiem czy u Ciebie tez jest dostepna, mozna ja kupic w aptece bez recepty i spokojnie mozna ja stosowac w ciazy bo jest na bazie naturalny srodkow bez kortyzolu;-) do tego zalecaja mycie dwa razy na dzien mydlem bez mydla;-) nie wolno tez uzywac mokrych chusteczek, szybciej znikaja jak maja sucho;-)
Dzis troche nadwerezylam plecy, ale to tez przez ulozenie malego nerw kulszowy mi doskwiera.
mam wózek w domu od wczoraj dla malej zdjecia wam wrzuce na g bo na ogolny mi sie zgrac nie chcą teść kończy łóżeczko więc jutro albo w poniedzialek je przywieziemy jeszcze pampersy dla julity i wszystko
Noukie kochana czekam na twoją opinie po znieczuleniu przy cc Vivienne-normalnie ci gin powinien wypisać i w szpitalu w którym masz zamiar rodzić ja bym sie na twoim miejscu z tym skierowaniem na cc pokazala i oni by ci powiedzieli czy masz przyjść wcześniej czy kiedy
Clodi świetnie to napisalaś brawo:-) ja mam bóle kręgoslupa zgage naszczęście dzieki tabsom już o niebo mniejsza nawet dziś kupilam sobie jogurt naturalny bo wyczytałam ze lagodzi nadkwasote i będe pić bóle brzucha a tak pozatym to w miare ok nie mialam żylaków nigdy i dziękuje Bogu ze mnie to ominęło
i na bezsenność też cierpiałam jakiś czas to zaczęłam pić wieczorem kebek melisy i pomogło
Jestem taka zmęczona że oczy mi sie na siedząco zamykają 4Madlen mnie to mówisz mi sie nawet śnila ta moja cesarka jakiś dziwny strach mnie ogarnia jeszcze mam duszności jak na płsko leże i boje sie że jak mnie położą do cięcia to sie bez powietrza tam udusze
schizy jakieś chore mam ginowi powiem może mi coś na uspokojenie dadzą bo zwariuje
tak jak dziś. Co do tego parcia, to mi nic się nie dzieję, robię kupkę normalnie, tj. prę jak trzeba i nic mi się nie dzieje. Polecam Ci na zaparcia suszone śliwki z jogurtem naturalnym, naturalny sposób na wypróżnienie.
jak mnie zaparło tak parę dni umierałam
może dlatego, że mój organizm do nich przyzwyczajony .