reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

Madlen79 Motylek dobrze mowi, idziesz do GP, pozniej dostajesz list od poloznej, scan w 12tc i 20tc. Ciaze prowadzi polozna, mierzy brzuszek, wazy Ciebie, sprawdza krew i slucha serduszka i pulsu dzidziusia.
Percia trzymam kciuki &&&

reklama
madlen i percia: bosz... mnie tez wysypało na twarzy, a u was to normalne przed okresem niby? bo ja zazwyczaj nie mam zadnych 'rzeczy' na twarzy, a tu od ponad tygodnia nonstop ;/

Marcia 92: we wtorek to nie za wczesnie na test? masz miec wtedy @? :))

kurcze a ja nadal zadnych bolów ani nic, zazwyczaj przed okresem pobolewał mnie brzuch a dzis nic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kupiłam 3 testy więc pierwszy zrobię we wtorek, a jak wyjdzie negatywny to w dzień (nie)spodziewanej @ :-p
Co do imion to... Ja chciałabym chłopca Kacperka :-D
Już wiem jaki gin będzie prowadzić moją ciążę(mam nadzieję, że nie wyimaginowaną :no:) - w pierwszej dzięki niemu urodziłam miesiąc później.
Ahh.. Chciałabym mieć już piękny, okrągły brzusio :-D

Kupiłam 3 testy więc pierwszy zrobię we wtorek, a jak wyjdzie negatywny to w dzień (nie)spodziewanej @ :-p
Co do imion to... Ja chciałabym chłopca Kacperka :-D
Już wiem jaki gin będzie prowadzić moją ciążę(mam nadzieję, że nie wyimaginowaną :no:) - w pierwszej dzięki niemu urodziłam miesiąc później.
Ahh.. Chciałabym mieć już piękny, okrągły brzusio :-D

Ja tez tak bym chciala :-D wszystkim wam sie uda trzeba miec nadzieje prawda? duzo z nas tez czeka czekalo :tak:
a mi sie dzis przysnelo na 2 godzinki .Dzieci graly na kompie a ja lulu :-) i co ja w nocy bede robic .

Ja tez tak bym chciala :-D wszystkim wam sie uda trzeba miec nadzieje prawda? duzo z nas tez czeka czekalo :tak:
a mi sie dzis przysnelo na 2 godzinki .Dzieci graly na kompie a ja lulu :-) i co ja w nocy bede robic .

ohh ja tez bym chciała miec brzusiooooo nynyny, chociaż w pierwszej nie miałam :p dopiero miesiąc przed sie powiększył :D

Mała sie kąpie, zaraz jej musze mleko daz ;p

ja tez wiem jaki lekarz bedzie moja ciąze prowadził :) hehe tylko najgorzej ze ja nie chce juz rodzić w tym szpitalu w którym on pracuje... źle mnie tam traktowano eh. jeszcze sie zastanowie.

wpadne tu za troche, jak Mała pojdzie spac ;)

Martuś a ile miałaś lat kiedy pierwsze dziecko urodziłaś, bo widzę ze my chyba najmłodsze :D .
Ja już też imię wybrałam hehe:zawstydzona/y:
chlopczyk:Filip
dziewczynka Zofia Hanna.

Już myślę nad moją przemową na temat kolejnej CC , bo nie chce SN.;-) A ,że jestem już po CC więc duże prawdopodobieństwo kolejnego cięcia:-)

Ostatnia edycja:
ohh ja tez bym chciała miec brzusiooooo nynyny, chociaż w pierwszej nie miałam :p dopiero miesiąc przed sie powiększył :D

Mała sie kąpie, zaraz jej musze mleko daz ;p

ja tez wiem jaki lekarz bedzie moja ciąze prowadził :) hehe tylko najgorzej ze ja nie chce juz rodzić w tym szpitalu w którym on pracuje... źle mnie tam traktowano eh. jeszcze sie zastanowie.

wpadne tu za troche, jak Mała pojdzie spac ;)

mnie juz tak widocznie wyzuca w 5 miesiac ,a teraz niewiem jak to bedzie ciagle cos wcinam a to serek plesniowy pycha duzo czosku i tosty z nim i duzo salaty jak krolik :-D jogurty w duzych wiaderkach jeszcze miesiac i sie w spodnie nie zmieszcze .:tak:

Ja tak patrze ze nowy temat nam sie tworzy imiona dla dzieci Mama patryka zapisz nowy temat dziewczyna sie podoba to sie zakceptuje

Ostatnia edycja:
u mnie zlikwidowali szpital w którym rodziłam :angry: Przenieśli gdzieś, wszystko inaczej, wszyscy inni... Bez sensu! W pierwszej ciąży się brzusiem nie nacieszyłam, bo jak już pisałam zrobili mi cesarkę w 32tc :-( Ostatnimi czasy już kilka razy myślałam, że jestem w ciąży, ale teraz jest jakoś inaczej... :tak: tak pozytywnie :-)
Moja mała nabawiła się anginy i antybiotyk bierze :baffled:

reklama
Do góry