reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

Hej ;-)

Witam nowe mamy :-p

Ja na razie sprzątam ale ciężko mi to idzie bo przy większym wysiłku zaczyna mnie boleć podbrzusze :baffled: i to dość mocno. Probuje sie nie forsować , coraz bardziej jestem przekonana że jestem w ciąży test to wg mnie formalność, ciekawa jestem tylko dlaczego ja tak już to czuje.
Moje objawy na dziś dzień to: kłocie podbrzusza zawłaszcza prawa strona, 1000 razy wstaje w nocy na siku, mam ciemne otoczki wokól sutkow, az takie sine, i do tego powiększone bolące ( ale troche )piersi, no i dzis mnie mdli lekko, a i jeszcze hektolitry bialego wodnistego sluzu :confused2:
Tak szczerze to czasem sie ciesze jak nie wiem co, a wczoraj w nocy to mnie sie płakać chciało, bo to nie planowana ciąża i troche z mojej głupoty wiec czuje sie winna, moj sie zorientował wczoraj ze coś ni tak bo wyszliśmy do lokalu ze znajomymi a ja zero alkoholu i sie mnie zapytał. Powiedziałam że nie wiem i ze możliwe a on " eee na pewno nie" ale myśle że sie ucieszył by ostatecznie jak sie potwierdzi.

reklama
witam się po krótkiej nieobecności ;-)
Patryk troszkę lepiej więc dziś idziemy uczyć się jeździć na rowerku biegowym :tak:.\
Mi dzień po luteinie przeszły plamienia ale coś w krzyżu mnie bolał strasznie przez 2 dni teraz już jest dobrze. Za mało odpoczynku pewnie:zawstydzona/y:.

A mnie dziś poniewiera od rana jak tylko coś zjem od razu do kibla jak nic nie zjem i jestem głodna to tez. I coś mam takie przeczucie że to będzie dziewczynka :-p:-p:-p wiem może dowiem się o tym dopiero za około 14 tyg ale mam takie przeczucie, i powiem wam jeszcze ze przy każdej ciąży od samego początku wiedziałam(przypuszczałam) co bedzie :-)

MamaPtryka zwolnij troszke ;-)
Kiss ja nigdy nie mialam takich przeczuc..,a chcialabys teraz dziewczyke czy chlopca ?
ja dzisiaj caly dzien chodze i spie..ta robota idzie mi jak....,ajjj najchetniej poszlabym spac,no ale samo sie nie zrobi ,a szkoda :-D

hej dziewczyny, ja dzis zrobiłam głupote i zrobiłam te test.. ale nie rano tylko po obedzie;/ nie mogłam wytrzymac, I kreska, ale @ nadal nie mam
myslicie ze hormonu jeszcze moze byc za mało zeby wyszły II kreski?
bo ja juz nie wiem co jest grane, na @ sie nie zanosi, za to piersi jakies dziwne dzis;/;/

jak nie dostane do poniedziałku @ to ide na bete... ;(( załuje ze ten test zrobiłam, znowu sie rozczarowałam i nie wiem ocb :(

krolewna a kiedy wyszedl ci pozytywny test w 1szej ciazy ?,w dniu @,czy kilka dni po terminie ??

po terminie @ negatyw był, dopiero jakieś 2 tyg po terminie mi wyszły II kreski, miałam okres 3 stycznia , na początku lutego nic, dopiero w połowie miesiąca II kreski :p wiec nie wiem... ale dlaczego nie miałabym teraz @.. mam dzis 5 dni spoźnienia

krolewna oby to byla ciaza !!! &&&&&&&&&&&&&

kochane zycze wam zdrowych i wesolych swiat
duzo zdrowia i spokoju
i oby te nasze male fasolki rosly zdrowo,a ciaza przebiegala prawidlowo ;-)

WESOLYCH SWIAT KOCHANE :-)

reklama
Do góry