reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

Heej dziewczyny jestem tutaj nowa i chcialam sie dowiedziec was jakie macie objawy na samym poczatku , jak sie czujecie , jak wszytsko pojdzie dobrze u lekasza bede mogla sie wam pochwalic :D ... Piszcie wasze objawy. Ja sie troszeczke czuje jak bym miala maly balonik w brzuchu , poza tym bolace jajniki lekko nerki , na jedne piersi zauwazylam wieksze zylki niz na drugien , oslabienia , i brak @ chciaz z tym to u mnie bywa roznie jednym slowem strasznie nie regularna :D pozdrawiam wszytskie mamy

W zasadzie objawów póki co zadnych nie odnotowuję - lekko mnie podbrzusze ciągneło tydzień temu i tyle :-)

reklama
Hmm niby na poczatku nic nie czuc , tez mnie podbrzusze strasznie ciagnie nawet teraz , ale nie chce sie napalac , jak znajde jakas przewisywalna objawe to zaraz ja szukam w sobie i moze tez niepotrzebnie robie sobie nadzieje . Nie chce sie zawiesc wiec szukam. Troche sie czuje jakbym miala dostac okres ale jak wczesnie wspominalam .... Poza tym strasznie czuje jakbym miala wzdecia od jakiegos czasu i bardzo boli mnie brzuch .

mary witaj ;-)
krolewna zaciskam z calych sil !!!!!! i sle ~~~~~~~~~~~~~~~~ ;-)
jak juz bedziesz miala wynik bety,daj szybciutko zanc ;-)
wercia mnie w pierwszej ciazy odrzucilo od kawy i papierosow,jeszcze przed terminem @..nie musialam nawet testu robic,a wiedzialam ze jestem w ciazy ,druga ciaza..poprostu czulam..a teraz...bolal mnie jedynie brzuch jak na @,wyskoczyly mi pryszcze na twarzy..poza tym ,nic..jak widac kazda ciaza jest inna :tak:

No masz racje kazda inna jak dobrze pojdzie to moja pierwsza i oczekiwana z miesiaca na miesiac . Juz powoli mam nadziejje ze te wpadki sa bardziej pewnie niz te o ktore musimy sie starac . Mnie piersi nigdy nie bolaly nawet jak mialam @ a nudnosci mam od kad pamietam wiec tak jakbym z tym zyje. Teraz tylko brzuch od 2 tygodni mnie boli i czuje sie jak balon narazie :D Podobno te pierwsze i blizniacze ciaze sa najbardziej intensywne jezeli chodzi o objawy w pierwszych tygodniach . Mam nadzieje ze wszytsko pojdzie po mojej mysli . Życze wszystkim swiezym mamą zdrowego malenstwa . Pozdrawiam Panie .

Ahha i przepraszam zapomnialam dodac ze jedyna dziwny objaw ktory u siebie zauwazylam jest to ze czesciej biegam do toalety . Nawet jak nic nie wypije to ide poprostu z uczuciem pelnego pecherza a ja juz mam sie zalatwiac to kilka kropelek . HEHE i wlasnie teraz musze odwiedziec kibelek ... ide :D:-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wITAM:)

MI MAMUSKI też test wczoraj wyszedł 2 kreseczki:) termnin wychodzi 18 grudnia:) dzis bylam na becie wyniki popoludniu, a jutro mam dr bo zapisalam sie 2 tyg temu na wizyte :) mam córcie i synka 4 i 2 latka:)

u mnie z objawów: mega zgaga w nocy. siku, i slu gesty biały...i mdli mnie

Ostatnia edycja:
hej :) ja dizs byłam na becie, własnie wróciłam, wyniki wieczorem także :)
madlen kciuki trzymaj jeszcze troche :D

nadal brak jakichkolwiek objawów u mnie :p

królewna trzymam kciuki bardzo mocno!!! :-)

mnie wczoraj brzuch leciutko pobolewał wieczorem i dziś czasem troche tak jak na @ :wściekła/y: I mam sporo mlecznego śluzu, a termin @ na jutro .. także dobrze to nie wygląda...

reklama
krolewna no zaciskam :-D
mary to moja 3ciaza a o badaniu bety dowiedzialam sie calkiem niedawno tutaj na forum ;-):-D
always to czekamy do jutra,a jutro robisz test??

Do góry