reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

madlen79 nie robie testu, myśle że to bez sensu jeśli bym miała dostać jutro @, a jak nie dostane to zrobie na pewno w czwartek:tak: Trzymajcie kciuki, prosze!!

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie mamy , ja dzisiaj skocze po test i zrobie wieczorem . :-D Mam nadzieje ze beda II kreski , ale nie robie sobie nadzieji , piszcie dziewczyny jak tam wasze wyniki po becie . ;-);-):-)

Hej.

Mnie nadal nudności nie opuszczają:confused: boli mnie głowa i piersi. Bardzo różni się ta ciąża z pierwszą.:sorry2:
W następnym tygodniu idę na badania i 20tego planuję iść do gina chociaż mówił,że mam przyjść za 4 tyg a nie za 3 :p (ale już chciałabym się uspokoić i zobaczyć serduszko:tak:)

Mary_mary- Witaj:-D ale Nam się trafiło najpierw listopadówki 09 a teraz grudzień 12 :-D ( tylko ja nick zmieniłam z wyjatkowaonaa na ten nowy)

trzymamy kciuki za was dziewczyny zebyscie do nas dolaczyly :-)
Tymczasem powiedzcie mi jak sobie radzicie z mdlosciami ????
Bo ja mam mdlosci od jakis 3 dni non stop przez cale dnie, przez to malutko jem i nie mam sily. Ledwo sie dzis dokulalam do przychodni. Nie wymiotuje ale strasznie mi nie dobrze po wszystkim co zjem. Macie jakies swoje sposoby na to???

dodam, ze gdzies wyczytalam o opasce sea band na mdlosci i dzis ja kupilam - przetestuje i dam znac :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
neska210- gdzieś wyczytałam ,że mdłości to dobrze dla Nas ,bo oznacza wysoki poziom progesteronu (albo ogólnie hormonów) i to dobrze dla dzidziusia i ciąży na początku żeby się utrzymało:)
Tak samo jak Ciebie dręczą mnie te mdłości piję wodę niegazowaną , ostatnio coca-cola mi pomagała teraz już niby mi lepiej ten tydzień najgorszy był

ja tez czytalam ze o wysokim progesteronie swiadczy to ze ciagle chce sie pic. Ja ostatnio tylko spie, pije, sikam i od 6 tygodnia doszly mi mdlosci. Bol piersi prawie jest juz nieodczuwalny.
Skoro tak wyczytalas to jednak jest jakas dobra strona tych mdlosci :-)

MamaPatryka ty mi nawet nie pisz takich rzeczy,ze jak sa mdlosci to jest dobrze,a jak ich nie ma,to jest zle..bo ja nie mam zadnych mdlosci i czuje sie fantastycznie !!!!!,co mnie oczywiscie cieszy,ale i tez martwi :-(

witam :)
choć jestem styczniówką 2012 to mój synek przyszedł na świat 31 grudnia 2011 także jakoś w tym czasie rok temu począł się mój mały Szkrabik.. związku z tym życzę Wam spokojnych, zdrowych, pełnych radości 9 miesięcy :)
nosić drugie serduszko pod swoim to wyjątkowy dar od Boga :tak:

madlen ja w pierwszej ciąży nie miałam mdłości i też było dobrze chociaz miałam plamienia na początku a teraz dodatkowo biorę luteinę więc są i mdłości. Nie masz czym się martwic moze my mamy bardzo wysoki ten poziom a może taka natura :tak:

reklama
ja z mama rozmawialam moja to powiedziala ze ona zadnych mdlosci i wymiotow nie miala w ciazy, a mnie urodzila 10 pkt dostalam. wiec sie nie martw. kazda ciaza jest inna. siostra mojego narzzeczonego tez nie miala zadnych objawow ciazy oprocz braku @. kazdy ma inna urode. ja ci oddam swoje mdlosci albo sie podziele jak chcesz ;)

a skad macie takie ladne suwaczki??? bo wczoraj sie naszperalam w necie ale nie odliczaly mi wieku ciazy tylko wiek dziecka jakby sie juz urodzilo. Nie wiem jak wy to zrobilyscie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry