reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
dziewczyny,zapomnialam napisac..kupilam sobie sode,bo az sie do mnie usmiechnela w sklepie..i mam zamiar siknac :-D
i mam pyt.czy mam wsypac do pojemniczka i na to siknac ,czy najpierw siknac a potem do moczu wsypac i ile tej sody ma byc ??
i jak odczytac wynik ??

Wsyp do pojemnika łyżkę i na to nasikaj. Jak się będzie pienić to chłopak a jak nie to dziewuszka. Chyba dobrze podałam instrukcję:happy2:

Ale kusicie tym testem sodowym chyba też zrobię go :happy2: :-) Ciekawe czy się potwierdzi z USG :happy2: Wam dziewczyny ( które znacie płeć ) potwierdziło się:confused:

Ja dzisiaj jakaś wykończona jestem :-(Czuję się jakbym się napracowała jak nie wiem ...tak jakoś dziwnie dzisiaj :-(

Dzien uwazam za owocny:) rano zakupy po popoludnie koszenie trawy przed domem I w ogrodzie, zabawa z Maya teraz robie chinszczyzne. Lubie kiedy tak sie czuje. Coraz bardziej podoba mi sie moj brzuszek;)
Misia faktycznie ladny
Neska daj znac jak test;)

Liwus a co ci szkodzi nasikac..to tylko taka zabawa :-D
ide z soda do lazienki i zaraz wam napisze ,co wyszlo ;-):-D

edit:
nie pienilo sie chyba,ze za krotko czekalam..

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)
Od jakiegoś czasu sobie Was podczytuję, aż w końcu postanowiłam napisać, jako że sama jestem grudnióweczką :)
Już nie mogę się doczekać ;P
Jest to moje pierwsze dziecię :) Jeszcze nie znam płci... mieszkam w Anglii, a tutaj wszystko przebiega troszkę inaczej...
Mam zamiar wracać do Polski- ale to dopiero za kilka lat pewnie się uda.
Pozdrawiam :)

reklama
madlen- ale nie trzeba czekac, albo sie pieni od razu albo sie nie pieni, u mnie musialam uwazac zeby mi z pojemnika nie wylecialo hehe

Do góry