Nadrabialam was od wczoraj i w koncu skonczylam.
Ankka02 bardzo mi przykro, zycie czasem jest bardzo niesprawiedliwe.
Vivienne szkoda ze ja w rodzinie pediatry nie mam, bo moze by im wytlumaczyl ze dziecku tez moze byc za cieplo szczegolnie gdy w domu 24 stopnie.
Ja tez podaje Maji sab simplex, z rana zazwyczaj meczy ja troche brzuszek, ale jak nie podawalam kropelek to bylo duuuzo gorzej, wiec wole podawac.
Nathani ja tesciom powiedzialam co i jak, ale czasem chyba do nich nie dociera.
Wczoraj wieczorem to sie wogole wkurzylam. Moj eNek wyjechal dzisiaj na 5 dni i wroci dopiero w niedziele wieczorem. Tej nocy chcial sam spac aby sie wyspac przed podroza wiec ja wczoraj wieczorem po karmieniu poszlam z mala do pokoju w ktorym on spal, abysmy chwile pobyli sobie we 3. I mala byla juz zmeczona i zaczela plakac wiec wpadla do pokoju tesciowa i wziela mala i mowi ze ja uspokoje a my mozemy pobyc chwile sami i sobie poszla. Myslalam ze mnie cos strzeli, przeciez poszlam z dzieckiem do eNka abysmy pobyli troche sami we trojke a ta mi przychodzi i dzecko zabiera. Przeciez sama moge ja uspokoic.
Ale juz nic nie mowilam, bo pozniej mam z eNkiem jazdy, bo mi gada ze nic mi nie pasuje i wiecznie jakies komentarze robie
Sorry ze sie wam tak wyzalam, ale tutaj nie mam komu.
Pieknie mi dzisiaj mala pospala. Zasnela przed 24 i spala bez przerwy do 6.30! Fajnie jak by jej tak zostalo, ale nie navstawiam sie na to za bardzo.