Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
byłabym wcześniej ale musiałam na moich listopadówkach nadrobić a tam dziewczyny piszą jak szalone... hehhe

opogoda poraz kolejny sie zapowiada super... wczoraj mialam takiego lenia ze zdomu niewyszlam na spacer dzis musze nadrobic:-):-):-) jakis obiadek trzeba zrobic i spadam na polko
wlasnie moj piekny si za prasowanie bierze hehe..a ja obmyslam plan co by tu zrobic w jednej sytuacji...

a co byscie zrobily jakby waszy dzieciom ktos grozil??? normalne mnie to dobija to jest poprostu chore!!!!!!!!!!!szkoda ze nie dalo sie zatrzymac is ie poznac hahah.
A dziewuszki maja racje!wiesz dziewczyny maja tez problemy kazda z nas a noz ktoras ma podobne i pomoze w rozwiazaniu???
witam sie jako czwarta dzis;popogoda poraz kolejny sie zapowiada super... wczoraj mialam takiego lenia ze zdomu niewyszlam na spacer dzis musze nadrobic:-):-):-) jakis obiadek trzeba zrobic i spadam na polko
wlasnie moj piekny si za prasowanie bierze hehe..a ja obmyslam plan co by tu zrobic w jednej sytuacji...
a co byscie zrobily jakby waszy dzieciom ktos grozil??? normalne mnie to dobija to jest poprostu chore!!!!!!!!!!!

, ale to nic i tak mi wybaczycie

DOPIERO PO 6 MIESIACACH Z PSYCHOLOGIEM MALY DOSZEDL DO SIEBIE,ALE BARDZO NIE LUBI SZKOLY I NIE CHCE SIE BAWIC Z IRLANDZKIMI DZIECMI

DOPIERO PO 6 MIESIACACH Z PSYCHOLOGIEM MALY DOSZEDL DO SIEBIE,ALE BARDZO NIE LUBI SZKOLY I NIE CHCE SIE BAWIC Z IRLANDZKIMI DZIECMI

[/QUOTE]

bo to patologia jest normalne....
nie fajnie.a pogadac z doroslymi nie mozna??dowiedziec sie konkretnie o co chodzi i w jakis cywilizowany sposob to zalatwic??