Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czesc dziewczyny powiedzcie mi czy ktoras z was lata linia wizzair??chcialam sie dowiedziec jak z ta linia czy jest bezpieczna jak leci sie z dzieciaczkiem:-)
witajcie mamuśki :-):-):-)czesc dziewczyny powiedzcie mi czy ktoras z was lata linia wizzair??chcialam sie dowiedziec jak z ta linia czy jest bezpieczna jak leci sie z dzieciaczkiem:-)
czesc dziewczyny powiedzcie mi czy ktoras z was lata linia wizzair??chcialam sie dowiedziec jak z ta linia czy jest bezpieczna jak leci sie z dzieciaczkiem:-)

a mi został odrapany samochód i wgniecienie w masce.....

nie odpuszczaj, jeżeli masz świadów, z tutejszą policją to tak jest oni sami sie wszystkiego boją, ale jeżeli to trawelersi to juz sama nie wiem, ale jeżeli nie to ja bym jeszcze raz pojechała na garde i kazała interweniować, gdybyś podczas tego incydentu straciła panowanie nad samochodem i niedaj Boże przywaliła w coś lub w kogoś to by barany interweniowali, jak masz siłę, dobry angielski i czas to walcz o swoje.nie zajrzałam już wczoraj bo się strasznie zdenerwowałam
dziewczyny powiedzcie mi bo może wiecie..
mi się to pierwszy raz zdarzyło.....
jechałam autem i 2 chłoaszkó rzuciło mi w auto butelką szklaną i kamieniem....
zawróciłam i byli tam rodzice ale każdy umył ręce bo poewidzieli że to nie możliwe o oni mają po 3lataa mi został odrapany samochód i wgniecienie w masce.....
buyam na gardzie podałam adres osiedla moje dane.... i mieli zadzwonić...
póki co... DUPA a ja chcę żeby ktoś mi zwrócił koszty naprawy... czyli wypukania auta i odmalowania 2 części.....![]()

nigdy w Irlandi nie płacisz za stłuczoną szybe, nie zależnie z jakiego powodu, zawsze wymieniają bezproblemu, to jest wliczone w ubezpieczenie.Musisz zadzwonic do swojej ubezpieczalni i zapytac sie czy pokrywa tego rodzaju wypadki bo my jak mielismy peknieta przednia szybe w samochodzie to nam wstawili nowa nawet nie musielismy nigdzie z samochodem jezdzic tylko przyjechali do nas
zadzwon tam i powiedz jaka sytuacja i czy zwroca albo pokryja koszty
nigdy w Irlandi nie płacisz za stłuczoną szybe, nie zależnie z jakiego powodu, zawsze wymieniają bezproblemu, to jest wliczone w ubezpieczenie.[/FONT]