reklama

Mamuski z Ennis

i ja na koncu:-) wlasnie koncze robic obiad... naszczescie mala mi juz zasnela normalnie chyba lewa noga wstala bo placze co chwile;/ :baffled:a pogoda niestety dalej nietego:wściekła/y::wściekła/y: a wieczorem kolo mnie bedzie kocert jakis do 11 wieczorem i moge zapomniec o spaniu i Emilka tez ... mam nadzieje ze cos normalnego beda puszczasc to przynajmniej poslucham znaczy niemam wyjscie i tak bede musiala...

reklama
kolo hotelu tam gdzie jest zlomowisko... mam nawet bilety ale nie ide bo mam kolo siebie wszystko.... no i podbno jest dzien bez samochodu ... kurcze mala ma znowu goraczke:( ehhh....

Ostatnia edycja:
Jednak pogoda fajna.Siedzialam z diabelkiem w ogrodzie, czytalam ksiazke ech..A teraz lenie sie przed tv, chalupk wysprzatana, obiadek zrobiony,prania nie mam.Wiec moge.hiihi

Ostatnia edycja:
Hej. A na naszym osiedlu dzisiaj Family Fun Day :-)....kazdy mial cos przyniesc na przegryzke, stoly na trawnik wszyscy powynosili i nawet muzyka jest.;-) A dla dzieci mamy dwa dmuchane zamki i rozne konkurencje typu skakanie w worku itp :tak:Troche sie zintegrujemu z siasiadami;-)....to uciekam dalej

Hej. A na naszym osiedlu dzisiaj Family Fun Day :-)....kazdy mial cos przyniesc na przegryzke, stoly na trawnik wszyscy powynosili i nawet muzyka jest.;-) A dla dzieci mamy dwa dmuchane zamki i rozne konkurencje typu skakanie w worku itp :tak:Troche sie zintegrujemu z siasiadami;-)....to uciekam dalej
ale macie fajnie.....:tak:
u mnie kogę sobie family fun day zrobić jedynie z krowami:sorry::eek::laugh2:

a może wiecie gdzie w ie doczepiają włosy??:happy:
tak mi się zachciało zrobić doczepianie:-p no i najlepiej jakby to był jakiś polski salon...

ale macie fajnie.....:tak:
u mnie kogę sobie family fun day zrobić jedynie z krowami:sorry::eek::laugh2:

a może wiecie gdzie w ie doczepiają włosy??:happy:
tak mi się zachciało zrobić doczepianie:-p no i najlepiej jakby to był jakiś polski salon...

jA nie mam zielonego pojecia!

Asia to u ciebie dzisiaj jazda bo u nas slychac co sie w centrum dzieje hahah
my spokojny wieczorek z dziecmi!a mi zeszlo godzine na tel z ojcem ehhh

czesc laseczki!!!
ja juz na nogach niestety dzisiaj Susanka sama do nas do wyrka przyszla!a wczoraj troche posiedzielismy i ogladalismy dr House!
a dzisaij sie zaczyna ladna pogoda ponownie!jemy sniadanko i wybieramy sie na spacerek,niestety to ostatni dzien urrlopu mojego Ksieciunia ehhh:-(ale juz we wtorek i srode znowu ma wolne hihi
milej niedzieli zycze

reklama
witam kochaniutkie.

Swietna sprawa, nie wiedzialam ze twoje osiedle takie zorganizowane! A kto byl inicjatorem?
U mnie na osiedlu tyle ludziow i dzieciakow m0ze tez ktos wpadnie na taki pomysl.Gdyby to byla Polska pewnie ja bym to zrobila, w koncu ma sie doswiadczenie hihi

Milej niedzieli kobialki, ja jeszcze nie wiem jak ja spedze, bo puki co moj J jedzie na jakis portret:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry