Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
megan trzymam kciuki z twoje wloski;-);-);-) daj znac jak juz bedziesz po
wkońcu mogę odpocząć po imprezie.... ehhhh...
gwarancja wyszła
więc chyba muszę rozejrzeć się za nowym:-)
a dlaczego z dołkiem??
co się stało???
a szkoda gadac.... nawet jak napisze o co chodzi niebedzieci mogly mi pomuc... ehhh.... tylko sie zalamac:--
-
-(

biedna...:-( najgorsze jest jak się kasa kończy i nie ma skąd jej brać....a o co moze chodzic jak nie o kase... a szczegolnie o jej brak.. teraz jak mieszkamy razem to ledwo koniec z koncem wiazemy... J nie pracuje bo nic nie moze znalesc jak wiekszosc w tym kraju... ja mam tylko co tydzien to maciezynskie 230 euto i na dziecko 160 ...a ty wydatki rosana.. nawet niemam za co rachunek zaplacic a co dopiero dziecku jakas zabawke nie wspominajac o sobie... ja chodze w starych ciochac bo niestac mnie zeby sobie cos kupic nawet w niektorych sie dziorki porobily ze starosci;/;/;/ ehhh... co tu duzo mowic kicha i juz ... nawet myslslm zeby do polski wrocic ale tam jest gorzej wiec tak zle i tak niedobrze....![]()