• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuski z Ennis

Dzien dobry

Ja tez dzisiaj mialam zarwana noc maly moj dostal w nocy okropnego kaszlu wydzielina mu w gardle stoi i biedaczek nie moze tego odkrztusic chrybke ma straszna budzil sie przezto w nocy co chwilke
moze dzisiaj bedzie troszke lepiej __________________

reklama
witam sięi ja :-D wkońcu mogę odpocząć po imprezie.... ehhhh...
fajnie było... haha .. brak słów....:-p
no i kompa mam popsutego:confused2: gwarancja wyszła:eek: więc chyba muszę rozejrzeć się za nowym:-)

miłego dnia dziwwczynki...

aaaa i chciałam się pochwalić... zostało mi 7 tyg do porodu:-D

czesc laseczki!
a ja jestem piekna do tego stopnia ze pies zaczal warczec,Susanka pekla ze smiech, a Caroline do te pory zanosi sie placzem jak mnie widzi hahaha
ale mi sie podoba a to najwazniejsze wiecej napisze jutro buziaczki laseczki

a o co moze chodzic jak nie o kase... a szczegolnie o jej brak.. teraz jak mieszkamy razem to ledwo koniec z koncem wiazemy... J nie pracuje bo nic nie moze znalesc jak wiekszosc w tym kraju... ja mam tylko co tydzien to maciezynskie 230 euto i na dziecko 160 ...a ty wydatki rosana.. nawet niemam za co rachunek zaplacic a co dopiero dziecku jakas zabawke nie wspominajac o sobie... ja chodze w starych ciochac bo niestac mnie zeby sobie cos kupic nawet w niektorych sie dziorki porobily ze starosci;/;/;/ ehhh... co tu duzo mowic kicha i juz ... nawet myslslm zeby do polski wrocic ale tam jest gorzej wiec tak zle i tak niedobrze.... :frown::frown::sad::sad:

reklama
a o co moze chodzic jak nie o kase... a szczegolnie o jej brak.. teraz jak mieszkamy razem to ledwo koniec z koncem wiazemy... J nie pracuje bo nic nie moze znalesc jak wiekszosc w tym kraju... ja mam tylko co tydzien to maciezynskie 230 euto i na dziecko 160 ...a ty wydatki rosana.. nawet niemam za co rachunek zaplacic a co dopiero dziecku jakas zabawke nie wspominajac o sobie... ja chodze w starych ciochac bo niestac mnie zeby sobie cos kupic nawet w niektorych sie dziorki porobily ze starosci;/;/;/ ehhh... co tu duzo mowic kicha i juz ... nawet myslslm zeby do polski wrocic ale tam jest gorzej wiec tak zle i tak niedobrze.... :frown::frown::sad::sad:
biedna...:-( najgorsze jest jak się kasa kończy i nie ma skąd jej brać....:confused2:
a Twój nie pracuje??
u nas też się zaraz zacznie bieda całkowita:zawstydzona/y::sorry:
ja nie pracuję przecież a D na zimę nie będzie miał już tak wesoło jak w sezonie...
więc lipa z kasą... no a trzeba będzie dom,auto i rachunki popłacić...
ju.ż nie wspomnę o wydatkach na dziecko....
oj.... trzeba myśleć co dalej....:tak:

kochana a może jakieś sprzątanie domów albo coś bys sobie dorywczo znalazła??
najlepiej jakieś ogłoszenia poroznosić po sąsiedztwie,,,,
albo coś..
wiem że łatwo się mówi ale może akurat...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry