reklama

Mamuski z Ennis

reklama
a nasza Gastone milczy hahaha

lekarze powiedzieli ze smierc dziadka to kwestia godzin,jest przy Nim moja mama!ide zajac sie sprzataniem zeby nie myslec i nie czekac na tel ze juz po wszystkim!
zagladam do Was co chwilke

czesc laseczki!
moj dziadek zmarl dzisiaj rano.(nawet nie plakalam,ulzylo mi ze juz nie cierpi)teraz ucaluje mojego Kubuska.
pogoda pod zdechlym azorem!ja sie zastanawiam co z moim dzisiejszym rejscie do centrum hmmm pewnie zlapie mnie deszcz ale z drugiej strony mam pelno spraw do zalatwienai no i...musze sobie jakos humor poprawic!!!

to teraz komoda sie oddali w czasie??

moj glupi sasiad wywiozl kontenery na smieci na miejsce parkingowe bo...hmmm dlaczego?????
podejrzewam ze dlatego,ze idac do smietnika kazdy zagladal mu w okna hahaha

siedze na przeciwko okna i mam radoche hahaha
zaraz przyjedzie zarzadca naszego domu i przewiezie je spowrotem i tak w kolko.ludzie naprawde nie maja problemow??
a ja sie chyba poddaje co do avonow!!niestety zainteresowanie bliskie zeru!!!

dziewczynki mam pytanie!!!!!!
wiem ze my nie robimy spotkan forumowych i wogole ale tak sobie mysle ze moze imprezke na halloween moze bysmy zrobily??
moge urzyczyc domu mego a jak nie to myslalam o jakiejs bawialni dla dzieci???
usiadlybysmy wypily kawke dzieci(starsze)by sie pobawily!!(nie zrozumcie tego jako chec codziennego spotykania ale....raz chyba mozna???)przemyslcie mamy prawie miesiac zreszta nie musi to byc w tym terminie.
wiem ze jestescie w czesci z ennis i shannon ale jestescie zmotoryzowane za to Asia i ja tak niebardzo bo Kasia tez ma autko!
jezeli uwazacie moj pomysl za glupi napiszcie
Ja nie uwazam to za glupi pomysl,ale ja niewiem jeszcze co bedzie na halowwen, moze J bedzie pracowal.. Poza tym jajeszcze niezupelniezmotoryzowana,bo animnaucze sie jezdzic po miescie minie troche czasu ao Limericku jeszce nawet nie marze :-D aaa i dzis mi przywioza juz samochod kolo 18 juppi
czesc laseczki!
moj dziadek zmarl dzisiaj rano.(nawet nie plakalam,ulzylo mi ze juz nie cierpi)teraz ucaluje mojego Kubuska.
pogoda pod zdechlym azorem!ja sie zastanawiam co z moim dzisiejszym rejscie do centrum hmmm pewnie zlapie mnie deszcz ale z drugiej strony mam pelno spraw do zalatwienai no i...musze sobie jakos humor poprawic!!!

Megan szczere wyrazy wspolczucia.

Ja nma tez dzis zly dzien,Max sie dziwnie zachowywal wczoraj wieczorem, krzyczal, wrzeszczal nie chcial spac, a myniemamy znim probloemow z zasypianiem...Bal sie czegos,zatykal uszy,tszasl sie.Nie wiem sie dzieje..Uszy zatyka od jakiegos czasu jak sie boi albo jest zdenerwowany.Ja ide ze swoimi uszami do lekarza w poniedialek wiec sprawdze i jego.Dziwne to jego zachowanie,poza tym stal sie strasznie nerwowy..:confused2:

W nzawiazku z tym niewyspana jestem, i w dodatku tak jak Max wstaje okolo 8-8.30 dzis byla 6.. Nie wiem...

Urodziny moje jakos tak smutno minely..Bylam samacaly dzien w domu do 21, a za chwile mz zniknal w sypialni zeby uspokoic dziecko bojajuzsily nie mialam i juz nie wrocil..
No a zeby bylo fajnie za tydzien w sobote mam imieniny i moj maz ma slub az w Cavan.O 6 rano musi wyjechac i wroci gdzies okolo24.
Poprostu super.....Azmi sie plakac chce ze ciegle sama jestem w weekendy ale co zrobic przynajmniej mamy z czego zyc..

Dzien dobry

Megan przykro mi z powodu dziadka

Dziewczyny mam pytanko czy ktoras z was robila juz cytologie u gp jak to wyglada i czy jak tam cos sie dzieje tzn chodzi mi o to ze jak sie naprzyklad wdarl jakis stan zapalny to on to wykryje po tym badaniu czy trzeba mu mowic ze cos cie niepokoi?

reklama
Niech spoczywa w pokoju...
[*]
[*]

a robi sie cytologie u gp??:szok: pierwszy raz slysze...niewiem mozile bo jakos nigdy sie nie pytalam... zawsze u ginekologa robilam...

paskudny dzie sie zacza... deszcz, Madzi dziadek umarl... i ja sie poklucilam z J i moja siostra przy okazji...:-(:-(:-( mam dosc na dzis wrazen.... tyle dobrze ze Emilka poszla spac to chwile dychne sobie... jestem gruba i brzydka i wogule sie nienadaje do niczego...ehhh... dzis mam dzien uzalania sie nad soba...:wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry