reklama

Mamuski z Ennis

wietam sie i ja... widze ze sie kreci.. a oczywiscie nie w temacie ... niewiem co i jak ale Megan znam troche a mamusli z limerick nie wiec niewiem kto mowi prawde kto nie..moze one cos wymyslily zeby sie na niej zemscic lub zrobic na zlosc niewiem... a nawet jesli Megan to wymyslila to niemozecie jej winic nawet jak faktycznie jets to choroba to chyba nie jej wina... niewiem niebed sie wtracac ... ja mam odmienne zdanie na ten temat alr to juz zostawie dla siebie

a tak pozatym to Emilka mi juz 4 dzien chora znaczy katar ma i nie przechodzi;/ daje kropelki ale nic potem na syropek przeszlam i dalej nic jak nieprzejdzie do poniedzilaku to ide do lekarza ...

reklama
Buba ja rozumiem ze kolegujesz sie z Megan,ale musisz spojrzec na to obiektywnie.Ja staralam sie ja zroumiec,ze jest inna, ze lubi pozadymiac itd.Pomijam sprzeczki z dziewcynamiz Limerick,ale po conas w to wciagala?Ale to co zrobila przechodzi wszystkie granice,nie w porzadku wobec nas..

Buba009, ja wiem, że ciężko w to wszystko uwierzyć... Ja też się kiedyś kumplowałam z Megan234 i uważałam Ją i nadal uważam za fajną dziewczynę, ale według mnie gdzieś się zdrowo pogubiła... Może to choroba, nie wiem... Dla mnie w tej chwili jest osobą toksyczną, a od takich osób wolę się trzymać z daleka :sorry:! Może Tobie wystarczy siły, cierpliwości i wyrozumiałości, my już miałyśmy dość... I to na pewno nie żaden atak z naszej strony, bo i po co miałybyśmy to robić :eek:! Pozdrawiam serdecznie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mikimauro ja to zawsze z dominos zamawiam ale tym razem to ja siama chcialam....;-)
Wychodzi na to ze i za dlugo trzymalam i za duza temperatura byla....:-(

...a powiedzcie mi jeszcze jak zrobic dobre ciasto do pizzy ?

Buba ja Cie kochana rozumiem i rozumiem gastone i kazda z mam z limerick ... Tylko to nie byla zadna prowokacja bo M sama sie widzisz przyznala nie mowii ze klamiemy tylko chce wytlumaczyc dlaczego postapila tak jak postapila ... Wiesz jak my sie poczulysmy jak wszystko wyszlo na jaw a ona dalej klamala i dalej ;( Czlowiekowii robii sie przykro Bo komus ufasz zwierzasz sie nawiazujesz nowe znajomoscii a tu ktos Cie tak wykorzystuje i gra na Twych uczuciach :( A kochana komputera zbytnio nie da sie oszukac I Magda i Anita i Dominika mialy ten sam kod IP tzn ten sam adres a kazdy komp ma swoj adres i watpie ze Udalo Magdzie by sie cos z tym zrobic ... Hackerstwo potrzebuje lat nauki i przedewszystkim trzeba lubowac sie w sieciach ... Ale rozumiem Twoje rozdarcie i to ze nie wypowiadasz sie :))
beakta to podobno dobry przepis :))

Pizza klasyczna - ciasto drożdżowe

Składniki:
mąka – 30 dag (niepełne 2 szklanki)
drożdże – 2 dag
woda mineralna niegazowana – 3/4 szklanki
oliwa – 4 łyżki
sól – duża szczypta
cukier – szczypta

Przygotowanie:
W 1/3 szklanki ciepłej wody rozpuścić drożdże. Mąkę wysypać na stolnicę, zrobić dołek, wlać drożdże i wymieszać z częścią mąki. Wlać pozostałą ciepłą wodę, oliwę, sól i małą szczyptę cukru wymieszać, a następnie zagnieść ciasto. Gdy będzie elastyczne i gładkie uformować kulę, przykryć ściereczką i odstawić do wyrośnięcia w ciepłe miejsce. Po ok. godzinie wyrośnięte ciasto (powinno podwoić swoją objętość) ułożyć na posypanej mąką stolnicę i rękami lub wałkiem uformować cienki placek. Placek przełożyć na posmarowaną tłuszczem blachę. Ciasto ponakłuwać widelcem, posmarować oliwą i ułożyć odpowiednie składniki.
Piec 15 – 20 minut w temperaturze 220°C.

Buba zdrowka dla malej :)) Ja na katarek dawalam nassossal i taki kremik ktory wcierasz w klatke i troszke na gardelko dajesz Snuffle babe ... Ale krople po otwarciu nalezy zuzyc do 4 tyg :))

Ostatnia edycja:
no ja tez rozumiem kazda ma swoje zdanie ... nawe jesli miala by to wymyslic moze miala by konkretny powod??? a jak nie to musi byc jakies wytlumaczenie... zawsze jest... wiec zamiast sie jej czepiac czy pidac w taki sposob nielepiej by bylom pogadac i wytlumaczyc sobie to wszystko bez tych grozb itd... i po co nam to wszystko tylko sie martwimy i denerwojemy bez powodu ... a niektorym w ciazy niejest to wskazane

Niestety jak na razie to Magda grozii jednej z kolezamek Nikt nie mowii zlego zdania tylko wypowiada sie tak jak uwaza za sluszne ... Ja przyklafowo w nic tej kobiecie nie uwierze w anii jedno slowo Za duzo naklamala Teraz pisze ze jest w ciazy jezeli tego sobie nie ubzdurala oczywiscie Ale zdrowia i szczescia zawsze kazdemu zycze Nie na kazdy temat da sie porozmawiac z roznymi osobami Kochana ale przede wszystkim niechce abys pomyslala ze zachecam Cie do tej samej opinii co ja mam lub ze sadze ze zle mowisz Ja kazdego szanuje i jego zdanie :))

buba ja tez kolegowalam sie z megan!!i jezeli to wszystko jest prawda to jestem w ciezkim szokuuuuuuu!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek:bo zupelnie tego nie rozumiem?????co nia kierowalo ??i uwazam tez ze powinno sie ta sprawe wyjasnic na zywca.mi magda krzywdy nigdy nie zrobila, wrecz odwrotnie zawsze byla skora do pomocy i pogadania,ale teraz to jestem troche rozdarta miedzy tym wszystkim,bo tego nie rozumiem???i dlatego tez nie bede sie wypowiadala na ten temat.moze ona faktycznie jest chora i potrzebuje pomocy??nie mi to oceniac i osadzac.kurcze nie moge nadal sie otrzasnac .heh:no::szok::no::szok:

Kasia Limerick moja droga Tobie nerwy i szoki absolutnie nie sa wskazane !!! :) Lepiej zlap sie za goraca herbatke z sokiem malinowym i zobacz jakies romansidlo czy komedyje a sie nie stresuj :))

reklama
hehe:-)dzieki sylcia:tak: ale juz od tych herbatek dzisiaj na odstresowanie to latam na kibelek co minute;-);-);-) i zaluje ze psychiatra nie jestem bo nie musialabym tak glowkowac o co w tym wszystkim chodzi:szok: nie kumam nie kumam!!!!!!masakra:shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry