buba009
mama Emilki
wietam sie i ja... widze ze sie kreci.. a oczywiscie nie w temacie ... niewiem co i jak ale Megan znam troche a mamusli z limerick nie wiec niewiem kto mowi prawde kto nie..moze one cos wymyslily zeby sie na niej zemscic lub zrobic na zlosc niewiem... a nawet jesli Megan to wymyslila to niemozecie jej winic nawet jak faktycznie jets to choroba to chyba nie jej wina... niewiem niebed sie wtracac ... ja mam odmienne zdanie na ten temat alr to juz zostawie dla siebie
a tak pozatym to Emilka mi juz 4 dzien chora znaczy katar ma i nie przechodzi;/ daje kropelki ale nic potem na syropek przeszlam i dalej nic jak nieprzejdzie do poniedzilaku to ide do lekarza ...
a tak pozatym to Emilka mi juz 4 dzien chora znaczy katar ma i nie przechodzi;/ daje kropelki ale nic potem na syropek przeszlam i dalej nic jak nieprzejdzie do poniedzilaku to ide do lekarza ...
! Może Tobie wystarczy siły, cierpliwości i wyrozumiałości, my już miałyśmy dość... I to na pewno nie żaden atak z naszej strony, bo i po co miałybyśmy to robić
! Pozdrawiam serdecznie...

ale juz od tych herbatek dzisiaj na odstresowanie to latam na kibelek co minute;-);-);-) i zaluje ze psychiatra nie jestem bo nie musialabym tak glowkowac o co w tym wszystkim chodzi