reklama

Mamuski z Ennis

hehe:-)dzieki sylcia:tak: ale juz od tych herbatek dzisiaj na odstresowanie to latam na kibelek co minute;-);-);-) i zaluje ze psychiatra nie jestem bo nie musialabym tak glowkowac o co w tym wszystkim chodzi:szok: nie kumam nie kumam!!!!!!masakra:shocked2:

Heheh ja to nie przepadamam z jakimis tam zioleczkami ale herbatki owocowe smakowe Mmm pyszotka :)) Jak chcesz to zapraszam na gg widze ze tez spac nie mozesz :))

reklama
Chyba trzy kolezanki mniej...
No coz ja tez probowalam sobie jakos wszystko wytlumaczyc ale jakos nie znajduje odpowiedzi..Nie znam Megan osobiscie,widac ze dziewczyn ma problem z soba,ale skoro ma przyjaciolki to niech szuka pomocy u nich.Szczera rozmowa zawsze pomaga,a oszukiwanie,nabieranie innych i granie komus na uczuciach nie jest w porzadku.Wiec ja stanowczo mowie nie!

Milej niedzieli kobialki.

GASTONE nie sadze ze ona ma przyjaciolki:no:ja sie z nia spotkalam pare razy,ale przyjaznia tego nazwac nie moge.ona ma po prostu kolezanki,ktore teraz maja metlik w glowie i pewnie nikt juz nie bedzie chcial sie z nia spotykac.bo w zasadzie to ktora z nich na prawde znamy??magde anite czy dominike???:szok: o zgrozo :eek:

ja wole sie niewypowiadac dopuki ta sprawa sie nie wyjasni.. moim zdaniem powinna...

a tak omijajac temat Emlka zaczyna wariowac!! piski wrzaski i krzyki i placz do tego...zaczyna mi sie budzic znowu wnocy ... a jutro znow idziemy nowa chatke ogladac moze akurat ta sie nada dla mnie:-):-):-) hehe

powiem wam laski ż ja to jestem w szou po tym co przzeczytałam....:szok:
a niby tylko 2 dni mnie nie było...
ale nie mogłam zaglądaćc bo moje listopadóweczki się rozpakowywują.. i trzeba dużo czasu poświęcić żeby był tam porządek... ;-)
czytałam i nie mogłam uwierzyć....
to ja wam powiem ze robilam dzisiaj.....pizze:szok:, macie pojecie? Bo ja sama w to nie wierze....:tak:no i cosik nie do konca mi wyszlo. Tzn, z sera zrobila sie skorupa :wściekła/y:. Pewnie mialam pozniej go dodac, co?
ja też wczoraj robiłam pizzę z D i właśnie ser dodawaliśmy5min przed końcem

reklama
Dziewczyny wy o herbatkach ,mnie by sie przydala jakas uspokajajaca, polecicie jakas naprawde dobra?

Buba spoko rozumiemy twoja niepewnosc.Wyjasnisz sobie wszystko z Megan i oczywiscie nic nie musisz komentowac, nikt od ciebie tego nie wymaga;-) Dla nas jednak chyba juz wytlumacznia nic nie pom0oga,zreszta Megan nie chciala sie tlumaczyc...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry