aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ha
Justyna , co Ty tak skaczesz co???????????????
czesc dziewczynki Ennisowe
Justyna , co Ty tak skaczesz co???????????????
czesc dziewczynki Ennisowe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-):-)No prosze jak ladnie i miloDziewczeta z Limerick wpadaja do Ennis, i Enniski do Limerick
Jakbyscie chcialy sie zlaczyc spowrotem to walcie do Waszej Panci jak w dym;-):-)

No prosze jak ladnie i miloDziewczeta z Limerick wpadaja do Ennis, i Enniski do Limerick
Jakbyscie chcialy sie zlaczyc spowrotem to walcie do Waszej Panci jak w dym;-):-)

tylko reszta mamuś musiałaby sie określić ;-)
:-)
widze ze nam doszlo kolezanek ;-);-);-) milo was wszystkie poznac

witajcie mamuskiwidze ze nam doszlo kolezanek ;-);-);-) milo was wszystkie poznac
ja dzisiaj do szpitala na szkole rodzenia:-)
powiedzcie mamuski co moge brac na bol gardla w moim stanie??strasznie mnie szczypie i czuje ze bedzie gorzej wiec wole juz dzisiaj zaczac cos robic,zeby nie bylo z tego czegos powazniejszego![]()

!!! A na gardzioło, w Twoim stanie, polecam Difflam Spray (odpowiednik polskiego tatmtum verde), zdrówka życzę 
i jest bezpieczny bo psika się go tylko w gardło ale ja go sprowadzałam z Polski jak będziesz zainteresowana to poszukam i podam Ci nazwe 
a pozatym musiałaby
ś sobie płukać wodą utlenioną rozcieńczoną z wodą to też pomaga i jakieś tabletki dezynfekujące do ssania ale musisz zapytać w aptece czy szkodzą

ale sie wesolo zrobilo 
hmm Maly miewa dni grecznosci jak aniol a na drugi dzien potrafi byc diabelkiem.Co do nocek troche mu popuscilismy narazie, bomamdoc krzykowgodzinnych i bez rezultatu.Ale wczoraj maly przelom.Zrobilismy to moze wbrew zasadom ale pusclismy mu bajke (osttnioma zakaz hih) bajka byla pelnometrazowa i to taka o ktora meczyl mnie juz tydzien.I zadzialaloWitam mamcie)) Wiesz co ja większość ciąży miałam problem z gardełkiem i jest taki antybiotyk dorażny On wygląda jak inchalator
i jest bezpieczny bo psika się go tylko w gardło ale ja go sprowadzałam z Polski jak będziesz zainteresowana to poszukam i podam Ci nazwe
![]()
a pozatym musiałaby
ś sobie płukać wodą utlenioną rozcieńczoną z wodą to też pomaga i jakieś tabletki dezynfekujące do ssania ale musisz zapytać w aptece czy szkodzą
) A ja jak najbardziej abyśmy mogły poklikać se razem hehheeh:-) Gaston jak tam postępy z rozbujnikiem bo odkąd się Mati u mnie urodził Marek wow daje mi w tyłekhehehh ale cóż
)
po godzince zasnal i spal jak beton
a my w koncu moglismy obejrzec film na spokojnie
i ja wiam mamuski... :-) mam nadzieje ze pogoda dzis dopisze bo pol dnia na miescie spedze:-( jeszcze chatke ogladac i wogule takie tam... moze akurat mi sie spodoba i bedzie git:-):-) Emilka oczywiscie od rana piski i niedaje ludziom spac plus 2 psy w domu to juz mamy koncert o 7 rano... no coz lece narazie zagladne pozniej papa
)No i dzis musze miec ladne zielone buty

włanczamy mu laptopa z bajkami i czytamy ale nic jednak dwaipół roku karmienia i spania z nami zrobiło swoje
ale n
ajgorsze w nocy do niedawna budził się na mlecz
ko częściej od Matiego teraz troche mniej ale jednak
to nasz największy prob
lem bo jeżeli chodzi o mowe to mówi wszystko i tekstami czasem zaskoczy hahahjak chcesz mu zapiąć pasy w samochodzie to ci powie NIE DZIĘKUJE NAPRAWDE NIE POTRZEBUJE HAHHAH z siusianiem daaaaaaaaaaaaaaawno nie mam problemu ale kupka poranna nie koniecznie bo ma straszny problem z zatwardzeniami i aż mu pupa pęka wię zaszywa się gdzieś zrobi w majty ściągnie wyrzuci i my sie kapujemy po spuszczaniu wody albo papierze porozwijanym a ile razy majtki w sedesie lądują
nie karam go za to bo wiem że cierpi sama miałam i mam te problemy a kiedyś do tego dorośnie;-) jest zazdrosny nawet bardzo o Matiego ale z każdym dniem lepiej
Sama zobaczysz reakcje jak twoje drugie się urodzi hahha
w życiu bym nie uwierzyła gdybym nie przeżyła z dziewczynkami było zupełnie inaczej