reklama

Mamuski z Ennis

reklama
Dzień dobry mamusie!!! Teraz to i ja tu będę jawnie zaglądać ;-) hehehehehehehe

No prosze jak ladnie i milo :D Dziewczeta z Limerick wpadaja do Ennis, i Enniski do Limerick :)
Jakbyscie chcialy sie zlaczyc spowrotem to walcie do Waszej Panci jak w dym :-p:-p;-):-)

Ja tam na to jak na lato :-D:-D:-D tylko reszta mamuś musiałaby sie określić ;-)

Gastone, ja osobiście polecam meliskę, nie raz mi pomogła załagodzić skołatane nerwy, więc jest sprawdzona :tak::-)

Miłego dnia Wam życzę :sorry:

witajcie mamuski:tak: widze ze nam doszlo kolezanek ;-);-);-) milo was wszystkie poznac:tak::tak::tak:
ja dzisiaj do szpitala na szkole rodzenia:-)
powiedzcie mamuski co moge brac na bol gardla w moim stanie??strasznie mnie szczypie i czuje ze bedzie gorzej wiec wole juz dzisiaj zaczac cos robic,zeby nie bylo z tego czegos powazniejszego:szok::szok::szok:

witajcie mamuski:tak: widze ze nam doszlo kolezanek ;-);-);-) milo was wszystkie poznac:tak::tak::tak:
ja dzisiaj do szpitala na szkole rodzenia:-)
powiedzcie mamuski co moge brac na bol gardla w moim stanie??strasznie mnie szczypie i czuje ze bedzie gorzej wiec wole juz dzisiaj zaczac cos robic,zeby nie bylo z tego czegos powazniejszego:szok::szok::szok:

Nam również :-D:tak::-D!!! A na gardzioło, w Twoim stanie, polecam Difflam Spray (odpowiednik polskiego tatmtum verde), zdrówka życzę :tak:

Witam mamcie:))) Wiesz co ja większość ciąży miałam problem z gardełkiem i jest taki antybiotyk dorażny On wygląda jak inchalator:tak: i jest bezpieczny bo psika się go tylko w gardło ale ja go sprowadzałam z Polski jak będziesz zainteresowana to poszukam i podam Ci nazwe :tak::tak: :tak:a pozatym musiałaby:tak:ś sobie płukać wodą utlenioną rozcieńczoną z wodą to też pomaga i jakieś tabletki dezynfekujące do ssania ale musisz zapytać w aptece czy szkodzą:)) A ja jak najbardziej abyśmy mogły poklikać se razem hehheeh:-) Gaston jak tam postępy z rozbujnikiem bo odkąd się Mati u mnie urodził Marek wow daje mi w tyłekhehehh ale cóż:))

i ja wiam mamuski... :-) mam nadzieje ze pogoda dzis dopisze bo pol dnia na miescie spedze:-( jeszcze chatke ogladac i wogule takie tam... moze akurat mi sie spodoba i bedzie git:-):-) Emilka oczywiscie od rana piski i niedaje ludziom spac plus 2 psy w domu to juz mamy koncert o 7 rano... no coz lece narazie zagladne pozniej papa

Witam wszystkie kobialki z Limericku hihi :-D:-D:-D ale sie wesolo zrobilo :-D

Sylwia co u ciebie slychac,jak mala???

Witam mamcie:))) Wiesz co ja większość ciąży miałam problem z gardełkiem i jest taki antybiotyk dorażny On wygląda jak inchalator:tak: i jest bezpieczny bo psika się go tylko w gardło ale ja go sprowadzałam z Polski jak będziesz zainteresowana to poszukam i podam Ci nazwe :tak::tak: :tak:a pozatym musiałaby:tak:ś sobie płukać wodą utlenioną rozcieńczoną z wodą to też pomaga i jakieś tabletki dezynfekujące do ssania ale musisz zapytać w aptece czy szkodzą:)) A ja jak najbardziej abyśmy mogły poklikać se razem hehheeh:-) Gaston jak tam postępy z rozbujnikiem bo odkąd się Mati u mnie urodził Marek wow daje mi w tyłekhehehh ale cóż:))
hmm Maly miewa dni grecznosci jak aniol a na drugi dzien potrafi byc diabelkiem.Co do nocek troche mu popuscilismy narazie, bomamdoc krzykowgodzinnych i bez rezultatu.Ale wczoraj maly przelom.Zrobilismy to moze wbrew zasadom ale pusclismy mu bajke (osttnioma zakaz hih) bajka byla pelnometrazowa i to taka o ktora meczyl mnie juz tydzien.I zadzialalo:szok: po godzince zasnal i spal jak beton:-D a my w koncu moglismy obejrzec film na spokojnie:zawstydzona/y:
i ja wiam mamuski... :-) mam nadzieje ze pogoda dzis dopisze bo pol dnia na miescie spedze:-( jeszcze chatke ogladac i wogule takie tam... moze akurat mi sie spodoba i bedzie git:-):-) Emilka oczywiscie od rana piski i niedaje ludziom spac plus 2 psy w domu to juz mamy koncert o 7 rano... no coz lece narazie zagladne pozniej papa

Powodzenia w szukaniu domciu.

a ja dzis chyba sie wybiore do Galway.Zarzycylam sobie dzis zielone buty (bo wczesniejszym pytaniu meza: kochanie co ci kupic ladnego? :-D)No i dzis musze miec ladne zielone buty:-D:-D:-D

reklama
Wiesz co Gosia to chyba ten wiek nasz też musi z kimś spać więc staramy się żeby zasypiał z Martysią ale często jest tak że jednak albo ja albo Marek musimy lądować u niego i uspać go:tak: włanczamy mu laptopa z bajkami i czytamy ale nic jednak dwaipół roku karmienia i spania z nami zrobiło swoje:-D ale n:-Dajgorsze w nocy do niedawna budził się na mlecz:-Dko częściej od Matiego teraz troche mniej ale jednak:no: to nasz największy prob:no:lem bo jeżeli chodzi o mowe to mówi wszystko i tekstami czasem zaskoczy hahahjak chcesz mu zapiąć pasy w samochodzie to ci powie NIE DZIĘKUJE NAPRAWDE NIE POTRZEBUJE HAHHAH z siusianiem daaaaaaaaaaaaaaawno nie mam problemu ale kupka poranna nie koniecznie bo ma straszny problem z zatwardzeniami i aż mu pupa pęka wię zaszywa się gdzieś zrobi w majty ściągnie wyrzuci i my sie kapujemy po spuszczaniu wody albo papierze porozwijanym a ile razy majtki w sedesie lądują :-D nie karam go za to bo wiem że cierpi sama miałam i mam te problemy a kiedyś do tego dorośnie;-) jest zazdrosny nawet bardzo o Matiego ale z każdym dniem lepiej:-D Sama zobaczysz reakcje jak twoje drugie się urodzi hahha:szok: w życiu bym nie uwierzyła gdybym nie przeżyła z dziewczynkami było zupełnie inaczej :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry