reklama

Mamuski z Ennis

Czesc mamusie ja tylko na chwilke bo ja nadal bez netka ale w tym tygodniu powinnam juz do was wrocic uzaleznilam sie od was i strasznie mi ciezko ze rano niemoge sobie tu zajzec ale jak wroce to nadrobie wszystko

i fajnie ze inne mamusie tu zawitaly

reklama
i ja wiam mamuski... :-) mam nadzieje ze pogoda dzis dopisze bo pol dnia na miescie spedze:-( jeszcze chatke ogladac i wogule takie tam... moze akurat mi sie spodoba i bedzie git:-):-) Emilka oczywiscie od rana piski i niedaje ludziom spac plus 2 psy w domu to juz mamy koncert o 7 rano... no coz lece narazie zagladne pozniej papa

a jakie mieszkanko sobie upatrzylas? ja tez mysle nad przeprowadzaka bo mam juz powoli bardzo dosc .... ;/

witajcie mamuski:tak: widze ze nam doszlo kolezanek ;-);-);-) milo was wszystkie poznac:tak::tak::tak:
ja dzisiaj do szpitala na szkole rodzenia:-)
powiedzcie mamuski co moge brac na bol gardla w moim stanie??strasznie mnie szczypie i czuje ze bedzie gorzej wiec wole juz dzisiaj zaczac cos robic,zeby nie bylo z tego czegos powazniejszego:szok::szok::szok:

Ja pilam duzo goracej herbaty z wielkim plastrem cytryny lub z duza iloscia soku malinowego z sokiem bardzo pomagalo a kupisz w polskim skpie taki z vitax'a sok malinowy :))

witam mamuśki :-):-):-)

Miłego dzionka życze,
ja zmykam na zakupy [ ale mi się nie chce].

Obok mnie jest domek do wynajęcia,co dziennie ktoś podjeżdza i zerka, ale przed chwilą było jakieś auto a w nim z 5 dorosłych osób i dziecko,:szok: to byli jacyś Rumuni, bo nawet nie czescy cyganie ani też pandziaby, jakieś takie niewyględne ludziska.koszmarnie wyglądali:eek: Mam nadzieje że nie wezmą tego domu :szok::szok::szok:

Miłego dzionka życze,

Obok mnie jest domek do wynajęcia,co dziennie ktoś podjeżdza i zerka, ale przed chwilą było jakieś auto a w nim z 5 dorosłych osób i dziecko,:szok: to byli jacyś Rumuni, bo nawet nie czescy cyganie ani też pandziaby, jakieś takie niewyględne ludziska.koszmarnie wyglądali:eek: Mam nadzieje że nie wezmą tego domu :szok::szok::szok:

o zgrozo!!!!niedawno wprowadzili sie na moja ulice(4 wejscia dalej) rumuni!!!!!!!a teraz srednio 2 razy w tyg sa takie awantury na ulicy ze zjezdza sie policja i juz pare razy pogotowie bylo bo kogos nozem przezegnali!!!!i co chwile sie ganiaj z nozami,pijani,przesiaduje u nich chyba pol limericku!!!masakra:no::szok::no:
zycze ci mikimauro zeby sie obok ciebie nie wprowadzili tacy sami bo bedziesz miala niewesolo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a ja juz jestem mlasie wrocilam z ogladania chtki ... super jak dla nas ale oczywiscie bylo ale... niemozna spow!! a my mamy 2 i teraz jeste probem co do zwierzat i co do mieszkania...;/ juz niewiem gdzie szukac zeby cos znalescfajnego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehhh...

dzieki kobietki za pomoc:)bylam w aptece i dostalam syrop honey &lemon i moge brac tez paracetamol,ale poprzestane na syropie bo nie jestem zwolennikiem tabletek w ciazy:((i herbatki z cytrynka i soczkiem malinowym :))i mam nadzieje ze bedzie dobrze:tak::tak::tak:

Wiesz co Gosia to chyba ten wiek nasz też musi z kimś spać więc staramy się żeby zasypiał z Martysią ale często jest tak że jednak albo ja albo Marek musimy lądować u niego i uspać go:tak: włanczamy mu laptopa z bajkami i czytamy ale nic jednak dwaipół roku karmienia i spania z nami zrobiło swoje:-D ale n:-Dajgorsze w nocy do niedawna budził się na mlecz:-Dko częściej od Matiego teraz troche mniej ale jednak:no: to nasz największy prob:no:lem bo jeżeli chodzi o mowe to mówi wszystko i tekstami czasem zaskoczy hahahjak chcesz mu zapiąć pasy w samochodzie to ci powie NIE DZIĘKUJE NAPRAWDE NIE POTRZEBUJE HAHHAH z siusianiem daaaaaaaaaaaaaaawno nie mam problemu ale kupka poranna nie koniecznie bo ma straszny problem z zatwardzeniami i aż mu pupa pęka wię zaszywa się gdzieś zrobi w majty ściągnie wyrzuci i my sie kapujemy po spuszczaniu wody albo papierze porozwijanym a ile razy majtki w sedesie lądują :-D nie karam go za to bo wiem że cierpi sama miałam i mam te problemy a kiedyś do tego dorośnie;-) jest zazdrosny nawet bardzo o Matiego ale z każdym dniem lepiej:-D Sama zobaczysz reakcje jak twoje drugie się urodzi hahha:szok: w życiu bym nie uwierzyła gdybym nie przeżyła z dziewczynkami było zupełnie inaczej :-D
U nas jest troszke inaczej bo on sam pieknie zasypial przez ostatnie trzy lata ,no ale jamowisz tai wiek trudnoco zrobic.Z siusianiem tez niejest strasznie wesolo bo zdarza sie nam mnostwo wpadek,ale ja i tak sie ciesze bo w koncu moje dziecko potrafi czasem zawolac,no ale nie zawsze..A kupa to u nas grubsza sprawa:wściekła/y:Ech ale do wszystkiego dojdziemy.Niedawno jeszcze w kwietniu me dziecko nic nie mowilo a dzis ma strasznie bogaty zasob slow.Liczy ladnie do 10, zna caly alfabet.Ale jeszcze nie laczy zdan.Od kilku dni zadziwia nas slownicwem ,laczy tylko dwuwyrazowe zwroty.Kiedy zacznie laczyc zdania, dlugo to jeszcze potrwa Marta? Dodam ze nie ma ostastnio duzego kontaktu z dziecmi przez te przeprowadzke, ale wkrotce wrocimy do normy bo juz bede jezdzic autkiem.

Miłego dzionka życze,

ojojojojoj:szok:
a ja juz jestem mlasie wrocilam z ogladania chtki ... super jak dla nas ale oczywiscie bylo ale... niemozna spow!! a my mamy 2 i teraz jeste probem co do zwierzat i co do mieszkania...;/ juz niewiem gdzie szukac zeby cos znalescfajnego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehhh...
Tak to ze zwierzaczkami bywa,dlatego my jednak zrezygnowlismy z piesia..
dzieki kobietki za pomoc:)bylam w aptece i dostalam syrop honey &lemon i moge brac tez paracetamol,ale poprzestane na syropie bo nie jestem zwolennikiem tabletek w ciazy:((i herbatki z cytrynka i soczkiem malinowym :))i mam nadzieje ze bedzie dobrze:tak::tak::tak:

Ja tez bralam ten syropek przpomnialomisie , on jest chyba z dodatkiem gliceryny?

No a ja pozakupach i dla siebie nie mam nic,ale kupilam ladna rzecz nad kominek.
ojojoj pokazujapogode ale paskudna pogoda idzie na Irlandie,chyba bedziemy pluskac znow w deszczu :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry