Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dzisiaj czuje sie tragicznie
pol nocy nie spalam,gardlo i nos tak zawalone ze szkoda gadac,i jeszcze w uszach jakies korki wiec chodze po domu i wrzeszcze bo nic nieslysze
heh chyba jutro do gp sie przejde:-(witam mamuskija dzisiaj czuje sie tragicznie
pol nocy nie spalam,gardlo i nos tak zawalone ze szkoda gadac,i jeszcze w uszach jakies korki wiec chodze po domu i wrzeszcze bo nic nieslysze
heh chyba jutro do gp sie przejde:-(

ja tak srednio sie czuje ,zobaczymy co nocka przyniesie
dobrej nocki mamuski

daje kropelki ale nic ... mysle ze to alergia bedzie na psy bo mam wsumie 2 ... zobaczymy..i ja sie witam... zaraz wizyta u lekarza moja Emilka .. ehhh ten katar to ja dobije kiedys strzasznie sie meczydaje kropelki ale nic ... mysle ze to alergia bedzie na psy bo mam wsumie 2 ... zobaczymy..
tak po za tym szukamy mieszkanka dalej ale jak narazie lipa;/ zawsze jest jakies ale:--( a juz duzo czsu nam nie zostalo mysle ze znajdziemy szybko...

na szczescie
i sie zastanawiam czy isc w ogóle do gp czy sobie odpuscic??moj R mowi ze nie musze isc bo gp i tak mi powie ze mam brac paracetamol a taka diagnoze to on mi w domu na miejscu sam postawi,buehehehe 

w sumie to ma racje,bo tu co by mi nie bylo czy gardlo czy żebra czy glowa to na wszystko paractamol zapisuja,hehe wiec chyba dam sobie spokój i nie pojde,chyba zeby mi sie pogorszylo to sie wybiore...hmmm pewnie po paracetamol;-);-);-)milego dnia mamcie