reklama

Mamuski z Ennis

Dasz znac kiedy sie decydujesz, dam ci wtedy numer na priva i bedziecie sie umawiac.Dobrze robisz ze czekasz az Mati bedzie siedizal.Najlepszy okres dla takich maluskowjest wtedy kiedy siedza a jeszcze nie zmykaja.

reklama
witam mamuski:tak: ja dzisiaj czuje sie tragicznie:wściekła/y: pol nocy nie spalam,gardlo i nos tak zawalone ze szkoda gadac,i jeszcze w uszach jakies korki wiec chodze po domu i wrzeszcze bo nic nieslysze:eek:heh chyba jutro do gp sie przejde:-(

i ja sie witam... zaraz wizyta u lekarza moja Emilka .. ehhh ten katar to ja dobije kiedys strzasznie sie meczy:wściekła/y::wściekła/y: daje kropelki ale nic ... mysle ze to alergia bedzie na psy bo mam wsumie 2 ... zobaczymy..

tak po za tym szukamy mieszkanka dalej ale jak narazie lipa;/ zawsze jest jakies ale:-(:-( a juz duzo czsu nam nie zostalo mysle ze znajdziemy szybko...

i ja sie witam... zaraz wizyta u lekarza moja Emilka .. ehhh ten katar to ja dobije kiedys strzasznie sie meczy:wściekła/y::wściekła/y: daje kropelki ale nic ... mysle ze to alergia bedzie na psy bo mam wsumie 2 ... zobaczymy..

tak po za tym szukamy mieszkanka dalej ale jak narazie lipa;/ zawsze jest jakies ale:-(:-( a juz duzo czsu nam nie zostalo mysle ze znajdziemy szybko...

ojo jesli to bedzie alergia na psy, dla dobra dziecka niestety bedziesz sie musiala piesiow pozbyc...Bo w przypadku alergii alergeny trzeba wyelimonowac, a niestety jesli beda w poblizu nie bedzie lepiej a gorzej..Ja wiem cos o tym bo ja mam uczulenie na koty.Nie wiedzialamo tym.Pare lat temu mialam straszny kaszel,doszly dusznosci i czasem az sie dusilam.Myslalam ze tomoja nieszczesna tchawica, bo od urodzeniamam z nia problemy,ale sie okazalo po testach ze mam uczulenie na koty.Skad kot? Moj maz - wtedy jeszcze chlopak, mial kota i przynosil alergeny na sobie.No i niestety dopoki wlasciwie nie przyjechalam tu mialam z nim kontakt i bylo coraz gorzej, bralam leki.Tu jest lepiej , unikam kotow,ale ostatnio byl u nas kot w ogrodzie i moje dziecko chcialo go poglaskac wiec i ja zaczelam.I od tej pory mam bezwzgledny zakaz..dostalam dusznosci ale to nic.Oko jedno mi spuchlo i okolo 2 godzin nic nie widzialam.wygladalam strasznie!!!!Jakbym wylew miala w oku,taka blona mi narosla i bolalo strasznie.bleeeee

czesc dziewczynki:-):-):-) ja dzisiaj juz lepiej sie czuje:tak::tak::tak: na szczescie:tak: i sie zastanawiam czy isc w ogóle do gp czy sobie odpuscic??moj R mowi ze nie musze isc bo gp i tak mi powie ze mam brac paracetamol a taka diagnoze to on mi w domu na miejscu sam postawi,buehehehe :laugh2::laugh2::laugh2:w sumie to ma racje,bo tu co by mi nie bylo czy gardlo czy żebra czy glowa to na wszystko paractamol zapisuja,hehe wiec chyba dam sobie spokój i nie pojde,chyba zeby mi sie pogorszylo to sie wybiore...hmmm pewnie po paracetamol;-);-);-)milego dnia mamcie:tak::tak:

reklama
Jak ci sie polepszylo i to tylko przeziebienie to spokojnie nie musisz isc.Ja tez ialam isc do lekarza,ale pomyslalam bez sensu.Od pewnego czasubolamnie jakby slinianki (nie sa to wezly ,nie spuchlam)no i czasem uszy,ale tylko taki bol delikatny,taki przychodzacy i odchodzacy.Noi co ja moge dostac ?Wydzieliny z uszu nie ma, wirusto niejest,infekcja nie boby sie przez te ostatnie miesiace rozwinelo.Wiec dostane paracetamol.
Wiec poprostu biore codziennieaspiryne i nagrzewam sie lampa, zobaczymy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry