kasia limerick
Fanka BB :)
Kasia Limerick a ty jestes ze Starogardu Gd. ????:-)
noooo:-):-):-) a ty z Pelplina;-);-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasia Limerick a ty jestes ze Starogardu Gd. ????:-)

!!! Gastone, Ty sie teraz i pilnuj i uważaj na siebie!!! To nie pora na chorowanie, nawet na lekki katarek ;-) zdrówka, Kochana 
To widze ze i w Pl i w Irl dzieli nas niewiele km od siebie.....dla niewtajemnicznonych.... miedzy naszymi miastami w Pl jest 15 km odleglosci ....
![]()
dzisija mam misje prasowaniableeee nie cierpie
![]()
tylko ostatnio (tak już od jakiś 8 miesięcy) nie mam czasu, Oliwka mi przeszkadza, więc prasuję co trzeba na bierząco ;-)
sama jestem alergiczką i wiem co to znaczy! Co śmieszniejsze ja się swojej alergii nabawiłam dopiero jak zaczęłam przyjeżdżać do Irlandii od tych wszystkich pleśni, grzybów i tym podobnych no i jeszcze doszła sierść kota (choć kiedyś miałam sierściucha w domu i nic mi nie było), na pyłki brzozy i oczywiście na roztocza... I póki biorę leki to jest oki, ale zaraz przed ciążą, w czasie ciąży i ze 3 miesiące po nie brałam, bo jak tu ze sterydami przy dziecku (a brać coś muszę, bo jestem w grupie ryzyka astmy), aż lekarz nie przepisał mi homeopatów
! Są słabsze w prawdzie, ale działają... Tylko przy takiej Maliźnie jak Emilka to chyba tylko oddanie piesków by na razie pomogło
, ale zdrowie dziacka najważniejsze!!! Na pewno znajdziecie w końcu jakąś chatkę
, będzie dobrze 
hej ... ja top widzę że mnie tu coraz mniej ostatnio...:-(
coś czuję że to już końcówka i przez to nie mam jakiegoś zapału
nawet u nas na lstopadówkah ledwo nadrabiam
czekam już tylko do porodu.... i nie mogę się doczekać![]()
... 

, w niedzielę śpimy dłużej o godzinkę ;-)... O ile dzieciaczki pozowolą...Bo alergeny potrafia sie utrzmywac na ubraniech, meblach i wszedzie az do 4 lat!!Witam mamusie:-) A co do uczulenia to mój mężuś jest uczulony na wszystko co ma sierśći mieliśmy psa nie wiedząc o tym mieliśmy go ponad 2 lata aż bidulek pod autko wpadł Marek cały ten czas leczył uporczywy kaszel i jak w końcu zrobił prześwietlenie płuc okazało się że jakiś oskrzeliczków mu brakowało i to z winy zwierzaka
i kto by pomyślał zwierzaka już dawno nie było a On baaaaardzo długo leczył dolegliwość
także musisz się zastanowić co ważniejsze;-) chociarz teraz medycyna poszła do przodu może coś zaradzą:-) No nic rodzinką trzeba sie zająć hahha więc może wpadne później
![]()

Cierpliwości, urodzisz w końcu ;-) i nie tylko Ciebie dopada taki nastrój - każda mamusia jest już bardzo zmęczona na ostaniej protej...
Miłego dzionka Wam życzę, pozdrawiam, paaaaaaaaaaaaa
Aaaaa wiecie, że w ten weekend jest zmiana czasu, w niedzielę śpimy dłużej o godzinkę ;-)... O ile dzieciaczki pozowolą...

cieszę się że ktoś zauważył że wogóle jeszcze istnieję
A do dziewczyn ze Stargardu i Pelplina... znam stamtąd kilku chłopaków...![]()
;-)hihi:-)
raju ja juz 32!!!!a kamcia 37!!!!obysmy dotrwaly do konca ,chociaz moje malenstwo chcialo dzisiaj z rana przez pępek sie wydostac;-)
heh jak cos bedzie z majonezem wysypuje mnie na rekach i ramionach drobnymi czerwonymi krostkami,a w ciazy dodatkowo znalazlo mi sie uczulenie na kiwi i ananasa
jezyk mi popekal i spuchl i usta i naokolo ust byly czerwone jak buraki
ale wszystko inne razem z futrzakami mi nie szkodzi:-) na szczescie:-)
Ja mam takie uczuleie jeszcze na pomarancze i kiwi wlasnie.Identycznie reaguje na pomidoryooo prosze:-)hmmmm......;-);-)hihi:-)
witam mamuski:-) widze ze i Ka.M'cia i ja mamy dzisiaj brzuszkowe pelne tygodnieraju ja juz 32!!!!a kamcia 37!!!!obysmy dotrwaly do konca ,chociaz moje malenstwo chcialo dzisiaj z rana przez pępek sie wydostac;-)
co do uczulen ja mam na ...majonezheh jak cos bedzie z majonezem wysypuje mnie na rekach i ramionach drobnymi czerwonymi krostkami,a w ciazy dodatkowo znalazlo mi sie uczulenie na kiwi i ananasa
jezyk mi popekal i spuchl i usta i naokolo ust byly czerwone jak buraki
ale wszystko inne razem z futrzakami mi nie szkodzi:-) na szczescie:-)

nooo a ja jakoś nie czuję żebym jakieś skurcze miała... i wogóle.....
a tak bym chciała na początku miesiąca urodzić... ehhhh

.A tak poważnie to masz babo przekichane z tą alergią. trzymaj sie mamuśko

.Niech maluszki siedza w kokonikach i dojrzewają sobie
Dacie rade mamuśki:-):-):-)