reklama

Mamuski z Ennis

reklama
Dzień dobry mamusie :-D:-D:-D!!! Gastone, Ty sie teraz i pilnuj i uważaj na siebie!!! To nie pora na chorowanie, nawet na lekki katarek ;-) zdrówka, Kochana :tak:

To widze ze i w Pl i w Irl dzieli nas niewiele km od siebie :-D:-D:-D.....dla niewtajemnicznonych.... miedzy naszymi miastami w Pl jest 15 km odleglosci ....:tak:

Ależ ten świat mały :-)

dzisija mam misje prasowania:wściekła/y::no::crazy::eek: bleeee nie cierpie:wściekła/y:

Heh, ja też nie przepadam za prasowaniem, ale jak już się wezmę to mogę prasować :-D tylko ostatnio (tak już od jakiś 8 miesięcy) nie mam czasu, Oliwka mi przeszkadza, więc prasuję co trzeba na bierząco ;-)

Buba009, nie zazdroszczę z ta alergią :unsure: sama jestem alergiczką i wiem co to znaczy! Co śmieszniejsze ja się swojej alergii nabawiłam dopiero jak zaczęłam przyjeżdżać do Irlandii od tych wszystkich pleśni, grzybów i tym podobnych no i jeszcze doszła sierść kota (choć kiedyś miałam sierściucha w domu i nic mi nie było), na pyłki brzozy i oczywiście na roztocza... I póki biorę leki to jest oki, ale zaraz przed ciążą, w czasie ciąży i ze 3 miesiące po nie brałam, bo jak tu ze sterydami przy dziecku (a brać coś muszę, bo jestem w grupie ryzyka astmy), aż lekarz nie przepisał mi homeopatów :tak:! Są słabsze w prawdzie, ale działają... Tylko przy takiej Maliźnie jak Emilka to chyba tylko oddanie piesków by na razie pomogło :hmm:, ale zdrowie dziacka najważniejsze!!! Na pewno znajdziecie w końcu jakąś chatkę :sorry:, będzie dobrze :-D

hej ... ja top widzę że mnie tu coraz mniej ostatnio...:zawstydzona/y::-(
coś czuję że to już końcówka i przez to nie mam jakiegoś zapału
nawet u nas na lstopadówkah ledwo nadrabiam:sorry:
czekam już tylko do porodu.... i nie mogę się doczekać:-D

Cierpliwości, urodzisz w końcu ;-) i nie tylko Ciebie dopada taki nastrój - każda mamusia jest już bardzo zmęczona na ostaniej protej :sorry:...

Miłego dzionka Wam życzę, pozdrawiam, paaaaaaaaaaaaa

Aaaaa wiecie, że w ten weekend jest zmiana czasu :szok::-p:-D, w niedzielę śpimy dłużej o godzinkę ;-)... O ile dzieciaczki pozowolą...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam kobitki.

Witam mamusie:-) A co do uczulenia to mój mężuś jest uczulony na wszystko co ma sierść:szok:i mieliśmy psa nie wiedząc o tym mieliśmy go ponad 2 lata aż bidulek pod autko wpadł Marek cały ten czas leczył uporczywy kaszel i jak w końcu zrobił prześwietlenie płuc okazało się że jakiś oskrzeliczków mu brakowało i to z winy zwierzaka:no:i kto by pomyślał zwierzaka już dawno nie było a On baaaaardzo długo leczył dolegliwość:szok: także musisz się zastanowić co ważniejsze;-) chociarz teraz medycyna poszła do przodu może coś zaradzą:-) No nic rodzinką trzeba sie zająć hahha więc może wpadne później:tak:
Bo alergeny potrafia sie utrzmywac na ubraniech, meblach i wszedzie az do 4 lat!!:szok:

A co do uczulen jeszcze to ja mam smieszne uczuleniebo w wiekszosci na potrawy.Pylki i kurze na szczescie nie..Ale jestem uczulona na jablka,pomidory,orzechy wloskie,(na szczescie nie ziemne)naprzyprawe curry,bardzo jestem uczulona na jad owadow,u mnie konczy sie naglym spuchnieciem i zalezy od miejsca ugryzienia ale tez i utrata przytomnosci.Co tam jeszcze....no i oczywiscie koty,swinki morskie,ale na szczescie nie psy.Oczywiscie jesli chodzi o wiekszosc (bo o owadah uczulona bylam od dziecka) to oczywiscie nie mialam pojecia ,dopiero jak testy zrobilam.Nie widzialam ze moznamiec uczulenie nkonkretnie na curry.Ale mozna hih zawszejak zjem za duzo curry mam spuchnieta twarz i prawie sie pali :-D

Cierpliwości, urodzisz w końcu ;-) i nie tylko Ciebie dopada taki nastrój - każda mamusia jest już bardzo zmęczona na ostaniej protej :sorry:...

Miłego dzionka Wam życzę, pozdrawiam, paaaaaaaaaaaaa

Aaaaa wiecie, że w ten weekend jest zmiana czasu :szok::-p:-D, w niedzielę śpimy dłużej o godzinkę ;-)... O ile dzieciaczki pozowolą...

cieszę się że ktoś zauważył że wogóle jeszcze istnieję:zawstydzona/y:

A do dziewczyn ze Stargardu i Pelplina... znam stamtąd kilku chłopaków...:sorry:

cieszę się że ktoś zauważył że wogóle jeszcze istnieję:zawstydzona/y:

A do dziewczyn ze Stargardu i Pelplina... znam stamtąd kilku chłopaków...:sorry:

ooo prosze:-)hmmmm......;-):-p;-)hihi:-):-D

witam mamuski:-) widze ze i Ka.M'cia i ja mamy dzisiaj brzuszkowe pelne tygodnie:tak:raju ja juz 32!!!!a kamcia 37!!!!obysmy dotrwaly do konca ,chociaz moje malenstwo chcialo dzisiaj z rana przez pępek sie wydostac;-)
co do uczulen ja mam na ...majonez:zawstydzona/y:heh jak cos bedzie z majonezem wysypuje mnie na rekach i ramionach drobnymi czerwonymi krostkami,a w ciazy dodatkowo znalazlo mi sie uczulenie na kiwi i ananasa:no:jezyk mi popekal i spuchl i usta i naokolo ust byly czerwone jak buraki:no::no: ale wszystko inne razem z futrzakami mi nie szkodzi:-) na szczescie:-)

ooo prosze:-)hmmmm......;-):-p;-)hihi:-):-D

witam mamuski:-) widze ze i Ka.M'cia i ja mamy dzisiaj brzuszkowe pelne tygodnie:tak:raju ja juz 32!!!!a kamcia 37!!!!obysmy dotrwaly do konca ,chociaz moje malenstwo chcialo dzisiaj z rana przez pępek sie wydostac;-)
co do uczulen ja mam na ...majonez:zawstydzona/y:heh jak cos bedzie z majonezem wysypuje mnie na rekach i ramionach drobnymi czerwonymi krostkami,a w ciazy dodatkowo znalazlo mi sie uczulenie na kiwi i ananasa:no:jezyk mi popekal i spuchl i usta i naokolo ust byly czerwone jak buraki:no::no: ale wszystko inne razem z futrzakami mi nie szkodzi:-) na szczescie:-)
Ja mam takie uczuleie jeszcze na pomarancze i kiwi wlasnie.Identycznie reaguje na pomidory :crazy:
nooo a ja jakoś nie czuję żebym jakieś skurcze miała... i wogóle.....:confused2:
a tak bym chciała na początku miesiąca urodzić... ehhhh

Kobito moze byc tak ze przenosisz.Normalne ze zmeczona jestes bo koncowka jest najgorsza,ale nie narzekaj.Ty szczuplutka,brzuszek masz malusi a co maa powiedziec takie wielorybki jak ja?Mie to dopiero bylo ciezko:zawstydzona/y:

reklama
Witajcie mamuśki :-):-):-)

gtastone- nie lepiej było by wypisać naco nie jesteś uczulona, było by krócej.:-p:-p:-p.A tak poważnie to masz babo przekichane z tą alergią. trzymaj sie mamuśko:tak::tak::tak:

brzuchatki kochane nasze, cierpliwości, cierpliwości, jeszcze zatęsknicie za tym stanem, jak szkrabki nie będa chciały spać w nocy:tak::tak::tak:.Niech maluszki siedza w kokonikach i dojrzewają sobie:tak::tak: Dacie rade mamuśki:-):-):-)

Wszystkie inne mamuśki pozdrawiam cieplutko i nie chorować mamki. Miodek, mleczko i misiaczek do podusi i będzie git ;-);-);-)

U mnie już po chorowaniu, tylko mi coś w bioderku strzyka, ale dzieciaczki juz zdrowe. Gonie po Maurycego do szkoły.

papatki mamuśki :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry