reklama

Mamuski z Ennis

reklama
witam mamuski:-D:-Dja jako pierwsza niespie od yyy....7:szok: Emilka znowu daa na popalic w nocy:baffled::baffled: pogoda jak zwykle do du** jak to w irlandi..
plany na dzis?? hmmm... miasto a potem ....:-D:-D to do pozniej mamuski:-D

Witam i ja.Ja tez na nogach od 7..U nas strasznie wialo w nocy.
My dzis w domciu i jutro niestety tez.Jutro to wogole juz kaplica bo maz ma slub az do 23.Wiec niedziela zarabista..Poza tym chcce jezdzic samochodem!!! A sama jeszcze nie mmam odwagi , musze jeszcze z dwa razy sie przejechac z mezem obok,dla pewnosci.Ale kiedy??? On cialepracuje a jakjuzprzychodzi to ciemno jak w d...Myslalam ze w niedziele pojezdze i masz babo placek, musze czekac do nastepnej niedzieli buuuuuuuu

Witaski:)) mój men dzisiaj w domciu a ja przeszczęśliwa:-DGaston jak masz prawko to wsiadaj i na pewno dasz rade:tak: ja pierwszy raz wyjechałam tu na ulice o 4 rano na wyprzedaż do nexta haha ale miesiąc jeździłam jako pasażer i obserwoowałam:tak:a prawko mam już wow baaaaaaaaaaaardzo długo:-Dw Polsce auto to moje nogi hehe teraz tu też ale dla ciałka i kondycji to nie jest zbyt dobre:-D:-D:szok:

Mam prawko od 7 lat,ale niejezdzilam bopo zrobieniu prawka przyjechalam tu i nie mialam w sumie mozliwosci no a potem juz sie balam..No ale teraz juz musze, autko maz mi kupil,wiec wsiadac i jechac.W poniedzilek tak zrobie.Ale jednak musze z mezem pierwszy raz , bo bede sie czula pewniej.Juz jezdzilam raz i mi sie strasznie spodobalo.AAa no i czekam na papiery z Shanon.

no i jestem z powrotem ... jestem taka zla ze normlanie mnie roznosi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zostawilismy psy same jak zwylke wszystko ok bez problemu a tu nagle zachcialo im sie grysc mojej kosmetyczki z kosmetykami!!!!!! zjedli mi tusz i kosmetyczke w polowie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:do tego caly wegiel do grila po domu rozniesiaony...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

buba wspolczuje ,ale tez sie usmialam;-);-);-) hehe:-D moj pies nigdy mi nic nie pogryzł!!!!:tak::tak: z wyjatkiem jednego razu gdy......zjadl mi czek na 50 euro!!!!!!!myslalam ze narobie w spodnie jak zobaczylam jak on sie cieszy i przezuwa moja kase:szok::cool2:hehe,te nasze czworonogi:-D:-D

reklama
i na wzajem tez sie osmiaalm i wspolczuje ze zjad ci 50euro!!!1:szok::szok:

a tak po za tym.... mojaEmilka ma biegunke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co chwile robi kupke a wdodatku pupe jej stasznie odparzylo az sie rany porobily!!!! strasznie placze jak robi siku...:szok::szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry