reklama

Mamuski z Ennis

reklama
i ja sie witam:-D:-Dz Emilka juz coraz lepiej :-):-) odparzenia juz prawie zeszly i kupki juz robi zadziej i bardziej normalne jeszcze tam troszke zielonkawe ale juz nietak jak wczoraj:szok: dzis pwnie tez bedzie cicho bo bank holiday jeste wic jak niedziela hehe... to do puzniej mamuski:-D

I JA SIE WITAM:tak::tak: JA ZNOWU DZISIAJ NA SZKOLE RODZENIA:tak: MILEGO DNIA MAMCIE:-)

ACH PRZYPOMNIALO MI SIE:)JUZ DAWNO CHCIALAM WAS ZAPYTAC I TAK JAKOS Z GLOWY UCIEKA:(( MAMUSKI POWIEDZCIE W JAKIM PROSZKU NAJLEPIEJ PRAC UBRANKA DLA DZIECKA??SIE NACZYTALAM TYLE ZE JUZ MAM MATLIK W GLOWIE,JEDNI PISZA O SPECJALNYCH PROSZKACH DLA ALERGIKOW INNI ZE NIE POWINNO SIE ZMIENIAC PROSZKU TYLKO PRAC W TAKIM SAMYM CO NASZE UBRANIA.PORADZCIE CO WASZYM ZDANIEM JEST NAJLEPSZE:)))))

Ostatnia edycja:
I JA SIE WITAM:tak::tak: JA ZNOWU DZISIAJ NA SZKOLE RODZENIA:tak: MILEGO DNIA MAMCIE:-)

ACH PRZYPOMNIALO MI SIE:)JUZ DAWNO CHCIALAM WAS ZAPYTAC I TAK JAKOS Z GLOWY UCIEKA:(( MAMUSKI POWIEDZCIE W JAKIM PROSZKU NAJLEPIEJ PRAC UBRANKA DLA DZIECKA??SIE NACZYTALAM TYLE ZE JUZ MAM MATLIK W GLOWIE,JEDNI PISZA O SPECJALNYCH PROSZKACH DLA ALERGIKOW INNI ZE NIE POWINNO SIE ZMIENIAC PROSZKU TYLKO PRAC W TAKIM SAMYM CO NASZE UBRANIA.PORADZCIE CO WASZYM ZDANIEM JEST NAJLEPSZE:)))))

Heja kochana wiesz co ja tez czytalam rozne rzeczy ... I stwierdzilam ze kazdy pierze jak chce ... Jedni piora z swoimi rzeczami i w proszku normlany typu persil czy omo a inni piora swoje rzeczy z rzeczami dziecka w proszku dla dziecka ... Ja piore jednak rzeczy Nadinki same w proszu FAIRY i nie narzekam ladnie pachna i Nadinka nie miala nigdy zadnej wysypki ... Ale sa tez proszki dla alergikow ... Ja osobiscie sadze abys wyprala w proszku dla dziecii a jak mala bedzie miala jakas wysypke od proszku to zawsze mozesz zmienic :))

kasia limerick ja piore rzeczy malej z naszymi rzeczami w proszku fairy tak jak sylcia pisala ladnmie pachnie i wszystko ladnie dopiera... kiedys przez pomylke wypralam w zwyklym proszku bo tak z rozmachu wsypalam i malej tez nic nie bylo a plyn to zawsze lenora dolewam:tak:

Witam sie i ja.
Sylcia ja tez pralam w Fairy dopiero niedawno zmienilam na bold.
Mozesz tez kupic proszek ekologiczny jak chcesz.Ecover.ale fairy jest fajniejszy bo calkiem ladny zapach.
A ja dzis w koncu mam meza huraaa!

ja rowniez tak jak reszta mam piore w fairy dokladnie ladnie pachnie ale czasem mam problem z plamami wiec musze vaniszem polac i wyprac jeszcze raz i jest w porzatu... na poczatku pralam jej ciuszki znaszymi ale miala wysypke i zmienilam i jest ok.

a tak opo za tym czas zaczac szukac sukni slubnej...:-):-):-):-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry