reklama

Mamuski z Ennis

reklama
Witam mamuśki :-):-):-)
U nas wszyscy choruja,najgorszezenie wszyscy naraz tylko jedno kończy to następne chore jest. Teraz Mikołaj ma zapalenie oskrzeli.Już nie mamsiły.
Trzymajcie sie mamuśki, zdrówka dla Was i waszych pociech:tak::tak::tak:

witam sie i ja...jako pierwsza:-):-)
z chatka juz cosraz lepiej ale oczyiwscie kwestja finansowa zostala no ale mysl ze damy rade hehe... Emilka juz coraz bardziej mi marudz znowu sie budzi w nocy i tyo nawet 2 razy:crazy::crazy:chyba jej zabki zaczynaja rosnac bo mi strasznie marudzi no ale w koncu nadszedl ten czas ma juz prawie 4 miesiace wiec powinny zaczac

Witam kobialki.U nas pogoda zapowiada sie ladniemoze wyjde najakis dlugasny spacer?Potrzebuje tego ostatnio strasznie...
A co unaszej KaMci widze ze szaleje na listopadowkach a o nas juz chyba zapomniala na amen..

reklama
Witam kobialki.U nas pogoda zapowiada sie ladniemoze wyjde najakis dlugasny spacer?Potrzebuje tego ostatnio strasznie...
A co unaszej KaMci widze ze szaleje na listopadowkach a o nas juz chyba zapomniala na amen..

u nas tez pogoda sie piekna zrobila:))w koncu mozna pranie na linke wywiesic i na sloneczku posiedziec:tak::tak::tak:
GASTONE tez sie zastanawialam ostatnio co z kamcia ,cos nie ma czasu dla nas:no::no:

sie pochwalilam ze pranie mozna na dwor pogonic i wlasnie wiatr mi suszarke wywalil,nie komentuje:((((((

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry