Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Życia by mi zbrakło narozwieszanie, prasowanie i składanie, oj nie to nie dlamnie 

Dokladnie. Ja robie tak samo i mam prasowanie z glowy ....Co do prania, to ja susze tylko w suszarce , wyciagam jeszczeciepłe i nie musze prasować.![]()

I MUSZE WIESZAC SKLADAC PRASOWAC

I STARSZNIE NIE CIERPIE PRASOWAC

To szczerze wspolczuje....tez nie mialam w poprzednim domu i wiem co to znaczy a tym bardziej przy dzieciach.....a jeszcze jak sie Nico urodzil to juz wogole mialam dosc. Wszedzie mialam pranie porozwieszane, na drzwiach, balustradzie i wogole. Za to teraz mam luz.....:-)NO A JA NIE MAM SUSZARKII MUSZE WIESZAC SKLADAC PRASOWAC
I STARSZNIE NIE CIERPIE PRASOWAC
![]()
bede na noc ciuchy pod przescieradlo klasc a rano beda jak wyjete spod zelazka;-);-)

hehe jzu niedlugo bede pani W
heewlasnie wrucilismy od ksiedza i jestesmy po rozmowie o slubie i chrzcinach...:-d:-d:-dhehe jzu niedlugo bede pani w:-d:-d hee

szybko mi tu zdradzic tajemnice!!!!!!!!!!!!!!Beakta, Mikimauro jak wam sie nie gniecie w tej suszarce ja kiedys wysuszylam i jak wyciagniete z gardal wygladaloszybko mi tu zdradzic tajemnice!!!!!!!!!!!!!!
bo po prostu wrzucam i susze. Ale powiem ci ze nawet jak nie wyciagne za cieplego to tez zero prasowania ale wazny szczegol to taki ze musze je poskladac zaraz po wyciagnieciu z suszarki. Jesli poleza sobie jakis czas gdzies poza suszara to juz du....trzeba prasowac. No i zawsze tez daje do plyn do plukania. Ostatnim razem nie dalam bo mi sie skonczyl i powiem ze juz gdzie niegdzie byly pozaginane.