reklama

Mamuski z Ennis

Ja pomimo pogody susze juz w dmciu.Kupilam sobie najwieksza suszarke jaka byla ih i w jednym z pokoi mam suszarnie .Mam jezcze dodatkowe 3 suszarki wiec czasem to jest naprawde suszarnia hahah No a bebnowej suszary uzywam rzadko.

reklama
Witajcie mamuśki :)))

Co do prania, to ja susze tylko w suszarce , wyciagam jeszczeciepłe i nie musze prasować.:tak::tak::tak:Życia by mi zbrakło narozwieszanie, prasowanie i składanie, oj nie to nie dlamnie :no::no::no:

U mnie Miki właśnie kaszle jak jamnik- ja chyba oszaleje:crazy::crazy::crazy:

do miłego klikania mamuśki:tak::tak::tak:

NO A JA NIE MAM SUSZARKI:wściekła/y::wściekła/y::no::no: I MUSZE WIESZAC SKLADAC PRASOWAC:sad::sad::angry: I STARSZNIE NIE CIERPIE PRASOWAC:no::no::no::no:
To szczerze wspolczuje....tez nie mialam w poprzednim domu i wiem co to znaczy a tym bardziej przy dzieciach.....a jeszcze jak sie Nico urodzil to juz wogole mialam dosc. Wszedzie mialam pranie porozwieszane, na drzwiach, balustradzie i wogole. Za to teraz mam luz.....:-)

ja tez niemam suszarki ale daje rade mala niebrudzi tak strasnzie jeszcze ale zaczyna sie slinic pozadnie weic sie zacznie ... prasuje co tydznien jakis ale i tak jest dobrze...

wlasnie wrucilismy od ksiedza i jestesmy po rozmowie o slubie i chrzcinach...:-D:-D:-Dhehe jzu niedlugo bede pani W:-D:-D hee

reklama
Beakta, Mikimauro jak wam sie nie gniecie w tej suszarce ja kiedys wysuszylam i jak wyciagniete z gardal wygladalo:confused::sorry2::eek::sorry::confused2::baffled::errr::oo::oo2::huh::surprised::unsure::shocked2: szybko mi tu zdradzic tajemnice!!!!!!!!!!!!!!

Eeee no to zadna tajemnica:tak: bo po prostu wrzucam i susze. Ale powiem ci ze nawet jak nie wyciagne za cieplego to tez zero prasowania ale wazny szczegol to taki ze musze je poskladac zaraz po wyciagnieciu z suszarki. Jesli poleza sobie jakis czas gdzies poza suszara to juz du....trzeba prasowac. No i zawsze tez daje do plyn do plukania. Ostatnim razem nie dalam bo mi sie skonczyl i powiem ze juz gdzie niegdzie byly pozaginane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry