reklama

Mamuski z Ennis

Dziewczynki kiedys Ksia Irlandka dala propozycje polaczenia watkow ennis i Limerick.Ja w sumie na to przystaje bo czasem sie metlik robi.Ale nie zrobe niczego bez waszej zgody.Wiec czekam na zgode.Buba,Kasialimerick,Mikimauro,Sylwia,Kamcia??? Tylko szczerze mi tu! No i niemusicie tu mozecie na priva.

reklama
witajcie mamuśki :-):-):-)

Gastone-To znaczyłoby totalnie zakopanie topora wojennego.:tak::tak::tak:
Jak uczciwie to uczciwie:;-)
A więc, ;nasz wątek jest słabiutki, nie ma nowych mamusiek, a i starych jest garstka. Nie wspomne że z tej garstki to raptem trzy sie systematycznie udzielają. Nie wspominam tu o naszej zwariowanej megan [ bo żeby nie jej bezsensowne posty to by tu cisza była]
Generalnie to nie wiem czy dziewczyny z Mamy z Limerick chca nas u siebie.One sa tam zgrane i przyjażnia się od dawna.Przyznam sie ze mimo że poruszyłam wtedy lawine i wyszła niezła zadyma to nie żywie do tamtych mamusiek żadnych negatywnych uczuć.?To bardzo fajne mamuśki, moze nie wszystkie odpowiadają mi jako forumkowe kumpele, ale to całkiem zrozumiałe .Jestesmy garstką dziewczyn w obcym kraju z róznych środowisk z Polski, nie liczmy na cuda, nie da sie wszystkie idealnie zgrać.Myśle że i one takmyślą. Przyznam się że podczytuje je codziennie i czasami jak któraś czegoś potrzebuje, a ja moge pomoc, to strasznie mnie świeżbi napisać posta, no ale mi nie wypada jako wróg:sorry2::sorry2::sorry2::-(. No i po cichaczu dopinguje wszystkie nierozpakowane i te już rozpakowane, które maja małe szkrabki, no i moge smęcić i smęcić. Jeżeli mamuśki z Limerick sie zgodzą i przyjma nas do siebie [ spowrotem właściwie] , to ja się zgadzam. Ale jezeli chociasz jedna z tamtąd ma jakieś obiekcje to nie.:-):-):-)No i chciałam jeszcze napisac, ze fajnie ze sie spotykaja i kawkują. Ja wtedy tylko napisałam ze nie przywykłam naforum do takiego umawiania się, nigdy nie powiedziałam ze jest to złe, tylko to że jest to dla mnie dziwne i nowe , aby forum było do umawiania się. Nigdy mi samo kawkowanie nie przeszkadzało. Chyba sie wypucowałam,:-p;-);-):-):-):-):cool2:

GASTONE ja jestem jak najbardziej ZA:tak: bo teraz latam z limerick do ennis i w zasadzie pisze to samo,hehe i juz mnie ta droga meczy;-);-);-) jestem z wami od poczatku i z wami sie zżyłam , a tamte dziewuszki sa jak wielka rodzina,ale ja stwierdzam po jednym dniu na limericku ze babeczki sa fajne i trzeba tylko troszke czasu żebysmy sie wszystki poznaly i hehe zapamietaly;-):tak::tak: a mysle ze te spotkania sa fajne jezeli ma sie czas :tak: zawsze sie mozna odstresowac i wyjsc z domu ,pogadac i poznac kogos nowego:tak: a jezeli ktos nie ma ochty to na sile nikt nikogo nie zmusi,ja juz dziewczynom pisalam ze jest mi teraz strasznie ciezko ruszyc moje 4 litery z domu,jakos ciaza mnie do lóżeczka zaciaga coraz czesiej niz na spotkania ,ale mam nadzieje ze kiedys sie z nimi spotkam i z Wami oczywiscie tez:tak::tak::tak: a wiec jestem za jak juz pisalam :tak: ale ostateczna decyzje chyba musisz podjac Ty:tak::tak::tak:

a teraz o wiercipiecie:-D moje malenstwo wazy już 2 kg!!!jest ulozone glowka w dol i dlatego tak strasznie obija mamusi żebra i żołądek :cool2: a polozna tak mnie dzisiaj po brzuchu wygniotla ,ze myslalam ze moj R ja trzepnie jak zobaczyl jak sie krzywie z bolu:no::-( jedza chciala mi wszystkie flaki chyba na druga strone wywrocic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale generalnie wszystko z nami ok,a malenstow ssalo palucha na usg i tak sie napatrzyc nie mogłam :tak: oj mamuski ja juz sie doczekac nie moge , tez tak mialyscie??:-)

Mikimauro ja zadalam pytanie na Mamusiach z Limerick i chce miec odpowiedz rcej wszystkich.Jak juz napisalam nie chce nikomu wchodzic w droge.Jesli ktoras z mam nie zyczy sobie polaczenia nie zrobimy tego.Ja tez uwazam ze nasz watek jest slabiutki i frekwencja raczej slaba nie mowiac o tym ze nikt nowy do nas nie wita.wiec jak wy jestescie za to i ja.Ale czekam naopowiedz wszystkich mam z limerick.

witajcie mamuśki :-):-):-)

Gastone-To znaczyłoby totalnie zakopanie topora wojennego.:tak::tak::tak:
Jak uczciwie to uczciwie:;-)
A więc, ;nasz wątek jest słabiutki, nie ma nowych mamusiek, a i starych jest garstka. Nie wspomne że z tej garstki to raptem trzy sie systematycznie udzielają. Nie wspominam tu o naszej zwariowanej megan [ bo żeby nie jej bezsensowne posty to by tu cisza była]
Generalnie to nie wiem czy dziewczyny z Mamy z Limerick chca nas u siebie.One sa tam zgrane i przyjażnia się od dawna.Przyznam sie ze mimo że poruszyłam wtedy lawine i wyszła niezła zadyma to nie żywie do tamtych mamusiek żadnych negatywnych uczuć.?To bardzo fajne mamuśki, moze nie wszystkie odpowiadają mi jako forumkowe kumpele, ale to całkiem zrozumiałe .Jestesmy garstką dziewczyn w obcym kraju z róznych środowisk z Polski, nie liczmy na cuda, nie da sie wszystkie idealnie zgrać.Myśle że i one takmyślą. Przyznam się że podczytuje je codziennie i czasami jak któraś czegoś potrzebuje, a ja moge pomoc, to strasznie mnie świeżbi napisać posta, no ale mi nie wypada jako wróg:sorry2::sorry2::sorry2::-(. No i po cichaczu dopinguje wszystkie nierozpakowane i te już rozpakowane, które maja małe szkrabki, no i moge smęcić i smęcić. Jeżeli mamuśki z Limerick sie zgodzą i przyjma nas do siebie [ spowrotem właściwie] , to ja się zgadzam. Ale jezeli chociasz jedna z tamtąd ma jakieś obiekcje to nie.:-):-):-)No i chciałam jeszcze napisac, ze fajnie ze sie spotykaja i kawkują. Ja wtedy tylko napisałam ze nie przywykłam naforum do takiego umawiania się, nigdy nie powiedziałam ze jest to złe, tylko to że jest to dla mnie dziwne i nowe , aby forum było do umawiania się. Nigdy mi samo kawkowanie nie przeszkadzało. Chyba sie wypucowałam,:-p;-);-):-):-):-):cool2:
HAHAHAH wiesz co ale się zrobiłaś wylewna:-D aż Cię nie poznaje hihi:-D ale miło się Ciebie czyta;-) Wiesz co sama też masz czwórke szkrabów i w innym kraju i wiesz jak potrzeba czasem towarzystwa:tak: My w większości się znamy na Limeryczkach i z tąd nasze zgranie i wcale nie jest tak że wszystkie się uwielbiamy i przepadamy za sobą ale zawsze każda może na siebie liczyć i to wiem napewno:tak: życie polega na tym że każdy ma odmienny gust czy zdanie ale w innym wypadku było by nudno:-D Ja muszę się przyznać że w tygodniu jestem bardzo zajęta ale na spotkanko staram się mieć czas bo zawsze to jakaś odskocznia i dopalacz baterii na następny tydzień hehh wy też jesteście fajniste babeczki i nie wiem czemu nie miałybyśmy ze sobą rozmawiać??tymbardziej że każda się tu podczytuje hhehe więc nie ma sensu ta rozłąka hahah Gaston i nikomu myśle w droge nie wchodzisz :-D bo to nie wyścigi hahah ani konkurs na najlepszą mamcie świata:-D:-D:-D A tak wogule Ja nadal utrzymuje że w końcu chociarz raz mogłybysie mamuśki zmobilizować i do Limericku wpaść zobiłobysię jedną wielką bibe:-D:szok:;-):-D

i ja sie witam... wiec zmiana chatki juz dzis!!!! jupi:-):-):-):-)i odrazu mowie ze niebedzie mnie bo internet przenosimy wiec przez tydzien pewnie sie nie dezwe ale nadrobie zaleglosci po powrocie heh...i ocz\ywiscie ostro biore sie za siebie musze schudnac do slubu heh i zaczac wszystko ustalac itd... ehh... juz niemoge se doczekac:-D:-D

reklama
i ja sie witam... wiec zmiana chatki juz dzis!!!! jupi:-):-):-):-)i odrazu mowie ze niebedzie mnie bo internet przenosimy wiec przez tydzien pewnie sie nie dezwe ale nadrobie zaleglosci po powrocie heh...i ocz\ywiscie ostro biore sie za siebie musze schudnac do slubu heh i zaczac wszystko ustalac itd... ehh... juz niemoge se doczekac:-D:-D

no to fajnie ze tak wszystko cie sie uklada:tak::tak:powodzonka i zekamy az wrocisz do nas:tak::tak::tak:
dzien doberek dziewczynki:tak: pogoda straszna,az nic sie nie chce:no::no: heh kraina deszczowcow;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry