mikimauro
Fanka BB :)
HAHAHAH wiesz co ale się zrobiłaś wylewnaaż Cię nie poznaje hihi
ale miło się Ciebie czyta;-) Wiesz co sama też masz czwórke szkrabów i w innym kraju i wiesz jak potrzeba czasem towarzystwa
My w większości się znamy na Limeryczkach i z tąd nasze zgranie i wcale nie jest tak że wszystkie się uwielbiamy i przepadamy za sobą ale zawsze każda może na siebie liczyć i to wiem napewno
życie polega na tym że każdy ma odmienny gust czy zdanie ale w innym wypadku było by nudno
Ja muszę się przyznać że w tygodniu jestem bardzo zajęta ale na spotkanko staram się mieć czas bo zawsze to jakaś odskocznia i dopalacz baterii na następny tydzień hehh wy też jesteście fajniste babeczki i nie wiem czemu nie miałybyśmy ze sobą rozmawiać??tymbardziej że każda się tu podczytuje hhehe więc nie ma sensu ta rozłąka hahah Gaston i nikomu myśle w droge nie wchodzisz
bo to nie wyścigi hahah ani konkurs na najlepszą mamcie świata
A tak wogule Ja nadal utrzymuje że w końcu chociarz raz mogłybysie mamuśki zmobilizować i do Limericku wpaść zobiłobysię jedną wielką bibe
;-)
![]()

no bo ja jestem wylewna
, ale troche nie ufna
. A historia z Megan dałami popalić i tą moja nie ufność do mamusiek tylko zpotęgowało
:-
.no a moja jedyna odskocznia od diablątek to kąpiel po 24,00h, lub marszobiegi póżnym wieczorkiem, hhmmm..

ps.Ty mamuśko też wylałaś swe uczucia

;-);-);-)

;-)