reklama

Mamuski z Ennis

HAHAHAH wiesz co ale się zrobiłaś wylewna:-D aż Cię nie poznaje hihi:-D ale miło się Ciebie czyta;-) Wiesz co sama też masz czwórke szkrabów i w innym kraju i wiesz jak potrzeba czasem towarzystwa:tak: My w większości się znamy na Limeryczkach i z tąd nasze zgranie i wcale nie jest tak że wszystkie się uwielbiamy i przepadamy za sobą ale zawsze każda może na siebie liczyć i to wiem napewno:tak: życie polega na tym że każdy ma odmienny gust czy zdanie ale w innym wypadku było by nudno:-D Ja muszę się przyznać że w tygodniu jestem bardzo zajęta ale na spotkanko staram się mieć czas bo zawsze to jakaś odskocznia i dopalacz baterii na następny tydzień hehh wy też jesteście fajniste babeczki i nie wiem czemu nie miałybyśmy ze sobą rozmawiać??tymbardziej że każda się tu podczytuje hhehe więc nie ma sensu ta rozłąka hahah Gaston i nikomu myśle w droge nie wchodzisz :-D bo to nie wyścigi hahah ani konkurs na najlepszą mamcie świata:-D:-D:-D A tak wogule Ja nadal utrzymuje że w końcu chociarz raz mogłybysie mamuśki zmobilizować i do Limericku wpaść zobiłobysię jedną wielką bibe:-D:szok:;-):-D
:-D:-D:-D:-Dno bo ja jestem wylewna:cool2:, ale troche nie ufna :dry:. A historia z Megan dałami popalić i tą moja nie ufność do mamusiek tylko zpotęgowało:tak::-(:dry:.Generalnie to fajna babka jestem :-p.no a moja jedyna odskocznia od diablątek to kąpiel po 24,00h, lub marszobiegi póżnym wieczorkiem, hhmmm..:tak::tak::tak:

ps.Ty mamuśko też wylałaś swe uczucia :-p:-p;-);-);-):-D:-D:-D

reklama
i ja sie witam... wiec zmiana chatki juz dzis!!!! jupi:-):-):-):-)i odrazu mowie ze niebedzie mnie bo internet przenosimy wiec przez tydzien pewnie sie nie dezwe ale nadrobie zaleglosci po powrocie heh...i ocz\ywiscie ostro biore sie za siebie musze schudnac do slubu heh i zaczac wszystko ustalac itd... ehh... juz niemoge se doczekac:-D:-D

Powodzenia!!!!:-)

witajcie mamuski:-):-):-)

miłego dzionka zycze:tak::tak::tak:, oby taki był fajowy przez cały dzień :-):-):-):tak::tak::tak:zmykam na kawusie do kolezanki. papa;-)
gastone-musimy pogadać , ale teraz nie mam czasu, upoluje Cię póżniej i wszystko wyjaśnie;-);-):-):-)

dzien dobry w niedzielny nawet ladny poranek:tak::tak::tak:
jak tam Wasze zbiory slodyczy?u nas w tym roku wyjatkowo duzo straszydelek chodzilo:)) az mi sie slodycze pokonczyly:)i wyslalam R do sklepu , hehe,i juz jak mialam nowy zapas to nikt wiecej nie przyszedl:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja.U nas tez bardzo duzo straszydelek chodzilo, az bylam zdziwiona.Slodyczy na szczescie starczylo bo kupilam bardzo duzo.Jeszcze mizostala cala pucha Celebration i pudelko Rose. ih nakupilam jak na cala armie hihi Milej niedzielki zycz kochane.My szybkie sniadanko i jedzimy z dzieciem do play house.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry