reklama

Mamuski z Ennis

Witajcie mamuśki :-):-):-)

buba- na takie odpazenie to posyp dupulke mąką ziemniaczaną i wietrz jej pupke , noi nam pomógł bepanten, tylko sudokremem nie smaruj.

Ja mam męża chwilowo w domku, dla tego mnie tak mało tu.:-):-)

zmykam spać,w domku mam syfilizm,wszędzie w każdym kacie. dzisiajsobie zfolgowałam, za to jutro chyba mi doby niestarczy aby to ogarnąć. :szok::szok::szok:ach te dzieci, no i mężol:dry::dry::dry:na dodatek dzieciaki mającały tydzień wolne, masakra :shocked2::shocked2::shocked2:

Miłej niedzieli zycze Wam mamuśki, pewnie sie juznie odezwe:-):-):-)

reklama
Witam.
Mikimauro wracaj do nas zaraz jak bedziesz miala czas.
Buba maka ziemniaczana jak dla mniejest najlepsza.Ja wogole nie uzywalam pudru tylko make.:Przemywaj ciepla woda delikatnie pupke(ja robilam tez oklady z pieluszki tetrowej)wysusz dobrze, nieh malapolezy bez pieluchy chwile i maka ziemnaczana caly czas.Szybiutko jej to wyciagnie odpazenia.

oczywiscie:-):-) przestawione hehe... musze wyprubowac ta make moze przejdzie ale ma biegunke i robi ziolona ciemna kupke taka wodnista... od wczoral i chyba to od herbatki bo od czego innego jak jej nie dawalam ... znaczy piegunke juz sie jej wczesniej zrobila niemam pojecia od czego ale dalam jej wczoraj ta herbatke i sie ciemna zrobila kupka... wiec herbatke niepodaje teraz czekam na efekty.. mam nadziejeze niebedzie potrzeby jechania do lekarza:-(:-(meczy mi sie strasznie bo ja pupa piecze jak robi siku...:-(:-(:-( oczywiscie sparuje narazie Linomac i mascia z witamina a i cos tam zeszlo ale nieduzo..

oczywiscie:-):-) przestawione hehe... musze wyprubowac ta make moze przejdzie ale ma biegunke i robi ziolona ciemna kupke taka wodnista... od wczoral i chyba to od herbatki bo od czego innego jak jej nie dawalam ... znaczy piegunke juz sie jej wczesniej zrobila niemam pojecia od czego ale dalam jej wczoraj ta herbatke i sie ciemna zrobila kupka... wiec herbatke niepodaje teraz czekam na efekty.. mam nadziejeze niebedzie potrzeby jechania do lekarza:-(:-(meczy mi sie strasznie bo ja pupa piecze jak robi siku...:-(:-(:-( oczywiscie sparuje narazie Linomac i mascia z witamina a i cos tam zeszlo ale nieduzo..

Pamietaj zeby dawac jej caly czas pic,bo taki maluszek sie szybko odwdnia.

staram sie dawac jak najwiecej pic... zastanawiam sie czy dziecko moze miec biegunke z przejedzenia?? bo ostatnio strasznie duzo mi jadla musialam kupic mleko 2dni wczesniej niz zwykle bo zabraklo...:baffled::baffled: teraz staram sie dawac co 4 godziny a w miedzy czasie herbatke rumiankowa...

staram sie dawac jak najwiecej pic... zastanawiam sie czy dziecko moze miec biegunke z przejedzenia?? bo ostatnio strasznie duzo mi jadla musialam kupic mleko 2dni wczesniej niz zwykle bo zabraklo...:baffled::baffled: teraz staram sie dawac co 4 godziny a w miedzy czasie herbatke rumiankowa...

u mnie mala robila paskudne kupki po tej herbatce i byla wysypka Ja uzywam herbatkii koperkowej do dzis :)) i nie narzekam na nia :)) Ulatwia trawienie :))

reklama
moja po koperkowej robila czesto kupki a po rumiankowej jest juz dobrze..na malinowa jeszcze za wczesnie wiec narazie zostane przy rumiankowej:-) odpazenie juz ladnie schodzi mam andziejje ze zejdzie szybko.. a teraz spadam spac dobranoc mamuski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry