reklama

Mamuski z Ennis

i ja sie witam:-D:-D:-D ja alergikiem jestem ale w okresie pylenia!! normlanie oczy czerwone kicham bez przerwy!! normalnie masakra...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a co do chtki to bylismy dzis ogladac jedna a najlepszeze juz ja ogladalismy ale byl inny agent z innej agencj!! a co jweszcze lesze tamten powiedzial ze niemozemy tam mieszkac bo mamy psy i dzwonil do wlasciciela (niby) przy nas i sie nie zgodzila a tu poszlismy do innego i sie zgadza na psy bez problemu tylko zeby niebylo halasu za duzo i przwdopodobmie ja bierzemy!!:-D:-D ale jest cudna jeszcze ten tyl oszklony ...normalnie piekny:-D:-D:-D narazie zmykam obiad zrobic bo cos glodna jestem i niedlugo czas zaczac karmic moja myszka czyms innym oprucz mleka...

reklama
Hejka. Dziewczyny a co do uczulen to powiedzcie mi czy slyszeliscie o uczuleniu na wode ???:sorry:....bo moja Klaudia mna cos takiego ze jak bierze prysznic czy np sie kapie w basenie czy jeziorze to na ciele ma takie czerwone plamy ktore znkaja po kilku jakiejs chwili i jest ok. Wyglada to jak jakies uczulenie na wode ale ciezko to okreslic bo nim bym dojechala do lekarza to uczulenie juz zniknie ....:tak:

beatka ja jak przylecialam pierwszy raz do irl to przez 2 tyg po kapieli mailam takie plamy czerwone szczegolnie na ramionach,i one znikaly po okolo15 min.juz tego nie mam,ale za to jak lece do polski to przez 2 dni mam to samo ,a po 2 dniach skora sie przyzwyczaja i jest ok:-):-):-)i pozniej znowu jak wracam do irl to trzeba mi znowu 2 dni na przystosowanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie wiem czemu tak jest ale jest;-);-);-)

i ja sie witam:-D:-D:-D ja alergikiem jestem ale w okresie pylenia!! normlanie oczy czerwone kicham bez przerwy!! normalnie masakra...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a co do chtki to bylismy dzis ogladac jedna a najlepszeze juz ja ogladalismy ale byl inny agent z innej agencj!! a co jweszcze lesze tamten powiedzial ze niemozemy tam mieszkac bo mamy psy i dzwonil do wlasciciela (niby) przy nas i sie nie zgodzila a tu poszlismy do innego i sie zgadza na psy bez problemu tylko zeby niebylo halasu za duzo i przwdopodobmie ja bierzemy!!:-D:-D ale jest cudna jeszcze ten tyl oszklony ...normalnie piekny:-D:-D:-D narazie zmykam obiad zrobic bo cos glodna jestem i niedlugo czas zaczac karmic moja myszka czyms innym oprucz mleka...

Noo te rewelka :)) Ciesze sie ze znalazlas mieskanko dla siebie rodzinki i zwierzakow :)) Wyslij linka lub pokaz focie Pochawl sie :)) Ja sie tez rozgladam powolii ale jeszcze do wyprowadzkii daleko :((

No to super ze znalezliscie chatke.Jak wam siepodoba lepiej sie decydujcie szybko bo sama wiesz jak trudno o fajna chatke.

Zgadzam sie jak najbardzziej :)) Bardzo ciezko a fajne mieskzanko zadbane i bez plesnii czy grzyba ;/

Hejka. Dziewczyny a co do uczulen to powiedzcie mi czy slyszeliscie o uczuleniu na wode ???:sorry:....bo moja Klaudia mna cos takiego ze jak bierze prysznic czy np sie kapie w basenie czy jeziorze to na ciele ma takie czerwone plamy ktore znkaja po kilku jakiejs chwili i jest ok. Wyglada to jak jakies uczulenie na wode ale ciezko to okreslic bo nim bym dojechala do lekarza to uczulenie juz zniknie ....:tak:

Moja siostra ma to od urodzenia do dzis a ma 28 lat i Damianoo moj tez ma to samo :))

Pozdrawiam goraco dziewczyny zycze udanego wieczorku i wspanialego weekendu :))

www.daft.ie/2797457 oto moja chatka:-):-):-) jeszcze nie dokonca ale mysle ze jednak bede ja miec... czekam na dokumenty d szefowej o bedzie git hehe:-):-)

aaa... zapomniaalm ... moze któraś z mamusiek chciala by cos z avon?? nowy katalog juz jest wiec mge podeslac jak ktos bedzie chcial ...

www.daft.ie/2797457 oto moja chatka:-):-):-) jeszcze nie dokonca ale mysle ze jednak bede ja miec... czekam na dokumenty d szefowej o bedzie git hehe:-):-)

aaa... zapomniaalm ... moze któraś z mamusiek chciala by cos z avon?? nowy katalog juz jest wiec mge podeslac jak ktos bedzie chcial ...

Superr domek :)) A ten cos w stylu pokoiku salonowego oszklonego rewelka po prostu rewelka :))

reklama
buba009 jeśli mogę...jestem zainteresowana avon....tylko jak my to załatwimy??
daj mi numer na gg to porozmawiamy:D jak mieszkasz moze w centrum jutro bede jesli nie to powiedz gdzie to wpadne i ci podrzuce katalog.

aaa i sorki ale nie zauwazylam ze niejetses z Limerick... juz ci podaje stronke z katalogiem http://www.avon.ie/PRSuite/static/ebrochure/democampaignC1709/e-brochure.html i jak cos znajdziesz fajnego to moj numer gg:8654573 a jak juz cos znajdziesz to wtedy bedziemy myslec jak sie spotkac z zamowieniami hehe...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry