• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuski z Ennis

reklama
Czesc kobitki juz jestem.Dom jest przepiekny!!!!!!!! Teraz czekam tylkona decycje faceta w sprawie kwoty za wynajem bo chce 950 a myjestesmy dac w stanie max 850.Jezu jak ja bym chciala ten dom..Ile tam jest prestrzeni...A kuchnia jest fantastyczna!!!Ogromna, raj dla kobiety..
Ech mam nadzieje ze facet opusci troche, bo jak to moj maz powiedzial, jak niewynajmie tego domu tylko przez miesciac to juz straci 900 euro a tak opusci nam stowe i bedzie mial dobrych lokatorow heheh Ech..jak bym chciala ten dom.. No ale w sumienie dziwilabym sie facetowi gdyby niespuscil czynszu bo on podobno i tak juz zszedl 1200!!!ech...
Ech a ja musze odsapnac bom cala mokra po sprzataniu a jeszcze mnie prasowanie czeka bo ostatnio to tylko przed kompem siedze hihi

narazie nie bylam u Gp bo nie mam zkim zostawic dzieci!a jechanie ze spiaca Suzi w wozku jest poprostu awykonalne.jak dalej bede sie tak czula to albo poczekam na Justynke az wroci z miasta albo ide jutro,mam nadzieje ze nic wielkiego sie tam nie dzieje!
Gastone to trzymam kciuki zeby opuscil Wam tego renta!
A moja kochana starsza corcia ma pierwsza w zyciu plesniaweczke.znacie jakies sposoby na pozbycie sie jej?oprocz moczu dziecka?

nie chce zle napisac ale z mojej wiedzy wynika ze to mozna dostac od ''brudnych raczek''ale nie jestem pewna..a objawia sie taka mala kropeczka biala w buzce najczesciej na podniebieniu nam za to sie zrobilo miedzy dwiema dolnymi jedynkami gdzie jest ten''dzyndzelek''

Kiedys mojej znajomej corka cos takiego miala i ona jej smarowla czyms ze miala taki fioletowy jesyk i usta ale wylecialo mi z glowy jak to sie nazywa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry