reklama

Mamuski z Ennis

Druga! U mnie samopoczucie dziwne.Nie przytomna jestem straaaasznie.Nawet pytalam meza dzis co to za dzien??? Ale na szczescie wciaz lezew lozku i moe poleniuchowac.Mam kochanego meza.Wszystko robi,sprzata,pierze,gotuje z moja pomoca bosm jakby ugotowal to kiepsk by bylo.Robi zakupki,bawi sie z malym,chodzi kolo mnie i jeszcze klientow przyjmuje.Normalnie zloto.Normalnie kocham go nad zycie!!!!

reklama
Witam sie mamki
Ja bardzo zabiegana, ale dzisiaj mały sukcesik, moze moją Maję przyjma do przedszkola, do którego bardzo chciałam jazapisać, było by super,dzisiaj babeczka zadzwoniła ze we wtorek na rozmowe mamisć, jopii super, ale sie ciesze :-):-):-):-)

Witam sie mamki
Ja bardzo zabiegana, ale dzisiaj mały sukcesik, moze moją Maję przyjma do przedszkola, do którego bardzo chciałam jazapisać, było by super,dzisiaj babeczka zadzwoniła ze we wtorek na rozmowe mamisć, jopii super, ale sie ciesze :-):-):-):-)

Do ktorego przedszkola ja chcesz zapisac?Ja mam jescze monesori kolo siebie.Musze jeszcze tam zajrzec,ale jakos ostatnio nie ma kiedy i jak..

ja dzisiaj jako pierwsza sie witam:tak: moja córcia obudzila sie dzisiaj w nocy po 2 ,oczy jak sowa ,usmiech od uch do ucha:-) ja jej cycka a ona gada jak najeta:rofl2::rofl2: no to ja ja a przewijak i zmieniamy dupcie a ona jak zaczela piszczec i sie chichrac w glos az tatus porzucił swoja gre na necie ( musi byc wazny powod zeby to zrobił ! ;) ) i wpadl do nas zobaczyc co sie swieci.az sama bylam w szoku ,hehe zawsze sie tylko usmiechala a dzisiaj jak ja wzieło w nocy to szok:-D:-D:-D:-D o i teraz tez piszczy jak najeta do karuzeli z misiami:rofl2::rofl2: moze ja cos zjadlam i teraz to w mleku kraży ;-);-);-);-);-);-);-)

a mnie dzisiaj imprezka czeka u znajomych:confused2::confused2: ale tak mi sie chce tam isc ze chyba sam R pojdzie a my sobie zrobimy babski wieczór z córcia:-);-);-)

Ja w sumie troszke pozno,ale dzis bylam caly dzien na dole,bo J zalawial sprawy,zakupy a ja musialam leec na dole.No ale terz juz lozeczku.Max chyba mi9 sie rozchorowal..Caly dzien placzliwy taki,jesc nie chce i w dodatku zasna na dywanie w pokoju.Teraz spi juz w lozku ale mokry jak szczur.Pewniema goraczke..ech mamusia doszla do siebie ,dziecko chore..zyc nie umierac...

Do ktorego przedszkola ja chcesz zapisac?Ja mam jescze monesori kolo siebie.Musze jeszcze tam zajrzec,ale jakos ostatnio nie ma kiedy i jak..
Ja sie zdecydowałam na Tulla Road, na Capaharcie. Tamto przedszkole jest świetne, same pozytywy od znajomych polaków i iroli.
Zdrówka dla Maxiola.

Kasia- taki " babski " wieczorek, to wspaniały pomysł:tak::tak::tak:

reklama
hihh to moj Mx wlasnie tam zapisany od wrzesia.Ale dwa osiedla dalej u mnie jest tez bardzo fajne montesori ,nawet podobno fajniejsze niz to.I mialabym blisko.Rzut beretem.Ale jak mi sie nie uda to bedziemy sie spotykac prez przypadek czasem ihih.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry