reklama

Mamuski z Ennis

reklama
Hej mamunie:-)
U nas wszystko w porzadeczku,w czoraj widzilam maluszki,sa zdrowe ,jak narazie rozwijaja sie bez zastrzerzen.Przepisno mnie do Limericku ze wzgledu na czeste usg,bo u nas sprzet kiepski.Bede tam goscic co 4 tygodnie,potem co dwa.ale nazbieram zdjec:-DCala kolekcja z kazdego miesiaca bedzie.Juz mam 3:-)

witam sie i ja... po racy padam normalnie niemam sil juz na nic... ostatnio duzo sie dzialu u nas glownie miedzy mna a moim J... mowiac w skrocie niejstesmy juz ze soba znaczt zyjemy w separacji... i to w walentynki sie rozeslismy... ehh... chyba tylko dzieki Emilce wciaz tu jestem gdyby nie ona juz anno by mnie tu nie bylo siedzila bym w polsce i plakala tak jak placze tu noa ale mniesza o to... zimno i deszczowo czyli prosty sposob na depreche:crazy::crazy::crazy::cool::cool::-(no nic Emilka spi wiec musze wykorzystac chwilke i ide sie przesac to do pozniej mamcie;-)
Buba zawsze jest szansa ze wszystko wroci do normy.Kazdy zwiazek ma swoje dobre i zle chwile,moze warto jeszcze dac mu szanse?Tym bardziej ze jest dziecko?Moze odpocznijcie chwile ,przemyslicie wszystko i bez emocji dojdziecie do porozumienia? Ja mysle ze warto:-)Zycze czy wszystkiego najlepszego.
witam mamcie:-) buba trzymam kciuki za Ciebie i Emilke ,zebyscie znalazły swoje szczescie:tak::tak:
a moja Stokrotka konczy dzisaj 3 miesiace :)

Sliczniutka,Jejj jak ja bym chciala miec parke:-)

gastyone gratulowalam Ci juz na nk .. ale tutaj tez musze....
normalnie tak sie ciesze ze maszlizniaki.. jak tylko Alex mipowiedziala to caly czas myslalam o Tobiew i Twoich blizniakach :-)
sama chcialabym blizniaki...
a teraz staramy sie o 2 dzxieko ... oj .. daj mi jakies blizniacze fluidy:-p
mam nadzieje ze nie masz wiekszych problemow... i ze wszystko ok...
kurde zazdroszcze Ci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a ja nie wchoidze na mamy z Irlandii bo nawet u moich dziewczyn jestem zawsze nie dluzej niz 30 min... i musze sporo nadrobic i porobic.. wiec nie mam juz czasu mam nadzieje ze sie nie gniewacie..
chyba sie przeproiwadzimy bo czujeze w tym domu jednak neta nie bedzie :confused2:

Witam z ranka.Kamcia dzieki za gratulki jeszcze raz.A ja dobrze zrozumialam staracie sie o drugie dzieko juz? No to podziwiam .Ja sie balam zeby nie miec dzicka rok po roku,ze nie dam sobie rady i wogole chcialam mie odchowae.No i odchowalam tylko ze bede miala dwoje w tym samym wieku hih bedzie mi ciezej hihi
Dziewczyny mam fajny wozeczek do sprzedania,za niewielkie pieniadze 60 euro.Jak byscie wiedzialy kto chce kupic dajcie znac przesle fociaki.

o matulu!! tu juz chyba nikt nie zaglada:(((( a ja byłam z mała dzisiaj na szczepieniu,grrr,chyba mnie bardziej bolało niz ją :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Gastone jak sie czujesz?? mam nadzieje ze u ciebie ok,bo dawno sie nie odzywałas:sorry::sorry:
Buba a jak u Ciebie sprawy sie mają ?? mam nadzieję ze idzie ku lepszemu :tak::tak:

witam sie mamcie i ja...
ehh Kasia lepiej nie jest tymbardiej d o przodu raczej bym powiedziala ze w miejscu. dzis wolne ale za to caly dzien z Emilka bi J pojechal do dublina po paszpotr dla niej bo do polski niedlugo jedziemy odpoczac...narazie myam obiaek zrobic bo marudzi ze glodna .do pozbniej mamcie

reklama
Hej mamcie.wiem ze czestotliwosc moich odwiedzic spadla,ala niemam weny i ochoty pisac..Zle sie znow czuje i czekam na lepsze dni i i troche energii.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry