kasia limerick
Fanka BB :)
witam mamcie:-) buba trzymam kciuki za Ciebie i Emilke ,zebyscie znalazły swoje szczescie

a moja Stokrotka konczy dzisaj 3 miesiace

a moja Stokrotka konczy dzisaj 3 miesiace
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cala kolekcja z kazdego miesiaca bedzie.Juz mam 3:-)Buba zawsze jest szansa ze wszystko wroci do normy.Kazdy zwiazek ma swoje dobre i zle chwile,moze warto jeszcze dac mu szanse?Tym bardziej ze jest dziecko?Moze odpocznijcie chwile ,przemyslicie wszystko i bez emocji dojdziecie do porozumienia? Ja mysle ze warto:-)Zycze czy wszystkiego najlepszego.witam sie i ja... po racy padam normalnie niemam sil juz na nic... ostatnio duzo sie dzialu u nas glownie miedzy mna a moim J... mowiac w skrocie niejstesmy juz ze soba znaczt zyjemy w separacji... i to w walentynki sie rozeslismy... ehh... chyba tylko dzieki Emilce wciaz tu jestem gdyby nie ona juz anno by mnie tu nie bylo siedzila bym w polsce i plakala tak jak placze tu noa ale mniesza o to... zimno i deszczowo czyli prosty sposob na depreche:-(no nic Emilka spi wiec musze wykorzystac chwilke i ide sie przesac to do pozniej mamcie;-)
witam mamcie:-) buba trzymam kciuki za Ciebie i Emilke ,zebyscie znalazły swoje szczescie
a moja Stokrotka konczy dzisaj 3 miesiace![]()

brzuch mnie boli ze ledwo siedze i nie wiem dlaczego
grrr....ide na jakas herbatke ,buzki mamcie

dzień dobry mamcie