reklama

Mamuski z Ennis

hej mamuśki ja nie wpaam za zęsto bo nadal nie mam neta... no więc rozumiecie... :(

mokja mała ma dziś 3 msc..
i przebiliśmy jej uszka :D
oto foto ;P

Załączniki

• DSC01803.jpg
    DSC01803.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 61
reklama
jejku jaka sliczna:-D:-D tez chce przebic Emilce ale sie boje ... mysle ze jak bedzie miec roczek to jej przebije. a gdzie przebijalas??i dali ci kolczyki czy sama mialas??
a tak poza tym mam takie samo krzeselko znaczy bujaczek heh:-D:-D i sama sie na nim buja:tak::szok::-D:-D

Witam mamunie.Kamcia widze ze odwazna jestes.Ja bede szczera do bolu,ale ja jestem przeciwniczka tak wczesnego przebijnia uszu dziewczynkom...Uwazam ze dziewczynka powinna byc swiadomo i sama wyrazic chec noszenia kolczykow.No ale to moje zdanie,wiem ze wiele mamus przebija.

jejku jaka sliczna:-D:-D tez chce przebic Emilce ale sie boje ... mysle ze jak bedzie miec roczek to jej przebije. a gdzie przebijalas??i dali ci kolczyki czy sama mialas??
a tak poza tym mam takie samo krzeselko znaczy bujaczek heh:-D:-D i sama sie na nim buja:tak::szok::-D:-D
buba w ?Ennis koło polandii dałam 20i dostalam i na miejscu, moglam wybrac kolor.
Przebiłam teraz bo wg mnie jest lepiej dla dziecka:tak:
ni czuje bólu od małego się przyzwyczajae"coś tam ma "
no i jak jet taka mał nie szarpie ani ni skubie;-)
znam kilka osób c przebijało w tym czasie i co przebijali póżniej (rok i 3 lata) i wiem ż te młodsze dzieci znisły to lepiej:tak: starsze płakały w niebogłosy i później ciągały się za uszka bo coś im tam przeszkadzało:-(ta3laka do teraz nie pozwala sobie zmieniac koczyków bo sie boi bólu:-(
sama miałam przebijane uszy jak miałam 6 lat to pamiętam ja po przebiciu 1 chodziłam tak tydzień i nie chciałam drugiego:no:
ps. mała niee płakała, tylko chwilę ale przestała po 30sekundach:-)

gastone rozumiem Ciie i nie jestemm zła za Twoją opinię;-)
niektórzy właśnie wolą czekać i zapytać dziecko czy chce czy nie ale ja myślę że każda dziewczynka by chciała ;)

Kamcia ale malusia sliczniusia:tak::tak: ja narazie tez nie przebijam małej uszek, chciałam jak bedzie miała roczek ale mój R stanowczo zaprotestował i powiedział ze sama zdecyduje jak podrosnie czy chce kolczyki czy nie ,wiec poczekamy;-);-);-) a ja dzisiaj walcze z prasowaniem,grrrrr chyba kogos powinna wynajac do tej roboty bo spazmow dostaje:szok::szok::szok::angry::angry::angry:

hhe Kasia ja tez tak troszke w szoku jak weszlam na stronke myslalam ze gdzies indziej weszlam hehe:-D:-D

tak wlasnie sobie mysle jak tu sie wogule zdjecia dodaje:cool::szok::szok: o niemam pojecia a chcialam wam zdjecie dodac ...hmmmm??

reklama
Cześć dziewczyny:)Gaston bardzo miło mi było Cię poznać w realu:)) Cieszę się z tego spotkania mam nadzieje że uda nam się kiedyś kawke wypić a nasze łobuziaczki się pobawią:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry