reklama

Mamuski z Ennis

No to fajnie. Ja jestem pod wrazeniem tego przedszkola i innego nie chcę szukać.
Grupki dzieci są w miare małe, a opiekunek sporo, jest czysto [ nie śmierdzi wilgocią] i przyjemnie. To przedszkole przypomina mi troche polskie przedszkole Maurycego. Jestem zadowolona:tak::tak::tak::tak:
Tylko teraz tak. Kobitka zadzwoniła juz tego samego dnia i umówiłysmy sie na wtorek. Albo juz zostawi mi Majke, albo dopiero będziemy rozmawiać o wrześniu. Bo ja bym chciała Maje tam zostawić nawet od zaraz. Co do września to bym bardzo chciała , aby Maja chodziła do rannej grupy, wtedy bym miała czas dla siebie, a na popołudnie to by mi to nic nie dało.:-(:-(:-(Zobaczymy we wtorek:-):-):-):-)

reklama
witam sie ja dzis jako pierwsza:-D:-D w koncu mam wolne po calym tygodniu wkoncy ehh.... emuilka to juz chodzic chce non stopb wstaje i sie drze a teraz to sie kierownicab bawi hehe maly rajdowiec bedzie hehehe no nic narazie mykam walentynki dzi ale ja ich nie lubie:cool:n wiec pewnie nikogo nie bedzie to papa do pozniej:-D;-)

dzien doberek mamcie:-):-) jednak wczoraj wylądowałam na imprezie:rofl2::rofl2: i nawet sie usmiałam do łez:-D:-D panowie jak popili to boki mozna było zrywać:-D:-D:-D:-D hehe,tak ich wzięło na popisy:tak: za to dzisiaj mój R jest strasznie niedysponowany:rofl2::rofl2::rofl2:,bueheheheh,co mnie zawsze bawi i jest powodem do małego dokuczania:laugh2::laugh2::laugh2: milego dzionka mamcie:happy:

witam sie i ja... po racy padam normalnie niemam sil juz na nic... ostatnio duzo sie dzialu u nas glownie miedzy mna a moim J... mowiac w skrocie niejstesmy juz ze soba znaczt zyjemy w separacji... i to w walentynki sie rozeslismy... ehh... chyba tylko dzieki Emilce wciaz tu jestem gdyby nie ona juz anno by mnie tu nie bylo siedzila bym w polsce i plakala tak jak placze tu noa ale mniesza o to... zimno i deszczowo czyli prosty sposob na depreche:crazy::crazy::crazy::cool::cool::-(no nic Emilka spi wiec musze wykorzystac chwilke i ide sie przesac to do pozniej mamcie;-)

witam sie i ja... po racy padam normalnie niemam sil juz na nic... ostatnio duzo sie dzialu u nas glownie miedzy mna a moim J... mowiac w skrocie niejstesmy juz ze soba znaczt zyjemy w separacji... i to w walentynki sie rozeslismy... ehh... chyba tylko dzieki Emilce wciaz tu jestem gdyby nie ona juz anno by mnie tu nie bylo siedzila bym w polsce i plakala tak jak placze tu noa ale mniesza o to... zimno i deszczowo czyli prosty sposob na depreche:crazy::crazy::crazy::cool::cool::-(no nic Emilka spi wiec musze wykorzystac chwilke i ide sie przesac to do pozniej mamcie;-)

buba trzymaj sie kobietko:tak: a takie mieliscie plany:-(:-( ehhh zycie jest czasami do d...:no::no: trzymam kciukasy za ciebie :tak::tak: a kto teraz sie opiekuje Emilcia jak ty jestes w pracy ????

reklama
dzien dobry mamcie:-) dzis mam wolne to trzeba troszke w domku ogarnac obiadek zrobic i pranie ehh... a mi sie nazbieralo:cool: Kasia z Emilka J jest jak jestem w pracy potem ja ja biore i mam caly czas . no plany byly i to jakie ehhh terz to szkoda gadac dobrze ze nic nie zamawialam mam tyl;ko obraczki ale i tak mi sie juz nie przydadza no nic narazie ide obiad zrobic .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry