• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuski z Ennis

A i ja sie witam kobitki.Pogoda szykuje sie faktycznie ladna, wiec moje 6-krotne pranie, ktor umiescilam na suszace w koncumoge powiesic na zawnatrz.
Ja dzis tez zadziej jak wy bede zagladac, bo szkod dniana spedzenie goprzy kompie.Pewnie spedzimy z Mankiem dzien w ogrodzie, bo przynjmniej za nim latac nie musze tylko sie relaksuje i czytam ksiazke a moje dziecko robi co chce.Lece sie przywitac n inne watki i zmykam.Papatki.

reklama
Kurcze dziewczyny ja wam zazdroszcze tej ladnej pogody bo u mnie za oknem to tylko deszcz :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::wściekła/y:
A tak wogole to dzien doberek moze zawita u mnie jescze sloneczko:-(

megan234 dziękuję za szczegółowe opisanie tych ślubów....:tak:
więc jeśli moge spytać dokładniej... jakbym się na ten np irlandzki zdeczydowała to po prostu idę do urzędu i tyle.... a óźniej jak dostanę akt to jak będę w pl to idę wszystko łatwić i zmieniać tak..... ;-) bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam....
ze zmianą dowodu to wiem wszystko.....:tak:
też chciałabym właśnie jakiś skromny teraz a później w pl normalny kościelny w białej sukience.....:-)

a pogoda yu mnie?? padało 10min a teraz jest ładnie....
witam dziewczynki.....:-D

dobrze zrozumialas!!!
tylko na termin czeka sie ok 2-3 miesiace ale w pl tak samo jest(wiem bralam juz jeden slub w pl)
mnie ominela burza akurat bylismy w sklepie!!teraz znowu sie przejasnia!!!ide rozpakowac zakupki i szykowac Ksiecia do pracy!!!!

wlasnie wrocilam z centrum!!nogi mi puchna(troche za wczesnie)
kupilam cala reklamowke ciuszkow dla moich cholernic!!!teraz klade je do spania zobaczymy czy sie uda?!

czesc kobietki ja wlasnie obiadek robie .dziecie mi marudzi ojjj ale sie wczoraj usmialam jedna z mamusiek z limerick usunela mnie z listy znajomych na nk.hahahahahhaaaahahhahhahahhhahahhhhhaa.odezwe sie pozniej papa

MEGAN ale mi narobilas ochoty na chipsy.a ja sie dietuje

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia no prosze Cie!!!chyba zaraz skonam ze smiechu!!moj Ksiaze to poprostu leje z tej calej sytuacji!!!ja probuje ululac dziewczyny i jakos mi to nie wychodzi wrrrrry a juz sie cieszylam na chwilke relaksu!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry