reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

anek-ale ja ci zazdroszcze że tak szybko z wagi spadasz.
ja to dalej na diecie,cwiczenia i nawet plastry zakupiłam i jak narazie nie chudne.:-:)no:
a na weekend planujemy wyjazd na soline(oczywiscie jak bedzie ładna pogoda)i trzeba sezon grilowania rozpoczac.;-):tak:

ja zaraz zmykam kapac moje dzieciaczki.
jak ja uwielbiam jak oni juz sa wykąpciane i spia i ja mam w tedy tylko czas dla siebie.;-)

reklama
Anek o matko jak ja bym chciała ważyc 64kg :-):-):-) ale jak urodze tez mam rowerek i bede jezdzic jak tylko bee miała z kim zostawic moja princeske:tak::tak::tak:

Lidka a ty chudzino z czego chcesz sie odchudzac z kosci na osci , chcesz na biletach autobusowych zaoszczedzic czy na paliwie bo na komarach latac mozna za darmo:-D:-D:-D

Ja troszke porobilam koło domu bo wszystko na podwórku mnie denerwowalo musialam poprzenosic kilka rzeczy:tak::tak::tak:dobrze zemi maksiu troszke pomógł bo sama nie dałabym sobie rady , jeszcze musze zwerbowac jutro meza zeby u sasiada zbił mi skrzynki na kwiatki bo moje stare sie rozwaliły jak walnełam kosiarka:-D:-D:-D

A wekeend spedze jutro wieczorkiem grill u szwagierki , w niedziele impreza w domu bo tesciowej urodziny , a w poniedziałek yyyyyyyyyyy nie wiem pewnie cos z znajomymi zaplanujemy :tak::tak::tak::tak:

iwicik-ja chudzina??????:eek:
kochana na zdieciach tak szczuplo wygladam a na żywo to szok!!!:szok::szok::szok:
a ty mialas wpasc do mnie i co?????????:tak::sorry:czekam i czekam i doczekac sie nie moge.teraz to nie masz sie jak wykrecic obiecalas ze przydziesz jak bedzie ciepło-wiec czekam.:tak:;-)

spoko spoko dotre do ciebie , obiecalam ze jak bedzie ciepło a tu dopiero dwa dni ciepła:-D:-D:-Dnie no ale serio pod koniec maja sie pokaze bo zaczynam rehabilitacje wszpitalu na górce:tak::tak:wiec bede codziennie w rzeszowie:tak::tak::tak:ale napewno wczesniej zadzwonie:-):-):-)

tak ty i ggruba przy mnie pozbedziesz sie kompleksów jak mnie zobaczysz:-D:-D:-D

hej laski!!!!:happy:
witam sie w ten duszny,pochmurny dzien.masakra jakie goraco:szok:(burza bezie jak nic)ja juz wszystk zrobilam i teraz odpoczywam.;-)dzieciaczki spia a M samochud myje.my dzis dzieci zostawiamy wieczorem z tesciami i zmykamy na grila do znajomych:tak:;-).(ma nadzieje że tym razem tesciowa :no:nie wywinie mi zadnego numeru tak jak ostatnio.):wściekła/y:
milego weekendu życzę!!!!!!!!!!!:-)

iwicik-trzymam za słowo.:tak:
a ty kochana masz prawo teraz byc gruba.a ja musze pozbyc sie tego mojego brzucha.:eek::-(

czesc mamuski!!!
widze że ja tylko czas znalazlam na bb.tak jak pisalam wczoraj bylismy na grilu i było super,a dzis my robimy grila wiec mam nadzieje ze nie bedzie padac i bedzie fajnie.
pogoda sie cos psuje,a szkoda bo bylo tak ladnie.
ja wrucilam z kscioła,M pojechal z krytianem do tesco,a ja mam czas by posiedziec na kapie.

Milego weekendu!!!

czesc dziewczyny

no i jak po weekendzie

u mnie nawet udany , w sobote poleniuchowalam w niedziele rodzinka sie zjechla bo tesciowej urodzinki , a w poniedziałek sasiedzi nas odwiedzili i posiedzielismy sobie fajnie do 21 dzieci sie wyszalały chyba az za bardzo bo mój maksiu w nocy gadał przez sen:-D:-D:-D
Rano tatus zawiózł dzieci do szkoły , a mamuska spala do 9 :-):-):-)

Pasuje sie ubrac i pojechac na zakupy bo w ldówce pustki a obiad jakis trzeba ugotowac:tak::tak::tak:

Zycze miłego dnia choc pogoda troche nie dopisuje:no:

hej laski!!!!
witam sie i ja po weekendzie.dzisiaj jest brzydka pogoda,pochmurno i pada.glowa mnie cos boli i nic mi sie nie chce.nawet z obiadem poszlam na latwizne i zrobilam pomidorowke i spagetti.(szybko sie robi)a ja dzisiaj nie mam weny i checi na gotowanie.
tak jak pisalam w niedziele robilismy grila u nas,ale pogoda nam sie popsula-srasznie padalo i grzmiało,ale to nam nie przeszkodziło w grilowaniu,kielbaska i karkowka sie piekla a my w domku piwko popijalismy i było super!!!!!!a wczoraj bylismy u mojej mamy i tez bylo fajnie.
jedyne czego załuje to tego ze pogoda nam sie nie udała bo w planach mielismy jechac na soline.no ale trudno-moze za tydzien bedzie ładnie to pojedziemy.

Hej laseczki:-):-) U mnie po weekendzie nawet okej.W niedzielę byłam z córeczka u mojej mamy do południa pogoda była fajna ale później okropna wracałam w deszczu:no:
W poniedziałek wybraliśmy się ze znajomymi na grilla akurat przestalo padać ale było strasznie mokro i nasze dzieci a było ich w sumie siedmioro w tym dwoje nie chodzących strasznie się wybłociły:no: moja mimo że miała gumiaki to i tak była cała mokra i dzisiaj już kaszle:no:
A dzisiaj powrót do rzeczywistości:wściekła/y: musiałam jechac na szkolenie.Poza tym pogoda okropna:crazy: a ja mam tyle prania:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej mamuski!!!:-)
ja dopiero teraz mam chwilke by sobie odpoczac.od rana mam cos do robienia,pranie,prasowaie,sprzatanie,gotowanie-zero odpoczynku.:no:a jak by tego bylo mało to cholernie mnie glowa boli i dzieci sa dzis strasznie marudne.:wściekła/y::no:a to wszystko przez ta beznadziejna pogode-niech sie juz cieplo zrobi bo czlowiek depresji moze sie nabawic.:-(

buziaczki!!!!

Do góry