reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

No tak , chłop to potrafi tylko powiedziec co ty od niego chcesz ale jakby on wrócil do domu i byl balagan to ci odrazu powie ze nic nie robisz:-):-):-) aj z chłopami to ciezka sprawa:-D:-D:-Dmam nadzieje ze dzisiaj nic nie wywinie:tak::tak::tak:

Ja własnie nastawiłam juz zupke na obiad i umyłam włosy bo nie lubie myc na noc bo zrana mam czupryne której nie moge ułożyc wiec wole z rana myć , i pewnie pózniej pójde jeszcze do tych moich truskawaczek je skonczyc bo mi zostal kawałeczek no chyba ze sie rozpada bo ta pogoda jakas niewyrazna dzisiaj:tak::tak::tak:

reklama
czesc mamuski!!!:-)
witam sie w dzisiejszy beznadziejny pochmurny dzien:wściekła/y:.kiedy sie wkacu lato zrobi???????????????????dołuje mnie ta pogoda.:-(
od rana miałam cos do zrobieni,pranie,sprzatanie i jeszcze na obiad wymysliłam sobie barszcz czerwony z uszkami i krokiety.:eek:
teraz mam troszke luzu i weszlam na bb bo m z pracy wrucił i sie dzieciakami zajmuje.

anek-hania mstowiak ma fajna fryzurke.:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:;-)
ale tak na powaznie to nie :no:odpowiedzalny ten twój M i wcale sie nie dziwie ze sie martwisz jak to bedze jak pujdziesz do pracy.:crazy:

iwicik-faceci????????
na szczescie sie nic nie stało i caly i zdrowy wrucił do domu.

hej jestem byłam sie opalac na ławeczce przed domkiem takie piekne słoneczko i cieplutko ze az grzech siedziec w domu , a na słońcu nic nie widze w laptopie:-D:-Dwiec przyszłam do domu cokolwiek poczytac:-):-):-)

Obiadek nie gotowy nawet nie wiem co gotowac a chłop w domu wiec cos trzeba , a tu lipa weny brak na gotowanie , była sasiadka poklachalysmy chyba ze trzy godzinki no i by sie zabrac za cos , albo do sklepu jechac i kupic cos na obiad :eek::eek::eek::eek:

hej mamuski!:-)
ja dosownie na chwilke.jest tak piekna pogoda ze cały czas na polu jestesmy ,ale teraz korzystam bo dzieci spia to ja szybko na bb.;-)
czeka mnie jeszcze prasowanie a jak M z pracy wruci to na zakupy musze jechac.
milego dnia!!!:happy:

iwicik-widze że my tu tylko aktywne jestesmy.:tak:;-)
nie mam pojecia gdzie sie podzialy wszystkie dziewczyny????????????:no::eek:
kochana zrob sobie wolne od gotowania pizze sobie zamówcie.;-)a co??:-D:-D

chyba tak lidka my nie do zdarcia hahahah no jeszcze Anek czesto tez jest a reszta zapadła sie pod ziemie czy co??????????

Ja kosilam trawke troszke , własnie sie wykapalam i lukam po allegro z kołyskami bo mnie cholernie nacodzi kupic dla córeczki mojej :):)

Witam.No ja staram sie tu zagladac ale na inne fora niemam czasu.Ze szkolenia wracam 16-17 potem musze ogarnąc sajgon,zrobic cos na obiad i padam potem na pysk zwłaszcza że dojeżdzam rowerkiem a to jest 12 kilosów w obie strony:szok: jedyny plus to ze kondycja robi sie lepsza imam nadzieje że schudnę jeszcze więcej:tak:

witam sie kobietki!!!:-)
dzisiaj u nas sliczna pogoda:tak:.nie tak dawwno do domku wruciłam,bo byłam z dziecmi na spacerku.dzieciaczki spia a ja mam luz i na bb usiadłam.;-)
ja nawet nie :no:miałam pojecia ze jutro wszystke sklepy sa pozamykane.:szok::szok:chcąc nie chcac jak m wruci to na zakupy trzeba jechac.:eek:

iwicik-tak jak ci pisalam,jestem jak najbardziej za kołyska(sa sliczne):tak:

anek-faktycznie jestes zabiegana.jedyny plus to taki że kondycje sobie wyrobisz.matko jak ja bym tak chciala pojezdzic na rowerze,moze bym wkacu schudła!!!!!

hej dziewczynki!Zaglądałam, ale musiałam się kurować w dodatku wszystko na mojej głowie,także jestem,czytam ale jakby mnie nie było.Z moim chłopem to też tak jest jak piszecie,teraz już drugi tydz chora a on mi przy dzieciach wogóle nie pomoże,jeszcze w dodatku co rusz gorączka,miałam ochotę wszystko zostawić drzwiami trzasnąć i wyjść!
Anek,Iwcik ale już duzi Ci wasi synowie!

Anek łał 12 km podziwiam ze ty wracasz i maszjeszcze siłe cokolwiek w domu zrobic

Lidkaja tez własnie skapłam sie ze ja jutro chleba nie kupie a dzisiaj byłam na zakupach i tylko jeden se wziełam:-D:-D:-D

Agniecha co ty taka zabiegana normalnie te chłopy nic nie widza ze my kobity wychodzimy juz z siebie a oni nawet nie pomoga:no::no::no:zdrówka ci duzo zycze i słoneczko przesyłam bo u mnie cieplutko

reklama
Hej laseczki:-):-);-)
Ja własnie wróciłam ze szkolenia i nawet się nie zmęczyłam jadąc rowerem normalnie jak spacerek:happy: Mamy baaardzo fajnego pana wykładowcę od florystyki gośc super i to w wieku uwaga uwaga 25 lat:szok:
AGNIECHA z moim M jest tak samo nic mi nie pomaga nawet oczekuje że ja go będę obsługiwać niestety chyba się to skończy i zacznie sam sobie radzić.Nooo z racji tego że jestem po trzydziestce to mam prawo mieć dużego syna i niestety mnie postarza he he:wściekła/y::wściekła/y:
Zważyłam się dzisiaj i ważę już 64 kg oby tak dalej do końca szkolenia powinnam mieć upragnioną wagę:tak::tak:
Kobity co planujecie na ten długi weeked bo ja mam zamiar jechac w niedzielę do mamy to jest niedaleko Biłgoraja rozerwię się trochę

Do góry