reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej kobietki!!!!!:happy:
u mnie od rana pogoda beznadziejna,:wściekła/y::wściekła/y:pochmurno i ponuro ale nie padało wiec pranie powiesilam na polu,ja sie za chwile patrze a tu tak pada:szok::szok::szok: wiec szybko pranie sciagałam ze sznurka:tak:.dzieciak moje daja mi dzisiaj niezle popalic:angry::angry::angry::angry:,płacza,krzyczą,sami nie wedza czego chcą.:no:spali dzis 2x po 30min-poprostu szok.:szok::szok:

iwicik-bidulka z Ciebie!!!!!!!:-(
mam nadzieje że Ci przejdzie i bez antybiotyku sie obejdzie.:tak:
a co lekarz powiedział?cos z krtanią masz?czy migdaly?

reklama
ja tez robie na warzywnej badania ale czemu ty robisz prywatanie????? bo piszesz ze tam wmiare ceny????

Do gina chodzę prywatnie i dlatego za badania muszę płacić. A w piątek za badania zapłaciłam 104zł :szok:

monik-jak nie chcesz całego dnia z tesciowa spedzic to zapraszam do siebie!!!!!!!!:tak:
z tego co pamietam to tesciowa na nowym miescie mieszka-a ja mieszkam na kwiatkowskiego wiec to nie jest daleko.
dobrz że jest u Ciebie poprawa i ze juz nie krwawisz.bedzie dobrze.

Oj wyłączyłam kompika i już nie zaglądałam. Szkoda bo chętnie bym się spotkała. Ale to nic straconego, pogoda ma być co raz lepsza to i ja częściej będę u teściowej to się na jakiś spacerek umówimy :tak::-)

Ostatnio ciągle jestem zmęczona i okropnie śpiąca, a taka pogoda jak dzisiaj to już masakra. Dzisiaj rano zaspałam i nie słyszałam kiedy się Maja obudziła :szok: Na szczęście grzecznie sobie leżała w łóżeczku i się bawiła :-D

Iwcik to Cię dopadło z tą krtanią! A może podlecz się naturalnymi specyfikami takimi jak mód, czosnek, cytryna, syrop z cebuli. Diecku to nie zaszkodzi a Tobie powinno pomóc :tak:

hej laski

Krtan mi zawaliło nie wiem od czego w tym powietrzu jakies fatum wisi , najgorzej jak zaczynam kaslec bo wtedy boli ale jest juz lepiej troszke bo zaczyna mnie byc słychac wiec tabletki i syropki pomagaja :tak::tak::tak:

Oczywiscie cały czas pije herbatke z sokiem malinowym własnej roboty wiec ma duzo witamin naturalnych i miodek daje na kanapeczki nawet mi smakuje bo ja nie lubie miodu :-)ale da sie przelknac czego sie nie robi dla mojej princeski wole to niz antybiotykami ja faszerowac bo iadomo ze dziecko tez jakos to odczuje........a po co :rofl2::rofl2::rofl2:

Ja ogladałam Majke i zasnelam wiec zastanawiam sie co bede teraz w nocy robic pewnie po allegro stukac :-D:-D:-D maksiu juz spi a ja zjadlam kolacje i na BB :-)

ale mam smaka na kukurydze taka gotowaną z sola :-):-):-):-)skąd ja wziąść:baffled::baffled::baffled::baffled:

iwicik-no to super że już sie lepiej czujesz:tak:.oby tak dalej a na pewno antybiotyk nie bedzie potrzebny.

a u mnie już dzieciaki spią a ja oglądam M jak miłosc i z doskoku jestem na bb;-)

Hej mamuski a wy co spicie wszystkie gdzie wy sie podziewacie :-):-):-)
Ja pochwale sie jak jestem juz duza tzn jaka moja córeczka ju duża bo to ona rosnie a ja to tak przy okazji:-D:-D:-D

A no i włoski wczoraj zrobiłam była fryzjerka u mnie w domu:):)

Witam!
Iwcik śliczny brzusio,a Ty po prostu promieniejesz,służy Ci ciąża
Lidka jak bliżniaki po imprezce?wczoraj oglądałam fotki,fajne dzieciaczki
u nas rano było biało,teraz tylko zimno,mnie coś gardło pobolewa,nic mi się nie chce

Hejka.Dawno nic tu niepisałam bo robiłam remoncik pokoju i sama malowałam.Została mi jeszcze kuchnia ale to za jakiś miesiąc bo od poniedziałku zaczynam szkolenie z Urzedu Pracy.
IWCIK ale z Ciebie super mamusia,wygladasz ślicznie:tak::tak::-)

No anek to czekamy na fotki jak pokoik skonczony :-):-):-)

Dzieki dzewczyny bo ja mam wrazenie ze wygladam jak słoń a to dopiero połowa:-D:-D:-Dw 9 miesiacu bede wygladac jak hipcio :-D:-D:-D:-D

Ja byłam dzisiaj w rzeszowie bo miałam kilka spraw do załatwienia i wrócłam dopiero na17 do domu szybko obiadek zrobiłam, pózniej przyszła sasidka z dziewczynkami wiec posiedziałysy nasłonku bo dzisaj super pogoda wiec trzebabylo skorzystac :-):-):-)

reklama
hej mmuski wy tu zyjecie jeszcze na tym watku:-D:-D:-D

Piekna pogoda wiec az grzech siedziec w domu u mnie maksiu jezdzi rowerkiem a maż popija piwko z sasiadami na ławeczce przed domkiem:-D:-D:-Da ja korzystam i klikam bo tak to chłop sie buntuje ze nawet w nieziele nie moge odejsc od kompa:-D:-D:-D
Wieczorkiem jade do szwagierki na grilla , sezon grillowy czas zacząć:-):-):-)

Do góry