reklama
Agniecha przesadzxasz w kompleksy to mozna popasc przy moim chłopie i synku bo to dwa szczypiorki a ja przy nich czuje sie jak hipopotam

ale co tam jestem jaa jestem i jak sie komus nie podobam to niech nie patrzy i tyle

takze nie przejmuj sie kilkma kilogramami wiecej , przynajmniej mąż ma co całowac jak zacznie to długo mu schodzi a przy chudzielcu ledwo zacznie i juz mus kończyc 

Ja spadam na zakupy bo maz w domu wiec tzreba jakis obiadek upichcic i musze płyn do naczyn kupic bo garów pełno w zlewie a nie ma czym umyc

miałam wczoraj kupic i zapomniałam

ale co tam jestem jaa jestem i jak sie komus nie podobam to niech nie patrzy i tyle

takze nie przejmuj sie kilkma kilogramami wiecej , przynajmniej mąż ma co całowac jak zacznie to długo mu schodzi a przy chudzielcu ledwo zacznie i juz mus kończyc 

Ja spadam na zakupy bo maz w domu wiec tzreba jakis obiadek upichcic i musze płyn do naczyn kupic bo garów pełno w zlewie a nie ma czym umyc

miałam wczoraj kupic i zapomniałam

monik75
Mama Mai i Oskarka
Iwcik GRATULUJĘ DZIEWCZYNKI!!! :-):-) Super że z maleńką jest wszystko w porządku i jest zdrowiutka. Niech się rozpycha w Twoim brzuszku i ładnie rośnie :-)
Dziękuję za wsparcie dziewczynki :-)
U nas na razie mała poprawa jest ale jeszcze śluz jest ciemny. Najgorsze jeszcze je to że mój M cały dzień w pracy a potem jeszcze jeździ na zabiegi bo ma problem z kręgosłupem i w ten sposób siedzę cały czas sama z Mają. Jutro jadę na cały dzień do Rzeszowa do teściowej. Ale wygląda że dalej będzie padać wiec z placu zabaw nici i będę musiała cały dzień znosić teściową
. Rano na Warzywnej jeszcze muszę zrobić badania z krwi. Słyszałam że tam najtaniej robią i bardzo dokładnie.
Dziękuję za wsparcie dziewczynki :-)
U nas na razie mała poprawa jest ale jeszcze śluz jest ciemny. Najgorsze jeszcze je to że mój M cały dzień w pracy a potem jeszcze jeździ na zabiegi bo ma problem z kręgosłupem i w ten sposób siedzę cały czas sama z Mają. Jutro jadę na cały dzień do Rzeszowa do teściowej. Ale wygląda że dalej będzie padać wiec z placu zabaw nici i będę musiała cały dzień znosić teściową
. Rano na Warzywnej jeszcze muszę zrobić badania z krwi. Słyszałam że tam najtaniej robią i bardzo dokładnie.Hej laski;-);-)
IWCIK gratuluję dziewczynki:-):-) a nie mówiłam że wspólne USG jest super:-)
MONIK nooo niewesoło masz ale bądźmy dobrej myśli i wszystko będzie oki.
AGNIECHAK nie przejmuj się wagą zobacz na mój suwaczek ja to dopiero jestem hipcia no ale jestem na dobrej drodze zamierzam schudnąć do 60 bo o 49 które miałam po pierwszym porodzie mogę pomarzyć
Ja jakoś nie mam weny ani czasu aby cos napisać chałupę mam rozwaloną gołe ściany czekaja na malowanie jak skończę to się pochwalę.Narazie wrzucę fotki moich dzieci w zeszłym roku w ogródku.
IWCIK gratuluję dziewczynki:-):-) a nie mówiłam że wspólne USG jest super:-)
MONIK nooo niewesoło masz ale bądźmy dobrej myśli i wszystko będzie oki.

AGNIECHAK nie przejmuj się wagą zobacz na mój suwaczek ja to dopiero jestem hipcia no ale jestem na dobrej drodze zamierzam schudnąć do 60 bo o 49 które miałam po pierwszym porodzie mogę pomarzyć

Ja jakoś nie mam weny ani czasu aby cos napisać chałupę mam rozwaloną gołe ściany czekaja na malowanie jak skończę to się pochwalę.Narazie wrzucę fotki moich dzieci w zeszłym roku w ogródku.
Załączniki
ANEK ja bym była w siódmym niebie gdybym chociaż ważyła tyle co ty na początku diety,na razie zeszło 4 kg ale jeszcze dużo pracy przede mną i jeśli tym razem waga się nie ruszy to będę musiała zrobić jakieś badania hormonalne.Na razie mały ciągle na cycu a waga aby aby,ograniczyłam nabiał,nie jem smażonego i co?d...a.szkoda,że nie mieszkacie bliżej ale mimo to zapraszam,gdyby któraś była w okolicy
hej kobietki!!!!
jestem mile zaskoczona bo cos ruszylo i cos zaczelo sie dziac na forum.
oby tak dalej.
ja dzis od rana mam super humorek,mam nadzieje że taki mi pozostanie do wieczora.;-)
pogoda beznadziejna za oknem ciemno,pada deszcz,wieje-szkoda gadac.

my juz po obiadku (dzis spagetti robiłam)blizniaki spia a M z krystianem w tesco na zakupach.
iwicik-napisalam ci na prywatna wiadomosc.;-)
anek m-wtamy kochana!!
dawno juz cie nie bylo na bb?
dzieciaczki kochane.
monik-jak nie chcesz całego dnia z tesciowa spedzic to zapraszam do siebie!!!!!!!!
z tego co pamietam to tesciowa na nowym miescie mieszka-a ja mieszkam na kwiatkowskiego wiec to nie jest daleko.
dobrz że jest u Ciebie poprawa i ze juz nie krwawisz.bedzie dobrze.

jestem mile zaskoczona bo cos ruszylo i cos zaczelo sie dziac na forum.
oby tak dalej.

ja dzis od rana mam super humorek,mam nadzieje że taki mi pozostanie do wieczora.;-)
pogoda beznadziejna za oknem ciemno,pada deszcz,wieje-szkoda gadac.

my juz po obiadku (dzis spagetti robiłam)blizniaki spia a M z krystianem w tesco na zakupach.
iwicik-napisalam ci na prywatna wiadomosc.;-)
anek m-wtamy kochana!!
dawno juz cie nie bylo na bb?
dzieciaczki kochane.
monik-jak nie chcesz całego dnia z tesciowa spedzic to zapraszam do siebie!!!!!!!!

z tego co pamietam to tesciowa na nowym miescie mieszka-a ja mieszkam na kwiatkowskiego wiec to nie jest daleko.
dobrz że jest u Ciebie poprawa i ze juz nie krwawisz.bedzie dobrze.
hej babeczki a ja wpadam z rana jak smietana 

maksiu w szkole meza niestety dzisiaj nie mam wróci jutro wiec ja klikam od rana ale chyba bede musiała isc i wpasć do kuchni bo mój żołądek własnie przykleił sie do kregosłupa 
leże jescze w łóżku i nie chce mi sie wstawac 

wsumie to nie mam po co:-):-):-)kurcze co ja bede dzisiaj robiła moze pujde truskawki porozszadzac ale chyba wydaje mi sie ze za mokro bedzie na grzadkach

maksiu w szkole meza niestety dzisiaj nie mam wróci jutro wiec ja klikam od rana ale chyba bede musiała isc i wpasć do kuchni bo mój żołądek własnie przykleił sie do kregosłupa 
leże jescze w łóżku i nie chce mi sie wstawac 

wsumie to nie mam po co:-):-):-)kurcze co ja bede dzisiaj robiła moze pujde truskawki porozszadzac ale chyba wydaje mi sie ze za mokro bedzie na grzadkach

hej kobieki!!!!!!!
za oknem beznadziejnie,pada,wieje-szkoa gadac
.czlowiekowi sie nic nie chce przez ta poode.
przed chwilka własnie bylo oberwanie chmury i nawet zaczelo grzmiec!!!!

moja nocka dzisiaj byla okropna,wstawalam do alana bo darl sie strasznie.dla czego on mi tak fatalnie znosi to zabkowanie?:-(
mój krystian jedze dzis na cały weekend do mojej mamy,i juz od rana chce sie pakowac i gledzi mi za uszami ze juz chce jechac.

iwicik-komu jak komu ale ty możesz sobie poleniuchowac do woli w łuzeczki.
;-)(sama bym tak chciala)
a co do komentarza na nk-to nie masz powodu wpadac w kąpleksy.wcale tak fajnie ja nie wygladam,jestem gruba!!!
zdiecia kłamią.

;-)
a i mam spodnie ciażowe jak bys chciała.:-)

za oknem beznadziejnie,pada,wieje-szkoa gadac

.czlowiekowi sie nic nie chce przez ta poode.
przed chwilka własnie bylo oberwanie chmury i nawet zaczelo grzmiec!!!!

moja nocka dzisiaj byla okropna,wstawalam do alana bo darl sie strasznie.dla czego on mi tak fatalnie znosi to zabkowanie?:-(
mój krystian jedze dzis na cały weekend do mojej mamy,i juz od rana chce sie pakowac i gledzi mi za uszami ze juz chce jechac.

iwicik-komu jak komu ale ty możesz sobie poleniuchowac do woli w łuzeczki.
;-)(sama bym tak chciala)a co do komentarza na nk-to nie masz powodu wpadac w kąpleksy.wcale tak fajnie ja nie wygladam,jestem gruba!!!
zdiecia kłamią.

;-)a i mam spodnie ciażowe jak bys chciała.:-)
reklama
Podziel się: