reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

co do zdjęć to wolę wstawiać dzieciaki,a przy Was to można wpaść w kompleksy,jesteście laski jak nie wiem co,a u mnie duuuuużoza dużo!

reklama
Agniecha przesadzxasz w kompleksy to mozna popasc przy moim chłopie i synku bo to dwa szczypiorki a ja przy nich czuje sie jak hipopotam:-D:-D:-D:-Dale co tam jestem jaa jestem i jak sie komus nie podobam to niech nie patrzy i tyle:-D:-D:-Dtakze nie przejmuj sie kilkma kilogramami wiecej , przynajmniej mąż ma co całowac jak zacznie to długo mu schodzi a przy chudzielcu ledwo zacznie i juz mus kończyc :-D:-D:-D

Ja spadam na zakupy bo maz w domu wiec tzreba jakis obiadek upichcic i musze płyn do naczyn kupic bo garów pełno w zlewie a nie ma czym umyc:-D:-D:-Dmiałam wczoraj kupic i zapomniałam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Iwcik GRATULUJĘ DZIEWCZYNKI!!! :-):-) Super że z maleńką jest wszystko w porządku i jest zdrowiutka. Niech się rozpycha w Twoim brzuszku i ładnie rośnie :-)

Dziękuję za wsparcie dziewczynki :-)
U nas na razie mała poprawa jest ale jeszcze śluz jest ciemny. Najgorsze jeszcze je to że mój M cały dzień w pracy a potem jeszcze jeździ na zabiegi bo ma problem z kręgosłupem i w ten sposób siedzę cały czas sama z Mają. Jutro jadę na cały dzień do Rzeszowa do teściowej. Ale wygląda że dalej będzie padać wiec z placu zabaw nici i będę musiała cały dzień znosić teściową :confused2:. Rano na Warzywnej jeszcze muszę zrobić badania z krwi. Słyszałam że tam najtaniej robią i bardzo dokładnie.

Hej laski;-);-)
IWCIK gratuluję dziewczynki:-):-) a nie mówiłam że wspólne USG jest super:-)
MONIK nooo niewesoło masz ale bądźmy dobrej myśli i wszystko będzie oki.:tak:
AGNIECHAK nie przejmuj się wagą zobacz na mój suwaczek ja to dopiero jestem hipcia no ale jestem na dobrej drodze zamierzam schudnąć do 60 bo o 49 które miałam po pierwszym porodzie mogę pomarzyć:wściekła/y:
Ja jakoś nie mam weny ani czasu aby cos napisać chałupę mam rozwaloną gołe ściany czekaja na malowanie jak skończę to się pochwalę.Narazie wrzucę fotki moich dzieci w zeszłym roku w ogródku.

Załączniki

• P1000624.jpg
    P1000624.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 44
  • P1000945.jpg
    P1000945.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 43
  • P1010029.jpg
    P1010029.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 45
ANEK ja bym była w siódmym niebie gdybym chociaż ważyła tyle co ty na początku diety,na razie zeszło 4 kg ale jeszcze dużo pracy przede mną i jeśli tym razem waga się nie ruszy to będę musiała zrobić jakieś badania hormonalne.Na razie mały ciągle na cycu a waga aby aby,ograniczyłam nabiał,nie jem smażonego i co?d...a.szkoda,że nie mieszkacie bliżej ale mimo to zapraszam,gdyby któraś była w okolicy

hej kobietki!!!!:happy:
jestem mile zaskoczona bo cos ruszylo i cos zaczelo sie dziac na forum.
oby tak dalej.:tak:

ja dzis od rana mam super humorek,mam nadzieje że taki mi pozostanie do wieczora.;-)
pogoda beznadziejna za oknem ciemno,pada deszcz,wieje-szkoda gadac.:wściekła/y::no:
my juz po obiadku (dzis spagetti robiłam)blizniaki spia a M z krystianem w tesco na zakupach.

iwicik-napisalam ci na prywatna wiadomosc.;-)

anek m-wtamy kochana!!
dawno juz cie nie bylo na bb?
dzieciaczki kochane.

monik-jak nie chcesz całego dnia z tesciowa spedzic to zapraszam do siebie!!!!!!!!:tak:
z tego co pamietam to tesciowa na nowym miescie mieszka-a ja mieszkam na kwiatkowskiego wiec to nie jest daleko.
dobrz że jest u Ciebie poprawa i ze juz nie krwawisz.bedzie dobrze.

hej babeczki a ja wpadam z rana jak smietana :-D:-D:-D maksiu w szkole meza niestety dzisiaj nie mam wróci jutro wiec ja klikam od rana ale chyba bede musiała isc i wpasć do kuchni bo mój żołądek własnie przykleił sie do kregosłupa :-D:-Dleże jescze w łóżku i nie chce mi sie wstawac :-D:-D:-Dwsumie to nie mam po co:-):-):-)kurcze co ja bede dzisiaj robiła moze pujde truskawki porozszadzac ale chyba wydaje mi sie ze za mokro bedzie na grzadkach:eek::eek::eek::eek:

hej kobieki!!!!!!!:happy:
za oknem beznadziejnie,pada,wieje-szkoa gadac:no::wściekła/y:.czlowiekowi sie nic nie chce przez ta poode.:no:
przed chwilka własnie bylo oberwanie chmury i nawet zaczelo grzmiec!!!!:szok::szok:
moja nocka dzisiaj byla okropna,wstawalam do alana bo darl sie strasznie.dla czego on mi tak fatalnie znosi to zabkowanie?:-(
mój krystian jedze dzis na cały weekend do mojej mamy,i juz od rana chce sie pakowac i gledzi mi za uszami ze juz chce jechac.:angry::angry::eek:

iwicik-komu jak komu ale ty możesz sobie poleniuchowac do woli w łuzeczki.:tak:;-)(sama bym tak chciala)
a co do komentarza na nk-to nie masz powodu wpadac w kąpleksy.wcale tak fajnie ja nie wygladam,jestem gruba!!!:-pzdiecia kłamią.:-D:-D:-D;-)
a i mam spodnie ciażowe jak bys chciała.:-)

reklama
hej!
Iwcik odpoczywaj a nie za truskawki się bierzesz,mężą nagoń a Ty się leń,bo jak nie teraz to kiedy,póżniej maleństwo Ci nie pozwoli.
Lidka a dajesz Alankowi coś przeciwbólowo?

Do góry