reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

No to faktycznie lidka masz nerwowy dzien chociaz przyznam ze pogoda daje popalic ale mnie dzisiaj nie przeszkadza:-D:-D:-D nawet lis mi nie zepsol dobrego humoru :-D:-D:-Dchoc zjadł sobie 4 moje kury:-D:-D
a ja jeszcze dzisiaj dostałam super info na NK bo znalazła mnie moja dawna kolezanka z którą wariowałam z 15 lat temu w hiszpani ,strasznie sie ucieszyłam bo my to takie dwe wariatki były:-D:-D:-D
Lidka chlanij sobie kieliszek dobrego winka moze przejdzie chociaz troszke:-):-)

Agniecha a ty co tak po sól wparowałas napisz co tam u ciebie słychowac:-D

reklama
dzieciaki śpią a ja kawkuję,muszę doprowadzić je do porządku,bo przez te święta,teraz chrzciny okropnie się rozbrykały,poza tym wszystko po staremu,ojciec w pracy,matka z dzieciakami dzień jak co dzień.
NK to fajna sprawa,ja też z wieloma osobami mogłam odnowić znajomości,choć ciężko jest się spotkać ale można chociaż popisać,czy zadzwonić.

No faktycznie Nk jest swietna sprawa , gdyby nie ten portal to z połowa ludzi z klasy nie miałabym kontaktu bo ja mieszkałam na slasku i jak wyprowadziłam sie na podkarpacie to mialam tylko kilka tel do zajomych a reszta poprostu podupadla i przez NK własnie odnowiłam kontakty.

A własnie agniecha jak tam po chrzcinach, my z mezem planujemy chrzciny w pazdzierniku na9 rocznice slubu, połaczymy sobie dwie imprezki naraz:-):-):-)

iwicik-kochana mi kieliszek na poprawe humoru to raczej nie pomoze:no:,musiala bym chyba całą butelke wipic.:tak:;-):-)
a nk to super portal-moze sie tam odnajdziemy?

agniechak-witamy!!!:happy:
jak po chrzczinach,jak tasm o swietach i ogólnie co u Ciebie.
pozrawiam!:-)

a ja ogladam powryut 30 ciał na lotnisku na okeciu.tragiczny widok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-(
jeszcze bardziej sie zdołowałam i płakałam.:-(

chrzciny mieliśmy na 20 osób,teściowa mi pomogła bardzo,bo zrobiła mi aż sałatkę jarzynową,serio!Sam siedziałam do póżna i piekłam placki,mięsa robiłam,a w dzień to i jeszcze dzieciakami trzeba było się zająć,w nocy przed chrzcinami przyjechało moje rodzeństwo i tata,to chociaż mi stoły ułożyli i ponakrywali.A na krótko przed wyjazdem do kościoła buty ledwie na nogi wcisnęłam,tak miałam spuchnięte.dobrze,że oni mi pomogli,bo na teściówke i jej królewny nie ma co liczyć.Ogólnie przyjęcie udane.Dzisiaj wyrzuciłam wszystko teściowej i mi ulżyło,nie chciałam tego robić przy wszyskich,i niech wie co o tym wszystkim myśle.Piotrusia rozpaprali a teraz głupio gadają co on taki niedobry,teraz to jest beale przedtem to go zabierali na całe dnie.A może to ja jestem wredna...

agniechak-te tesciowe.................WREDNE BABY!!!!!!!
mnie moja tez od samego rana w......!!!!!chyba zaraz ej cos powiem bo nie wytrzymam.
a co do twojej to faktycznie strasznie ci pomogła,narobiła sie że hej.......
najwazniejsze jest to że ty ze swoim M sie kochacie i sie dogadujecie i że stanie w twojej obronie zawsze a nie po strone mamusi.

chyba was babki znalazłam na NK wyslałam zaproszenia jak to nie wy to nie wiem kto:-D:-D:-DLIDKA ciebie napewno bo poznałam ale cholera z ciebie ile ty kolorów na tych łosach miałas :-D:-Dco zdicie to inny kolor:-D:-D:-Dale figurke tylko pozazdroscic ja po ciązach twoich :-):-):-)cholra dobra masz przemiane materi chyba ze mąz tak wałkuje:-D:-D:-D:-Di zbedne kalri ubywają:-):-):-)

Aga ciebie tez znalazłam i powiem ci ze mało ta, ciebie na tych fotach:tak::tak::tak:

iwicik-tak znalazłas mnie!!!!:-)to cala ja i moj rodzinka.:tak:a co do kolorow na wlosach to lubie eksperymenty.;-):-p
a ja ne wem dla czego nie moge zobaczyc twoich zdiec:no::no:,wogole nie łaczy mnie z twoja galeria.:no::eek:
póznie jezcze spruboje morze sie uda.:tak:
a co do figury to wcale tak chuda nie jestem,:no::no:mam wredny durzy brzuch ktorego usiłuje sie pozbyc.:tak:

reklama
Lidka próbuj napewno ci sie uda:-):-) no i poprosze o twój adres na priva i ewentualnie numer tel. jakby co to zadzwonie i wpadne na kawke:-):-):-):-)jak sie zrobi troche cieplej:-):-):-)

Do góry