reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej kobietki!!!!!!:-)
ale tu pustki żadna z was nawet na chwilke nie zajrzy na bb.:no::no::-(
wybaczam wam.......;-)ale mam nadzieje że po swietach wrucicie!!!!!:tak::happy2:

reklama
Ufff...nareszcie mam chwilę.
Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie
najbliższych osób
szczerze życzy
ANIA Z RODZINKĄ

witam sie w WIELKA NIEDZIELE!!
ja juz po sniadanku wielkanocnym!!blizniaki spia a krystian z M w kosciele.ja byłam na 6 rano w kosciele i teraz troszke mi sie oko zamyka ale sie nie połoze bo trzeba obiadek zrobic no a potem rodzinka ma przyjechac.

pozdrawiam!!!!!

Hej laski

no to juz po swietach a wy gdzie jestescie:-D:-D:-D:-D

U mnie masara juz tydzien trzyma mnie przeziebienie a jutro mam isc na badania, juz widze jak one wyjda....masakra.......ale musze bo w poniedziałek wizyta u gina i musze je miec zrobione:tak:jeszcze cisnienie mi dowala od dwóch tygodni wiec tez mu sie nie spodoba bo miałam zawsze w granicach 120/85 a teraz ma w granicach 90/60......

świeta mnie zaskoczyły a raczej rodzinka bo nikogo miało nie byc ewentualnie do 5 osób a okazało sie ze bylo 19 :-D:-D:-D:-D a ja nie przygotowana bo stwierdzilam ze 5 osób zmiescimy sie przy ławie wiec stołu nie rozkladałam , a tu prosze siedzieli wszyscy przy ławie:-D:-D:-D:-Dco tam kawa sie pomiesciła i zimna plyta tez:-D:-D:-Dzjedli wszystko i pojechali :-D:-D:-D

W drugi dzien swiat juz sie zmyłam z domu i pojechalismy do moich rodziców no i tam byl lejek zrobiony , umierałam ze smiechu jak maksiu z tata babcia i dizadkiem sie lali woda :-D:-D:-D chociaz w domu rano tez zrobilismy sobie lejka bo tatus nam nie chciał wstac z łóżka wiec trzeba było go potraktowac woda , no i z psikawki nie pomogło to garnek poszedł w ruch i takim to sposobem moja sypialnia była zalna nawet sciany :-D:-D:-Dudało mi sie tylko ocalic kołderke bo wkońcu tzreba było tatusia odkryc zeby go oblac:-D:-D:-D

A u was jak tam po swietach????????????

Witajcie.W pierwszy dzień świąt byliśmy z całą rodzinką w mojej rodzinnej miejscowości niedaleko Biłgoraja,była cudna pogoda,byliśmy z dziećmi w kościele ale niestety musiałam się zmyć pod koniec bo małej się znudziło:no: i zaczęła wołać że chce do domku:szok: W drugi dzień odwiedziła nas siostra M z rodzinką, siedzieliśmy przy stole oczywiście obżeraliśmy się czego rezultatem jest 1 kg na plusie :wściekła/y: no i suwaczek nieaktualny:no::no: A dzisiaj sprzątanie pranie itp:wściekła/y: A pogoda beznadziejna prawie cały dzień padało.
IWCIK masz przesrane z tym niskim ciśnieniem ja tez tak miałam:szok: masakra i tyle raz tylko skoczyło mi do 140 na 90 a tak zawsze miałam 90 na 60 lum 100 na 60:szok: a i teraz mam 105 góra 110.

Witam!
Wróciłam wczoraj ale trzeba było się rozpakować,poprać,niedawno wróciłam z zakupów bo w sobotę chrzciny i zap...jak nie wiem co
.
pozdrawiam

czesc kobietki!!!
swieta,swieta i po swietach.
ja od czoraj pruboje napisac na bb ale mi cos net szwankuje i juz mnie trafia.mam nadzieje ze sie dzis uda.

ja dzis bylam z mimi blizniakami w poradni wczesnej interwencji,i musze sie wam pochwalic ze nasza pani dr.wypisala juz moich chłopcow z rehabilitacji.prawidlowo sie rozwijaja i powiedziala ze jak na razie nie potrzeboja sie rehabilitowac.strasznie sie ciesze ze juz jest wszystko z nimi ok.
dziewczynki może wy mi pomozecie?w sobote robie mega duża imprezke urodzinową calej mojej trojki i chciala bym zrobic dwie sałatki,ale nie mam pojecia jakie,a nie chce robic tych co zawsze.może wy mi podpowiecie jakie? zalezy mi na tym zeby były szybkie w zrobieniu i pyszne.

agniechak,anek m-witamy!!dawno was nie było?
anek-a tym ze przytyłas to sie nie przejmoj,sama nie jestes bo ja też na pewno przytylam.i teraz sie zastanawiam jak to szybko zrzucic.

iwicik-trzymam kciuki za dobre wyniki.daj znac jak ci wyszly.

Hej laski

fajnie ze powracałyscie z tych swiat bo cos tu pusto bez was bylo:-)

Agniecha no to faktycznie chrzciny to jestes zabiegana , ja dopiero w sierpniu rodze a mój maz juz szaleje z chrzcinami , juz wymysla co bedze jadł i swiniaka szuka:-D:-D:-D bo wymyslił calego upiec takiego na ok40kg , obawiam sie ze ze chrzciny u mnie beda 23 pazdziernika bo maz chce połączyc z rocznica slubu niestety szkoda ze 20 nie wypada w sobote:-:)-(i szuka kateringu w miare taniego moze wy laski co znacie jakie numery????????:confused::confused::confused:

Anek no to chyba mamy cos wspólnego :-Dniskie cisnienie:-D:-D:-Ddzisiaj tez byłam na badaniach i kazałam zeby sprawdzila mi cisnienie miałam 100/60 i kazała mi duzo pic płynów bo mam lekko wyczuwalne tak jakby mi serducho słabo pracowało , tak mi powiedziała:confused::confused::confused:

A wyniki beda dopiero jutro popoludniu:szok:juz sie boje:-D:-D:-D

Lidka no to bedzie impreza łał:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:ja mam badrzo fajna sałatke jezeli chcesz mozesz spróbowac bo ja zrobiłam na swieta i nawet nie zdażyłam zjesc bo wszyscy sie rzucili nawet dzieciom spamkowała mimo iz bylo czuc czosnek ale mozna dac go mniej i nie bedzie ostra

a wiec jest to sałatka warstwowa , układa sie jedno na drugie nie mieszasz jej :

warstwa skrojonej kapusty pekińskiej

na to gulasz angielski z puszki najlepszy z sokołowa pokrojony w kostke

puszka kukurydzy z puszki konserwowej

pęczek rzodkiewki pokrojonej w kostke ( mozna dac dwa peczki)

duzy ogórek swieży zielony w kostke skrojony

15dag żółtego sera startego

na samą góre wylac sos zrobiony

4łyż duże majonezu

2łyż musztardy

2 łyż śmietany gęstej

sól , pieprz do smaku i żąbek czosnku wycisnąc lub czosnek z torebki gotowy zmielony dodac odrobine do smaku( jak chcesz ostrzejsza dodaj wiecej czosnku jak ma byc łagodny smak sosu to tylko odrobine czosnku)

i to wszystko zycze smacznego:-):-):-):-)

iwicik-dzieki za przepis.
nawet mi nie mow o tych urodzinach.tak mi sie nie chce nic robic ale obiecalam mojemu krystiankowi,a zreszta już gosci zaprosiłam.
nie mam wogóle kacepcji co mam zrobic.
mam nadzeje że jakas wena we mnie wejdzie i cos wymyslę.

reklama
Lidka bardzo fajnym pomysłem jest tez zrobienie dla dzieci salatki owocowej ja byłam niedawno na urodzinkach z maksiem i tam wlasnie dzieci zajadały sie nia , dajesz wszystkie mozliwe owoce nawet te z puszek i pokrój je w kosteczke i zalej wszystkie owoce sokiem z puszki z brzoswiń no i brzoskwinie tez wkrój do tej sałatki daje to super smak i konsystencje tej salatce

Do góry