reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

:-D:-DLidka ty chudzinko w twoje spodnieciążowe to j obawiam sie ze nie wejde:-D:-D:-D

Aga ja naprawde leniu****e ile sie da a szczególnie w te dni kiedy męża nie mam w domu , a obawiam sie ze on w truskawki nie pójdzie no cyba zebym mu zaproponowała sex w tych truskawkach to penie ze by poszedł:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja jak pojechałam po dizeci do szkoły tak wróciłam niedawno bo pilnowalam dzieciaczkow bo sasiadka musiała po meza jechac a nie chciała brac dwójki ze soba , wiecie jak to jest ubierac dwóch chlopakow i do auta pakowac wiec sobie posiedziałam trochę:-):-):-) no i sasiad jak wrócił nalał winka łykłam trzy razy i dzidzia znów ma dyskoteke w brzuszku chyba jej smakuje:-D

reklama
iwicik-zmiescisz sie kochana!!!!!co bys sie nie zmiescila.
ja przy blizniakach mialam dosc spory brzuszek i jeszcze luz byl w spodniach.
jak przyjedziesz to Ci je pokrze.
a winko smakuje malutkiej.

agniechak-tak daje przeciwbolowe,ale to i ta nie za bardzo pomaga(jak pomorze to na 3-4 godz.)

Przyznam wam się,że ja z jakieś 1,5 tyg temu wypiłam lampkę wina a miałam takie wyrzuty sumienia jakbym wypiła z butelkę-a takiego miałam smaka.Czasem z moim jeszcze przed ciążą to lubiliśmy od czasu do czasu napić się winka wieczorkiem kiedy już Piotruś spał.U mnie w pierwszej ciąży to była taka ochota na s...,że ho.A teraz to tylko aby,aby,bo ciąża była zagrożona.

czesc kobieki!!!!
ja dzis wstalam super wyspana bo ani raz nie wstawalam do dzieci.jestem też dzis w dobrym humorku,a to dla tego ze sie wyspałam.
od samego rana jetem na pełnych obrotac,pranie,sprzatanie,gotowanie,miedzy czasie glowe umyłam i dopiero teraz sobie usiadłam i jeszcze tipsy piłuje.;-)dopiero teraz słoneczko zaswieciło,ale wcale ciepła nie ma.:no:

agniechak-a ja wogóle ochoty na sexs w ciazy nie miałam:no::eek:,a zreszta nie mogłam,bo cieza była zagrożona.
a dla czego miałas wyrzuty sumienia?:eek:

Lidka oki jak sie zmieszcze to odkupie se od ciebie zawsze sie przydadza tym bardziej ze mam tylko jena pare spodni hehehe:-D:-D:-D

Agniecha nie przejmuj sie bo ja tez nie mam ochoty teraz na sex ale za to cholernie duzo sie przytulam potrzebuje takiej bliskoosci męża ale nie sexu i on to rozumie:-):-):-)

Ja tez cały dzien na wysokich obrotach i zaczynam wlasnie odczuwac ból kregosłupa :-:)-:)-( pewnie w nocy bede sie rzucac na łóżku jak jakas foka:-D:-D:-Dbo nie bede umiala znalezc dogodnej pozycji ale dobrz ze mażspi dzisiaj ze mna to nogi chociaz wystawie na niego i beda wysoko:-D:-D:-D
Wogóle to mój M stwierdził ze pojedzie jutro do rzesowa na zakupy :-D:-D:-Dciekawa jestem gdzie co kupi bo pewnie wszystko bedzie pozamykane:tak::tak::tak::tak::tak:

iwicik-kochana i po co tak szalejesz z tym sprzataniem!!:no:nie wolno-zabraniam!!!!!!:no::tak:
masz odpoczywac i nogi w górze trzymac.;-)
wiem na pewno że l.eklerk jest otwarty do 13.:tak:
a nie orietujesz sie czy na dolowej cos bedzie?:sorry:

o wizisz ja nie mam pojecia czy na dołowej cos bedzie ja chciałam wybrac sie do plazy i full marketu ale pewnie zamkniete wiec raczej jutro sie wybiore to bedzie pewne ze otwarte:-):-):-):-)

Ja wstalam i zjadłam sniadanie takie delikatne bo w nocy meczyly mnie wymioty wiec wole nie ryzykowac:-):-):-) dzisiaj juz dobrze tylko kaszel mam straszny malo co płuc nie wypluje:-D:-Dale jakies syropki pije wiec moze przejdzie :-D:-D:-D

Miłej niedzielki:-D:-D:-D

czesc mamuski!!!!!:happy:
ja tak jak pisałam bylam cala rodzinka u mojej mamy i tam zaliczylismy bardzo dlugi spacer,:tak: ale pogoda była piekna i grzechem by było siedziec w domu.
dzieciaki juz spia a ja mam czas teraz tylko dla siebie.;-):tak::-)

iwicik-współczuje wymiotów:no::-(,i jeszcze jakies chorubsko Cie dopada.:-(ja jak w ciąży byłam to 4 razy byłam chora ale na szczescie bez antybiotyków sie obeszlo.:tak:
a co do zakupów dzisiaj to wszystko:no::no: wyzamykane nawet tesco:szok::szok:

witam popoludniowo

Ja zagladam dopiero teraz bo rano wstalam i sie zdziwiłam bo nie moglam nic powiedziec cała noc kaszlalam jak wariatka jakas, tym razem to jakies gorsze choróbstwo nie tylko przeziebienie wtedy moglam gadac a teraz nikt mnie nie słyszy:-D:-D:-D
Pojechalam rao do lekarza pózniej apteka po syropki i tabletki ale dobrze ze narazie antybiotyku mi nie dała kazała poczekac jak po dwóch dniach nie bedzie poprawy to wtedy mam isc po antybiotyk:crazy:, a j nie chce antybiotyku:no::no::no:no i jeszcze bank i zakupki obskoczyłam juz przy okazji a miałam dzisiaj na zakupy do rzeszowa jechac:wściekła/y::wściekła/y:.
Pogoda jak pod psem bo od samego rana pada dobrze ze mąz dzisiaj zawiózł dzieci do szkoły i wlasnie po nie pojechał , a jutro bede musiaa sama bo M nie bedzie bo w pracy:no::no::no:no trudno:-(

reklama
Iwcik ale mąż będzie miał spokój(żartuję)
My ciągle siedzimy sami,wczoraj tylko byliśmy w komplecie.Dzisiaj obaj marudzą jeden przez drugiego,szlag mnie normalnie momentami trafia,a do tego jeszcze pada więc nie wyjdziemy.

Do góry