reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Magda ty tu nie sciemiaj tylko wyslij mi namiary na Twoje GG bo ja do Moniki pisze i nie wiem wogole czy to badziewie dziala.:wściekła/y:Pisze jakby do siebie:-D
Kasiek 83 my to sie mozemy spotkac na inter , i pojechac razem bo ja tez nie wiem gdzie Magda mieszka.

reklama
No Ja już tam nie wchodzę, bo z daleka czuć " zapach miłości " :-D Magda, zrobione - lubię te nasze "polek nocne rozmowy " :-D K&F uśmiech się :-)
Kasiu. J witaj i tu i tam i tam też :-) i reszcie morning bardzo:-)

Ale nuda...
Szukam tego mieszkania i nic nie ma ciekawego do oglądania. Nie mogę też znaleźć strony tej agencji Inghams, chyba nie mają. Może się osobiście do nich wybiorę, ale taka dupna pogoda, że mi się nawet nie chce wychodzić.
Emilka już od kilku dni zaczęła sobie porządnie gugać, bo wcześniej jakoś coś tam z siebie wydawała, ale mało. A i zaczęła się też tak prężyć i wyginać ciało jak leży, mam wrażenie że się niedługo w końcu przekręci :-).

reklama
Do góry