reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Monika - jeszcze raz - superowo, oby wszystko do konca bylo ok.:-)
Kasiek 83 - a ty idziesz do Madzi na kawe w przyszlym tyg?
Noami- jak chcesz to podam ci tel do naszego housingu , u nas na osiedlu co chwila jest jakis dom wolny.
Ide pilnowac bigosu bo znowu cos przypale:-p

reklama
No to tak dziewczynki moj maz dzis byl ogladac mieszkanka bo tez chcemy zmienic na flat, bo mieszkanie w domku troche nas wkurza z tego powodu ze wszytskie pokoje sa u gory i nie mozemy zrobic malemu pokoiku i jego pokoj z zabawkami narazie jest w salonie :eek::rofl2::crazy:
mieszkanka byly na bd4 w takich blokach niby zwanych apartementami no i okazaly sie super kazde mieszkanie po 2 lazienki ladna kuchnia itd i tak sobie myslelismy ze fajnie by bylo ale ten bond nas dobija i tak w trakcie naszej rozmowy przyszla poczta a tu prosze niespodzianka z homehutnera 3 listy zeby zobaczyc 3 mieszkania w tych blokach wizowcach niedaleko centrum chyba to jest menchester road :-) zobaczymy moze a noz beda fajne i nam beda pasowac i jakies dostaniemy :) trzymajcie kciuki a niebawem bede sie przeprowadzac ;-)
Noami a ty chcesz flat czy dom? i ile bedroom? bo ja to ostatnio siedze w tym rekami i nogami bo szukam nam czegos milego :tak:
Madzia ja z checia przyjade spotkam sie z Niunka na interchange no chyba ze juz bede sie pakowac na nowe mieszkanie :-):-)
a dziewczyny -cisna na mnie z przychodni na antykoncepcje i juz mi odradzaja tabletki bo zle sie czulam teraz mowia o implancie chociaz strasza ze moge jeszcze przytyc albo spirale ta bez hormonow plisss poradzcie mi cos bo chce sie zdecydowac i za tydzien isc i zakoczyc ten temat. :sorry:ale mam metlik w glowie
Kasia i Fabian a nie chcesz mnie zabrac ze soba do Polski ?????? tez bym chciala pojechac :-(

Monika Jeszcze raz Gratuluje i dobrze ze wszystko jest ok.;-)
Kasiek moge Cie zabrac pewko!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A co do tych blokow na men road to niunka kiedys blisko mieszkala w flacie na men road.Ale raczej nie miala dobrej opini o tych wiezowcach.Zreszta ona napewno sama ci powie.Jesli mowimy o tych samych!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:

Mojej biednej córeczce chyba zęby idą, bo taka niespokojna jest i taka płaczliwa.Wiem,że chce jej sie spać, a nie może zasnąć i drzemie po 20 minut.Biedna.
Kasia , Edytka dzięki za szybkie piwko :)

Kasiek83-
Jak juz ci Kasia wspomialam tam jest strasznie.
Kurczaki odradzalabym ci te wierzowce:no::no::no::no::no:
My mieszkalismy tuz obok, strasznie tam brudno , mieszanka ludzi ze szok, a w szczegolnosci narkotyki i pijactwo jest na porzadku dziennym, uwierz mi nawalaj muza do nocy . Straszne . Dlatego my stamtad uciekalismy.
No sama zobaczysz.
Sorki ze cie rozczarowalam., ale jak pojedziesz to dostrzerzesz pewnie wszystko tak tam strasznie.
Dobrze ze pojedziesz super.

Niunka ale mnie zalamalas :-(:-( ja sie pytalam kolezanki to ona skubana mi zlego zlowa nie powiedziala :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: trudno pojade zobacze obejrze nikt mi za to w pysk nie da jak to sie mowi ;-) jak juz teraz odmowimy w homehunterze to nas wykreslaja calkowicie :-(bo dwa razy juz odmowilismy mieszkania:crazy: trudno wezmiemy wtedy apartament z dwoma lazienkami hehehehe :-):rolleyes::rofl:

Madzia ja Ci powiem ze my pierwsze zeby michala to tez ostro wszyscy odczulismy, pomagaly masci dla nas najlepsza byla DENTINOX kupuje ja w morissonie i czopki z polski Viburcol jak juz bylo mega nerwowo ale syrop przeciwbolowy tez czasem szedl w ruch

reklama
Dotarlam i ja;-)
Monika1213- gratuluje synusia, no i zeby teraz jakos tak szybko zleciala ta druga polóweczka ciazy, bez niespodzianek:tak:

Kasiek83- no to macie problem ale zawsze mozna pojechac i zobaczyc, przynajmniej cos wam zaproponowali bo u nas to cisza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cfcgirl- spokojnej nocki Wam zycze, zabki to nic milego :no::no::no:

Noami- tak to juz jest z domami ze zawsze sa fajne do wynajecia tylko nie tam gdzie trzeba :sorry:

Kasia i Fabian- moge Cie pocieszyc, ze ja tez odpadam ze wszystkich spotkan, no ale kiedys to sie wszystkie zgramy;-):tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry