reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Monika - jeszcze raz - superowo, oby wszystko do konca bylo ok.:-)
Kasiek 83 - a ty idziesz do Madzi na kawe w przyszlym tyg?
Noami- jak chcesz to podam ci tel do naszego housingu , u nas na osiedlu co chwila jest jakis dom wolny.
Ide pilnowac bigosu bo znowu cos przypale:-p

reklama
No to tak dziewczynki moj maz dzis byl ogladac mieszkanka bo tez chcemy zmienic na flat, bo mieszkanie w domku troche nas wkurza z tego powodu ze wszytskie pokoje sa u gory i nie mozemy zrobic malemu pokoiku i jego pokoj z zabawkami narazie jest w salonie :eek::rofl2::crazy:
mieszkanka byly na bd4 w takich blokach niby zwanych apartementami no i okazaly sie super kazde mieszkanie po 2 lazienki ladna kuchnia itd i tak sobie myslelismy ze fajnie by bylo ale ten bond nas dobija i tak w trakcie naszej rozmowy przyszla poczta a tu prosze niespodzianka z homehutnera 3 listy zeby zobaczyc 3 mieszkania w tych blokach wizowcach niedaleko centrum chyba to jest menchester road :-) zobaczymy moze a noz beda fajne i nam beda pasowac i jakies dostaniemy :) trzymajcie kciuki a niebawem bede sie przeprowadzac ;-)
Noami a ty chcesz flat czy dom? i ile bedroom? bo ja to ostatnio siedze w tym rekami i nogami bo szukam nam czegos milego :tak:
Madzia ja z checia przyjade spotkam sie z Niunka na interchange no chyba ze juz bede sie pakowac na nowe mieszkanie :-):-)
a dziewczyny -cisna na mnie z przychodni na antykoncepcje i juz mi odradzaja tabletki bo zle sie czulam teraz mowia o implancie chociaz strasza ze moge jeszcze przytyc albo spirale ta bez hormonow plisss poradzcie mi cos bo chce sie zdecydowac i za tydzien isc i zakoczyc ten temat. :sorry:ale mam metlik w glowie
Kasia i Fabian a nie chcesz mnie zabrac ze soba do Polski ?????? tez bym chciala pojechac :-(

Monika Jeszcze raz Gratuluje i dobrze ze wszystko jest ok.;-)
Kasiek moge Cie zabrac pewko!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A co do tych blokow na men road to niunka kiedys blisko mieszkala w flacie na men road.Ale raczej nie miala dobrej opini o tych wiezowcach.Zreszta ona napewno sama ci powie.Jesli mowimy o tych samych!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:

Mojej biednej córeczce chyba zęby idą, bo taka niespokojna jest i taka płaczliwa.Wiem,że chce jej sie spać, a nie może zasnąć i drzemie po 20 minut.Biedna.
Kasia , Edytka dzięki za szybkie piwko :)

Kasiek83-
Jak juz ci Kasia wspomialam tam jest strasznie.
Kurczaki odradzalabym ci te wierzowce:no::no::no::no::no:
My mieszkalismy tuz obok, strasznie tam brudno , mieszanka ludzi ze szok, a w szczegolnosci narkotyki i pijactwo jest na porzadku dziennym, uwierz mi nawalaj muza do nocy . Straszne . Dlatego my stamtad uciekalismy.
No sama zobaczysz.
Sorki ze cie rozczarowalam., ale jak pojedziesz to dostrzerzesz pewnie wszystko tak tam strasznie.
Dobrze ze pojedziesz super.

No Magda naprawde expresowe bylo to piwo:-D
Bidulka ta twoja mala, ale te jej oczka - miodzio , ona musi byc moja synowa:-)

Niunka ale mnie zalamalas :-:)-( ja sie pytalam kolezanki to ona skubana mi zlego zlowa nie powiedziala :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: trudno pojade zobacze obejrze nikt mi za to w pysk nie da jak to sie mowi ;-) jak juz teraz odmowimy w homehunterze to nas wykreslaja calkowicie :-(bo dwa razy juz odmowilismy mieszkania:crazy: trudno wezmiemy wtedy apartament z dwoma lazienkami hehehehe :-):rolleyes::rofl:

Madzia ja Ci powiem ze my pierwsze zeby michala to tez ostro wszyscy odczulismy, pomagaly masci dla nas najlepsza byla DENTINOX kupuje ja w morissonie i czopki z polski Viburcol jak juz bylo mega nerwowo ale syrop przeciwbolowy tez czasem szedl w ruch

reklama
Dotarlam i ja;-)
Monika1213- gratuluje synusia, no i zeby teraz jakos tak szybko zleciala ta druga polóweczka ciazy, bez niespodzianek:tak:

Kasiek83- no to macie problem ale zawsze mozna pojechac i zobaczyc, przynajmniej cos wam zaproponowali bo u nas to cisza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cfcgirl- spokojnej nocki Wam zycze, zabki to nic milego :no::no::no:

Noami- tak to juz jest z domami ze zawsze sa fajne do wynajecia tylko nie tam gdzie trzeba :sorry:

Kasia i Fabian- moge Cie pocieszyc, ze ja tez odpadam ze wszystkich spotkan, no ale kiedys to sie wszystkie zgramy;-):tak::-)

Do góry