reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
Kasiek 83-
kochana ja cie nie chce do niczego bron Boze zniechecac, nam tam poprostu nie pasowalo, bo byl syf i malaria.
A co do antykoncepcji, to ja mialam implant i bylam ogolnie zadowolona, takze z tych wszystkich anty, jak bym miala jeszcze raz wybrac to znowu wzielabym implat,. A co do tycia to po implanice sie nic nie tyje bo on ma w sobie bardzo mala dawke hormonalna., Takze spoko.
Agus- my to wogole na takie cos nie patrzymy bo to nie na nasza kieszen,ale ten dom co mamy obecnie to bedziemy chcieli wykupic za kilka lat. Ale to tylko dlatego ze bedzie po nizszej cenie niz inne domy ,bo odkupimy od housingu:-)

Ide spac pa

Dzien doberek
Niunka ja sie spytalam o te bloki a ty dalas mi swoja rade za ktora jestem bardzo wdzieczna - bede teraz miala oczy dookola glowy jak bede ogladac te mieszkania, ale wiesz co zdziwilam sie cena bo placi sie za tydzien 90f :baffled::baffled: kurde jak za jakis apartament :-D:-D
jesli chodzi o implant to chyba tez to wybiore
Agus ja juz nie wiem co lepsze czy jak nic nie daja czy jak daja same ochlapy my juz ogladalismy 2 mieszkania ale to byla pomylka syf smrod i ubostwo :sorry::sorry:

Witam mamusie:-)

Kasiek83- no masz racje, co z tego ze proponuja jak tam sie zyc nie da, szczególnie, ze my z malymi dziecmi jestesmy:no::wściekła/y:. Dlatego ja coraz czesciej mysle o kupnie domu, kredyt na cale zycie ale przynajmniej u siebie i tam gdzie chce;-)

Hejka-
co za pogoda, brrrrr a ja musze jechac do pracy.
Moj pigiel spi, a ja robie obiadek dzis zupka kapusniakowa:-D
Kasiek- no pewnie zobacz nic ci nie szkodzi.

Witam sie i ja.Moja niunka spi wiec ja sie relaksuje.
MONIKA gratulacje,spokoju i wytrwalosci:tak:
AGUS mysle ze jezeli chcecie kupic dom to odpowiedni okres jest teraz albo w bardzo nie dalekiej przyszlosci ceny domow poszly w dol a napewno beda musialy sie kiedys odbic wiec jak to sie mowi now or never:laugh2:
KASIEK masz racje z zabkami ja tez tak robie ,tylko przed spanie daje jej Calpol

Jesli chodzi o implant ja jestem zadowolona,po tabletkach nie za dobrze sie czulam.Wiadomo kazdy na innny organizm.
Odbiegajac kiedy ubieracie choinki?? prawdziwe czy sztuczne??/
U moich sasiadow choinka stoi od tygodnia:szok: i tak sie zastanawiam.

moze ktoras z Was kobietki wie jak sie pozbyc visty?:angry:

reklama
Do góry