reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Brydka dzieki za info o credytach, ale ja i tak chce dopiero wziasc kredyt jak zmienie prace na normalna:sorry:, no i moze jeszcze zmniejsza oprocentowanie, jestem dobrej mysli, duzo sie nie pogorszy przez mysle pól roku, a chatek coraz wiecej :-):-):-)

reklama
Dobry wieczor. U mnie jeden juz spi, drugi sie kapie, a ja cos kiepsko sie czuje. Glowa mnie caly dzien boli i zaden proszek nie skutkuje. W koncu udalo mi sie zakupy zrobic dla Maciusia ciuchowe, bo jakos pominelam jedna numeracje. Wiekszosc ciuszkow mial na 6-9 miesiecy i pare dni temu wszystko za male, za ciasne, przy krotkie sie zrobilo. Chyba urosl :sorry: Ale teraz na pare miesiecy znow spokoj miec bede.

cfcgirl - zwierzaki super, ale wole na zdjeciu :-) w przyszlym tygodniu tez chetnie bym Cie odwiedzila

Agus04 - no teraz dobry moment na takie zakupy, my tez o tym myslimy, mam nadzieje, ze podejmiemy jakas decyzje zanim ceny zaczna isc w gore. Podobno jedyny problem to z transakcjami wiazanymi, gdzie sie czeka, az wszyscy znajda cos dla siebie i dopiero wtedy mozna sie przeprowadzac (to ze wzgledu na mala ilosc kupujacych)

No mój młody pospał po wizycie kozak ciotek i teraz mamy :-D Kasia J, strasznie się cieszę, że będziesz u Magdy we czwartek;-) No a co do bólu, to Ja tak miałam wczoraj, nic mi nie pomagało, totalna porażka, ale dziś już lepiej.
Zaraz trzeba spać, bo jutro ciężki dzień.

Sylwia, Ja ci mówię, kupujta :-D

witam witam
cfcgirl tchórzo-fretki to kochane zwierzątka, cholernie pomysłowe i wszędzie ich pełno:-) mam taką jedną zgage w domu i powiem szczerze, że bardziej zwariowanego i wesołego zwierzaka to jeszcze nie spotkałam;-)
Agus04 słyszałam że na początku 2009 roku mają jeszcze bardziej spaść ceny mieszkań, czyli w sumie za jakieś 2 miesiące:-)
kasia.j mnie pogoda dzisiaj też dobiła. także witaj w klubie:baffled:

Dziewczyny ale sie nasmialam z waszych zamilowan do zweirzatek:-)
Brydka - to sie zdagamy razem i pojedzim we trzy:-)
Kasiu.j- jak nie nie pomaga to moze wypij se cos mocniejszego ;-)
No to tyle co mam do powiedzenia:-p
ide wziasc se piwko z soczkiem i papieroska zapalic,
halo jest tu ktos?

To i mnie mozna dopisac do klubu niedomagajacych, bo tez glowa mnie boli i sama nie wiem czy mi sie spac chce bo jak sie poloze to nie moge usnac, chyba pogoda nam doskwiera:sorry::-(

Z domem to poczekam na pewno do nastepnego roku bo teraz to szal swiateczny sie zaczyna, w sumie to juz sie ciesze bo lubie swieta a i Aga w szkole bedzie miala duzo imprez wiec trzymamy sie za portfel:-D:-D:-D

Neferete jak sobie radzisz ze zwierzakiem i maluszkeim, nie jest o malego zazdrosna

cfcgirl- ja sie moze tez na kawke wybiore zeby wkoncu Was poznac ale dopiero po swietach;-)

Brydka Ty wiesz jak nie ma snu to przynajmniej scrapy wychodza:-D:-D:-D

KasiaJ- teraz fajny czas na zakupy ciuszków masa i do tego wszedzie przeceny:tak:

Agus04 Korba (fretka) lata sobie tylko po salonie i jest zbyt zajęta sobą i bieganiem po kątach, wycieraniem kurzy pod szafkami, obchodami kuchenki, lodówki, a jak już dam jej jakąś szeleszczącą reklamówkę to na pół godziny ma zajęcie konkret. Do Alexa dostępu nie ma. Jeżeli młody jest w salonie kiedy korba jest poza klatką, to siedzi w foteliku na stole. Fretka to specyficzne zwierze i nie da rady przewidzieć co zaraz jej do łba strzeli dlatego nie moge sobie pozwolić by miała kontakt z Alexem.
przeważnie wypuszczam ją jak Alex śpi na górze żeby niebyło niepotrzebnego zamieszania przy dziecku i przy tej wariatce. trzeba choernie uważać przy każdym kroku bo lubi przeskakiwać nad stopami jak ktoś sobie idzie i już nie raz sie zdarzyło, że miała szkołe latania:-D
teraz mamy z nią problem bo jedziemy na święta do Polski i musimy kolegę poprosić by do niej przychodził i chociaż na pół godzinki ja wypuszczał by sobie pobiegała. postanowiliśmy wyrobić jej paszport aby móc zabrać ją ze sobą... pani weterynarz powiedziała, że po trzech tygodniach od szczepienia i wszczepienia czipa możemy z nią wyjechać... przy odebraniu paszportu sie okazało, że i owszem możemy ją zabrać ze sobą ale nie może wrócić wcześniej niż za pół roku:wściekła/y: kwarantanna pierdzielona:wściekła/y: wściekłam sie masakrycznie bo wydaliśmy sporo kasy na paszport a i tak nie może z nami jechać... pierdzielone przepisy:wściekła/y:

to sie rozpisałam:sorry:

Kasiaj witaj w klubie glowa mi peka!!!A do tego bola mnie jajaniki!!!:-(
Agus ja mam taka sama sytuacje co niunka: dom z hausingu,tez myslimy o kupnie kiedys tam.Ale nie wiemy czas pokaze!!!
Nefretete ale sie usmialam z tym "lataniem"korby!!!
Madzia no zaszalalas z tymi zwierzakami.

J
utro do pracy wiec odezwe sie z wieczora!!!:eek::eek::eek::eek::eek:

reklama
Nefertete ta masz wesolo;-), fajnie miec zwierzaczka ale zawsze jest ten sam problem z wyjazdem, a co do tego paszportu to bym chyba tam wszystkich pogryzla za to ze nie doinformowali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dobrze ze masz kogos zaufanego co moze sie nia zajac:tak:

Kasiai Fabian- jak ja bym miala dom z Housingu to tez bym sobie go pózniej wykupila to inna sytuacja bo tak naprawde to on jest juz wasz. A ja sie bujam po wynajetych i mam dosc bo tylko sie modle zeby nic sie nie popsulo bo potem jakos chetnych nie ma do naprawy no i wogóle to bez porównania:sorry:

Do góry