reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Heja, śpiochy. Marzena pewnie ma problemy z netem, ale na bank myśli, to wiem ;-):-) Magda, to widzę luksusy wam się zapowiadają, ale powiem Ci kurcze, należy się wam :-D No i powiem ci co do kolan, ja wiem po czym, to po tych twoich wczorajszych tańcach :-D
Monika, Sylwia, jak brzuszki ? odespały ?

reklama
Monika ja też jestem mega niewyspana:-:)-:)-(

Mi dzisiaj właśnie minął 9-ty tydzień:-) Jak dla mnie ogromny sukces. Każdy kolejny daje więcej wiary, że będzie wszystko ok:-)

Witam mamusie:-) Ale niespodzianka dzisiaj, normalnie zima sie zrobila, na dworze chyba mróz nawet:szok::szok::szok:. A ja taka glupote wczoraj zrobilam ze nie moge sama w to uwierzyc:zawstydzona/y: wczoraj o 1 w nocy nie moglam spac i kupilam na ebayu lózko z biurkiem dla Agi tylko idiotka ze mnie ze nie doczytalam ze trzeba je sobie samemu odebrac a to jest kolo Belfastu:sorry::szok::szok: ALe jestem zla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, napisze do tego faceta maila ale cos mi sie wydaje ze kaska przepadla:wściekła/y:

Dziewczyny widze ze plany na weekend super
Cfcgirl udanego pobytu w stolicy:tak:
Doris udanej zabawy;-)
Brydka a co to taki humorek dzisiaj, nocka udana chyba byla, dziecko chalupy pilnuje, filmy oglada a rodzice wypoczywaja :laugh2::laugh2::laugh2:
Monika1213 mój jak idzie uspic Aga to zawsze pierwszy usypia i potem Agusia nie moze usnac bo mój Krzychu strasznie chrapie, normalnie meksyk:-D:-D:-D

Sylwia oczywiscie że będzie wszystko OK :tak::-D:-)
a ja mimo ze spioch to w tej ciąży ,czesto nocami w scianę się gapie i spać nie mogę a potem w dzień nietomna jestem:tak::szok:

Sylwia, toś zakupy zrobiła niepatomna :-D Spokojnie, na bank się dogadasz z facetem.
Zima, o nie, nienawidzę, jak mnie marźnie, zaraz kojarzy mi się ciąża i to jak stałam na przystanku po pracy i trzymałam ręce w bluzce, by sutki mi nie odpadły, to była ciężka zima 2005. brrr, źle mi się kojarzy.
A co do humorku, to Ja mam tak dziwne, raz ak, raz siak, ale ostatnio bardzo mi dopisuje :-D Uszczęśliwiłam kilka mam wczoraj scrapami, więc podwójnie :-D
No i niedługo zawijamy się z Olesławem.
Sylwiam. Nie może być inaczej jak tylko dobrze, bo pozytywna energia bardzo pomaga, wiem coś o tym po operacjach to ona mi sił dodała, śmigałam wózkiem po szpitalu jak Hołowczyc :-D
Monika, ty zawsze długo śpisz, mnie się wydaje, że ostatnio jakoś krócej ?!

a ja wieczorem zasypiam w mig ,ale w nocy się budzę i leżę godzinami ,a jak nad ranem uda mi zasnąć to Kuba wstaje i kicha

reklama
Do góry