reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Nie załapałam się na podium!!!:no: :no: :no:

Witam Was w tę piękną, śnieżną niedzielę:tak: :tak: :tak:

U nas już przestało sypać, ale napadało tyle śniegu, że się zastanawiam jak jutro dojadę do pracy:confused:

iza, dobra chociaż taka czupryna, no nie??;-)

kasia, zdrówka, zdrówka dla Piotrusia

justyna i diablica, powodzenia w lepieniu bałwana. My musimy poczekać do następnej zimy....

baśka co do pracy po macierzyńskim...to ma to swoje uroki i minusy:no: . Jak zresztą wszystko. Minus to, to, że bez Pati jestem pół dnia...:baffled: ale to oddalenie pozwala mi bardziej docenić to co mam w domu i odpocząć od ciągłego przebywania z Małą.Wychodzi nam to obu na PLUS:-) bo mam popołudniu werwę do zabawy i dopiero jak Mała uśnie zajmuję się domem i szkołą. Tak więc MEGA niewyspanie:-)

Mokkate ja też chcę na sanki...tylko mąż musi je kupić:-) Zaraz go wyślę może mu się uda, bo wczoraj po pracy był w T. i nie było z oparciem:wściekła/y:
A Martynka niepoodobna do siebie z suwaczka:happy:

Miłej niedzieli, udanych spacerków i poproszę o zdjęcia baławana:laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
Anian ja ostatnio widziałam sanki z oparciem w Carrefourze na Dąbrówce, ale to pewnie dla Was za daleko, no i nie wiem czy jeszcze są bo może wykupili :baffled:

Anian ja ostatnio widziałam sanki z oparciem w Carrefourze na Dąbrówce, ale to pewnie dla Was za daleko, no i nie wiem czy jeszcze są bo może wykupili :baffled:

za daleko...

jutro jeszcze go wyślę do innego sklepu, a i zachaczę o taki zwykły sklep sportowy. Kto wie, może tam będą sanki:confused:

Przemo dzisiaj co prawda 2 godziny szukał sanek z oparciem.... ale poszukiwania zostały nagrodzone sukcesem:-D co prawda jechał a···ż do Rybnika.... ale jeszcze zdążył na pierwszy saneczkowy spacerek z Olem.... zdięcia będą jak ściągnę z telefonu

Ale puściutko :szok: :szok: :szok:

Diablica to super że mężuś kupił sanki i mogli je dziś z Olusiem wypróbować, brawo dla Twojego mężusia za wytrwałość i cierpliwość w łowach :-D A jak Oluś, podobało mu się:confused:

My dziś jeszcze odpuściliśmy sobie saneczki, jutro idę na kontrolę do lekarza, mężuś jutro pracuje więc na saneczki nie pójdziemy, ale wybieramy się we wtorek. Jutro mam zamiar oswoić Karolcie z nimi, bo znając mojego małego straszka będzie się bała na nich jechać.

.Hejka.

.U nas ok,dziś byliśmy na spacerku u moich rodziców,przez te zaspy to
bardzo ciężko przejechać:baffled:.Ale było bardzo fajnie:-).

.anian wybacz ale zapomniałam czego uczysz w szkole:confused:.Na allegro jest wiele fajnych sanek z oparciami:tak:,np. ~~ Sanki z Drewna ~~ NAJTANIEJ ~~ (160885128) - Aukcje internetowe Allegro lub takie SANKI Z OPARCIEM I PODNÓŻKAMI!! IDZIE ZIMA!!! (160203017) - Aukcje internetowe Allegro .

.iza my właśnie od wczoraj mamy ten pierwszy wózek,głęboki.Jakoś Lence ciężko się z nim oswoić,jednak tamten był wygodniejszy.I jak dla mnie to o niebo lżejszy:rolleyes:.Słodka Karolka na fotkach.

.mokkate słodka Martynka.

.oliwka i jak z bałwankiem:confused: dziś fajny śnieg do lepienia np.bałwana...wiem bo kilkoma śnieżkami rzucałam w męża ...a on we mnie:rofl2::happy2:.

.Miłego wieczoru niedzielnego.

Karolinna dzięki :-) .
Ja właśnie się zastanawiam czy nie przytaszczyć tamtego wózka ze strychu, zobaczę jutro jak spisuje się na śniegu, mam nadzieję że dojdziemy do Remedium.
Mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś dać mi namiary na te zaproszenia na allegro :confused: Od jakiegoś czasu szukam, mam jedne upatrzone ale nigdzie nie obrabiają tak fajnie zdjęć:baffled:

reklama
Hej dziewczyny!!!!

Witam wieczorkiem. Troszkę naprodukowałyście przez te parę godzin :-D :-D :-D :-D

Tak jak obiecałam wam tak wklejami kilka fotek Kamilka. Jeszcze sesja nie jest całkowicie skończona ale wkleje parę co zrobiłam ;-) ;-) ;-)

Do góry