reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate teraz masz pewnie suuupcio kuchnie :tak: dołączam się do próśb o foteczki :tak:

Baska i Kubusiowa czekam na fotki Waszych przystojniaczków! :-)

A co do śniegu to spadł właśnie jak przesadziłam małą do innego wózka, może będę musiała na jakiś czas wrócić do tego starego ciężkiego klamora :baffled: bo ten nie wiem jak będzie się spisywał na śniegu, zwłaszcza że kółka ma dość mocno zużyte, a w tamtym właśnie mam pompowane duże kółka.

Karolinna jeździsz dalej tą małą spacerówką, czy wróciłaś do tej z głębokiego:confused:

reklama
Wpadłam sie tylko pochwalić, że zaliczłyśmy dziś pierwszy spacer na saneczkach. Było suuupeeeeer!!!! Dołączamy do zdjęciowego klubu "dzieci na sankach":-D
Zobacz załącznik 26344

Na zdjęcia kuchni musicie jeszcze troszke poczekać, aż bedzie w 100% gotowa.

Justa- Daria tak samo robiła- wołała "Mamo!" choć miała szczebelki wyciągnięte i dopiero na moje "Chodź" wychodziła. :-D

u nas była lekarka - gardło Titka straszne. od poniedziałku chyba będą zastrzyki. mam go pić na siłe - nawet wlewać picie strzykawką. wygląda na to, że czwórki zamierzają wyleźć. ale co mnie cieszy - możemy wychodzić na spacery tak po 15-20 minut.

Druga!!!!:-) :-)

A co do sepsy , to podobno ministerstwo zamówiło szczepionki. I jeśli wierzyc telewizji, to rozpatrują szczepienie dzieci do 1 roku i między 15-18 rokiem życia.
a na sepse przecież nie ma szczepionki i w tym tkwi problem !!! ale na te pneumukoki moze cześciowo uchronic przed sepsą!! :confused: :eek:

sliczny bałwanek z Martynki !!!

Iza ale śłodziutko śpinka Karolisia !!!

a my nie poszłyśmy na polko bo wiało i sypało jak diabli !!! moze jutro sie uda !!!

Zdrówka dla Kaśkowego Titnika !!!

Witam w niedzielny poranek :-)

Mokkate super Martynka wygląda na tych saneczkach :tak: a długo na nich byliście:confused:
Justyna :-)

Kaśka Zdrówka dla Titka!

A Karolcia już jest lepsza, przynajmniej na razie nie jest taka marudna jak wczoraj, a wczoraj po południu też już ładnie się bawiła. Mam z nią kolejny problem, jak się obudzi w nocy albo nad ranem to nie chce spać w łóżeczku, zasypia jak ją przytulę a potem wrzask jak ją wkładam do łóżeczka :sick:
Zastanawiam się czy wyjść z nią dziś na chwilę na spacer:confused: a konkretniej na sanki, świeże powietrze na pewno się jej przyda ale nie wiem jaka dziś będzie podoga:confused:

Tu jak zwykle w weekedn pustki. MIŁEJ NIEDZIELI!!!

Oooo widze, że dalej żadna z Was nie zajrzała, a mnie się nudzi :sick: moje Skarby śpią, mąż po nocce, mała po kaszce:-) .
Wkleje kilka zdjęć:
Może by tak telewizor załączyć?

Mam pilota to zaraz sobie coś ciekawego poszukam :)

Pozazdrościłam Oliwce i tez mam czapeczkę z piany hi hi :)

jestem druga...

ale sypie.... jakieś sanki trzebabyło by zaliczyć... :) i bałwanka zrobić.....

co do sepsy.... Przemo czytał w internecie że ta szczepionka może szybciej doprowadzić do choroby niż samoczynne zarażenie z powietrza.... i teraz już sama nie wiem bo byłam zdecyowana zaszczepić Olka

Kaśka....zdrowia dla Piotrka..... może jednak zamiana klimatu by mu pomogła....

Justa....
planujesz dziś jakiś spacere.... bo chętnie bym pokazała Olowi jak się bałwana robi... ale boję się że się przeziębi.... nie mam kłopotów z żadnych chorubskiem i wolałabym żeby tak zostało...:tak:

Mokkate....
gratulacje zdiątek saneczkowych... ja mam sanki ale na razie takie bez oparcia.... muszę udać się na polowanie na inne:-D bo boję się że bym po kilku metrach zgubiła Olusia hihihih

miłej niedzieli:-D

reklama
Do góry