reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna dobrze że masz już sprawny komp :tak: i ze odzyskaliście te najważniejsze foldery. My na wszelki wypadek co jakiś czas nagrywamy fotki na płytki. A co do czatu to oczywiście w tej sytuacji jesteś usprawiedliwona ;-) :tak: SUPER ŻE LENKA ZDROWA!!!

Baska udało się wieczorem trochę siuśków złapać do ostatniego woreczka jaki miałam :dry: ale było tego bardzo malutko, Rysiu to zaniósł i wynik ma być w poniedziałek, ale obawiam się ze zamiast wyniku będzie info że za mało materiału do badań. Nocniczka jeszcze :no: mamy. Też by mi się przydały nowe ciuchy bo większość stara i niestety za mała :sick: ale kasy brak niestety. Z tym że jakby mi się udało schudnąć to sporo ciuchów mam w całkiem niezłym stanie :tak: a kilka prawie nowych więc jest motywacja.
Kurcze gdybym zaczęła szukać pracy to na serio nawet nie mam w czym na rozmowę iść:baffled:

reklama
przynajmniej mam pretekst, zeby sobie coś nowego kupić ;-) :-) :-D

Ooooo...to całkiem niezły pomysł...może i ja szafę posprzątam? ;-) :rofl:

Karolinna- super, że jesteście zdrowe. Może uda nam sie spotkać.
Muszę powiedzieć, że miałaś rację co do pompowanych kół w wózku- sprawdzają się świetnie na śniegu:tak:
Co do zdjęć, to zdaje się, że dziś namówię mojego ślubnego, żeby je zgrał na płytkę (tak w razie czego), bo nie przeżyłabym ich straty.

Iza- do badań wystarczy niewielka ilość siuśków, więc jak Ci przyjęli, to pewno przypuszczają, że wystarczy.

Kuchnia juz stoi, ale namęczyli się z nią solidnie. Każda ściana ma inną krzywiznę...:-D Mieli pracować 3-4 godziny, a byli 8!!!! Teraz sprzęty trzeba podłączyć. To już zadanie mojej połowiny.

Zdjęcia na śniegu- B-O-S-K-I-E!!!!!!

Muszę lecieć, bo mała mi pokój demoluje....

hej:-)
My tez po spacerku i mała śpi;-)ładnie dzis ale mroźno.
baska no fakt ty niedługo do pracy ale ci zleciało:szok:też bym musiała pożądek zrobić z ciuchami:-)Kamilek ma ładną wage:tak: . Zresztą spodnie się nie dopinają ,ciążowe mam tylko ogrodniczki ale jeszcze za duże .Muszę sobie kliny wszyć w spodnie i bym musiała ,jakąś bluzkę kupić ciązową bo nic nie mam .Jak z Oliwią chodziłam w ciąży to była zima to tylko kupiłam ogrodniczki a teraz wiosne i lato przechodze :szok: a tu nic jak patrzyłam takie koszule fajne można sobie dopasowac do wielkości brzucha 110 zł :szok: to napewno nie kupie może coś taniego znajde na alegro .

karolina fajnie ze Lenka zdrowiutka:tak:

Oliwka ciuchy ciążowe są teraz bardzo fajne ale ceny :szok:

Mam małe pytanko, czy jak jest trzydniówka to wysypka może też być np. na główce:confused: Karolcia ma na czółku:baffled:
Coś mi się nie podoba ta moja córcia, od wczoraj jest strasznie marudna, nic jej nie pasuje, dużo płacze, denerwuje się o byle co, a jak ją dałam wcześniej do łóżeczka ze smoczkiem to zasnęła (mimo że R wiercił) przed chwilą znowu tak zrobiłam i znowu zasypia, nie wiem czy nie iść dziś znów z nią do pediatry:baffled:
Zamontowaliśmy haki na huśtawkę, ale mała się boi, może przez to że coś jej jest, musi się z nią oswoić, taki straszek z niej że :szok:

iza co ja wiem to na twarzycce nie pojawiaja sie te krosteczki przynajmniej Oliwia nie miała ,tylko na tłowiu nóżki i raczki. Biedna Karolka moze lepiej jak bys zajrzała do tej lekarki :tak:no i na zdieciu widać jakaś słabiutka;-)

Oliwka to prawda, Karolcia jest dziś słaba i marudna, mam nadzieję że to jej przejdzie, martwię się, a najgorsze że jutro sobota.
Jeśli chodzi o wysypkę to przeczytałam przed chwilą że może być na twarzy czyli ok. a o ile dobrze pamiętam to Lenka od Karolinny też miała na buźce wysypkę. Właśnie na nóżkach i rączkach pisze wszędzie że nie ma wysypki ale widocznie to też nie jest reguła.

Przed chwilą oglądałam Uwagę i poryczałam się jak bóbr. Było o 15 miesięcznej Oliwii która zmarła na sepse.

iza dokładnie ja tez ryczałam jak bóbr ,co za paskudna choroba a słyszy sie ze co dzien jakies dziecko szpital przyjmuje z tym choróbskiem:szok:

co taka cisza tu:szok: ide spac:tak:
58ur5.gif

reklama
Do góry